Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za čišćenje

Crm za čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za čišćenje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sistem čišćenja je efikasan alat za optimalnu organizaciju poslovnih procesa u kompaniji koja nudi usluge čišćenja stambenih, poslovnih, poslovnih, industrijskih prostora itd. Nažalost, ne razumiju to u potpunosti svi rukovodioci organizacija ove specijalizacije. Mnogi ljudi vjeruju da čišćenje ne zahtijeva ulaganja u IT tehnologije (uključujući CRM), jer koristi niskokvalificiranu radnu snagu i ne pruža posebno visoku profitabilnost. Istovremeno, usluge čišćenja na prvi pogled nisu fleksibilne u terminologiji marketinških stručnjaka. To znači da potreba za čišćenjem prostora ne zavisi posebno od raznih trenutnih faktora (nedostatak novca, vremena, želje itd.). Čišćenje se može odgoditi za nekoliko dana, ali se ne može u potpunosti odbiti. I dalje morate ovo da uradite. Stoga, prema nekim rukovodiocima