Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Obračun radova čišćenja

Obračun radova čišćenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Obračun radova čišćenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Dobro obavljeni poslovi čišćenja su efikasan preduslov za uspjeh za posao koji zarađuje u industriji čišćenja. Kompetentno obavljeno knjigovodstvo za poslove čišćenja bit će preduvjet za postizanje značajnog uspjeha. Možete privući više kupaca i prebaciti ih u redovni status u aplikaciji. Organizacija radova čišćenja, koji se obavljaju uz pomoć USU-Soft aplikacije, biće efikasan preduslov za podizanje nivoa preduzeća na nove visine. Završite svoje poslove čišćenja uz napredni računarski proizvod. U stanju ste pravilno provoditi akcije strateškog i taktičkog planiranja i izbjegavati smiješne greške. Osim toga, nakon uvođenja softvera u uredske poslove, bit će dostupno radikalno smanjenje broja zaposlenih koji svoje profesionalne aktivnosti obavljaju u okviru vaše kompanije. To se pozitivno odražava na finansijsku komponentu poslovanja kompanije, te neće biti razloga za brigu o nedostatku budžeta. Računovodstveni sistem za čišćenje poslova preuzima ogroman broj teških zadataka, težak teret na ramenima zaposlenih.

Pravilno organizirajte rad na čišćenju. Nakon puštanja softvera u rad, imate pristup raznim metodama plaćanja. Moguće je kreditirati budžet projekta sredstvima primljenim putem transfera na platnom terminalu. Osim toga, imate pristup plaćanjima putem bankovnih transfera ili platnih kartica. Naravno, i redovna gotovinska plaćanja će vam biti dostupna i evidentirana bez ikakvih problema. Ako se radi na čišćenju, rad mora biti propisno nadgledan. USU-Soft računovodstveni sistem pruža vašoj organizaciji dobro razvijen računovodstveni program koji svakom profesionalcu u vašem osoblju pruža vlastitu automatiziranu lokaciju. Ovo štedi vrijeme tima od ručne obrade dolaznih i odlaznih tokova informacija, što znači da možete osloboditi značajnu količinu resursa i koristiti ih za unapređenje poslovanja. Postoje posebna prava u upravljanju kompanijom. Menadžerski tim kompanije ima neograničen pristup informacijama i lako može obavljati svoje direktne upravljačke odgovornosti.

Osim toga, normalno osoblje vaše kompanije će biti ograničeno svojim direktnim odgovornostima i neće moći vidjeti povjerljive informacije sadržane u materijalima za računovodstveno izvještavanje. Ako su poslovi pravilno organizirani, poslovi čišćenja će biti pravilno kontrolirani. To postaje moguće nakon puštanja računovodstvenog sistema u potpuni rad. USU-Soft aplikacija je izgrađena na modularnoj arhitekturi, koja garantuje nesmetan rad. Menadžer se lako može naviknuti na princip našeg naprednog softvera. Imate pristup širokom spektru funkcija za prepoznavanje povezane opreme. Pomoću aplikacije možete odštampati bilo koje slikovne dokumente, prilagođavajući ih po potrebi. Ne samo da možete odštampati dokumentaciju, već je i prilagoditi pomoću ugrađenih alata. Ne samo da možete prepoznati funkciju štampanja, već i sinhronizovati sa CCTV kamerama. Dovoljno je da povežete uređaj sa vašim personalnim računarom, a naš računovodstveni sistem samostalno prepoznaje priključenu opremu i počinje da radi sa njom.

Izvršite potpunu podjelu rada koristeći naš softver za čišćenje. Moći ćete izgraditi okosnicu redovnih kupaca koji redovno kupuju vaše usluge ili srodne proizvode. Najvažnije i kreativne poslove prepustite zaposlenima, a rutinu zaduženu za naš napredni računovodstveni sistem. Aplikacija USU-Soft mnogo je bolja od osobe koja se bavi računskim i računovodstvenim zadacima. Uz pomoć kompjuterske preciznosti i mehanizovanih metoda obrade tokova informacija, postići ćete neverovatan nivo tačnosti i nećete pogrešiti. Softver je opremljen dobro razvijenim pretraživačem. Uz njegovu pomoć možete brzo i efikasno izvršiti radnje za pronalaženje potrebnih podataka. Također, u polje konteksta možete unijeti potrebne informacije, a ostale radnje za pronalaženje umjetne inteligencije moći će se izvršiti samostalno. Nove klijente možete dodati u memoriju aplikacije vrlo jednostavno i brzo, jer nudimo specijaliziranu funkcionalnost. Stoga proces ne traje dugo.

Naši programeri su integrisali bogat skup elemenata za vizualizaciju podataka u aplikaciju za čišćenje. Sve statistike koje prikupi umjetna inteligencija bit će predstavljene na vizuelni način. Menadžer se može brzo i lako upoznati sa datim informacijama i donijeti zaključke koji mu pomažu u donošenju ispravnih upravljačkih odluka. Moguće je priložiti skeniranu kopiju generirane dokumentacije vašim računima. Ovo je vrlo zgodno za menadžere, jer su svi potrebni informativni materijali na jednom mjestu. Ako radite s kemijskim čišćenjem, ne možete bez naše napredne aplikacije. Softver vam omogućava da efikasno pratite timski rad i donosite zaključke o produktivnosti zaposlenih. Dobivate pravovremene informacije o tome kako svaki pojedini menadžer ili drugi specijalista obavlja direktne službene dužnosti koje su mu dodijeljene.

Informacije o učinku osoblja su arhivirane i mogu im se lako pristupiti u bilo koje vrijeme. Dovoljno je da se prijavite u računovodstveni program za rad sa čišćenjem pomoću naloga menadžera ili druge ovlaštene osobe, a ostale radnje su jednostavne i razumljive. Naš softver za organizaciju rada generalnog čišćenja nove generacije pogodan je za svaku organizaciju koja se bavi pružanjem usluga čišćenja. Softver je pouzdano zaštićen od neovlaštenog ulaska, a pri ulasku u računovodstveni sistem svaki korisnik aktivira svoje individualno korisničko ime i lozinku. Bez unošenja pristupnih kodova, niko ne može pristupiti informacijama pohranjenim u memoriji vašeg računara. Nakon prve autorizacije, korisnik može birati između širokog spektra stilova dizajna i obilja prilagođavanja radnog prostora. Možete birati između preko 50 različitih dizajna, što vam omogućava da prilagodite svoj radni prostor kako god želite. Dokumente u računovodstvenom programu možete obraditi u jednom korporativnom stilu. Ovo vam pomaže da izgradite lojalnost među vašim zaposlenima i klijentima. Klijent koji drži memorandum ili dokument u istom korporativnom stilu prožet je poštovanjem prema ovako ozbiljnom poduhvatu.

Ispravna implementacija automatizacije je moguća zahvaljujući korištenju USU-Soft sistema. U našem računovodstvenom programu, meni se nalazi sa leve strane, a komande dostupne u njemu su dizajnirane u razumljivom stilu. Sve važne informacije podijeljene su u sistemske foldere, što znači da ne morate dugo tražiti potrebne informacije. Korisnik računovodstvenog programa organizacije poslova čišćenja može snimiti određenu audio poruku i odabrati ciljnu publiku. Možete bez problema i bez privlačenja dodatnih radnih resursa obavijestiti veliki broj korisnika. Računovodstvena aplikacija radi samostalno, a njeni korisnici i drugi izvođači uvijek su upoznati sa aktuelnim događajima i promocijama koje se odvijaju u njihovoj korporaciji. USU-Soft sistem je dizajniran na modularni način, što povećava jednostavnost korištenja softvera. Odjeljak direktorija je specijalizirani modul odgovoran za konfiguriranje potrebnih postavki. Zahvaljujući sekciji, možete dodati potrebne informacije u bazu podataka aplikacije i brzo djelovati.

Možete voditi evidenciju o inventaru koristeći naš sistem. Ne morate kupovati dodatni softver, što znači da štedite značajnu količinu finansijskih sredstava. Grupirali smo timove prema tipu u aplikaciji za računovodstvo tako da ih je lako pronaći i ne morate trošiti puno vremena na proces. Za obračun utrošenog vremena računovodstvenim programom obezbjeđujemo specijaliziranu štopericu. On bilježi vrijeme provedeno u obavljanju određenih aktivnosti i prikazuje te informacije na monitoru. Sustav USU-Soft vam omogućava da brzo promijenite algoritme proračuna izvedenih jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem strukturnih elemenata i njihovom zamjenom. To pomaže da se brzo završi rad na aplikaciji i djeluje racionalno. Možete prikazati podatke na više nivoa, što štedi prostor na ekranu. Preduzeće štedi budžetska sredstva, koja se mogu preraspodijeliti za dalji razvoj djelatnosti kompanije. Završite poslove hemijskog čišćenja koristeći naš napredni sistem. Aplikacija se savršeno nosi sa zadacima i obavlja potrebne radnje mnogo efikasnije od osobe.

Naši stručnjaci kreiraju softver od nule ili mogu preraditi postojeći proizvod. Možete dodati bilo koju funkciju koju želite našoj aplikaciji za čišćenje. Da biste to učinili, jednostavno kreirajte tehnički zadatak i kontaktirajte naše stručnjake. Ako ne možete samostalno realizirati izradu tehničkog djela, mi ćemo to učiniti umjesto vas. Dovoljno je opisati funkcionalnost aplikacije, a naši stručnjaci će savršeno obaviti glavni posao.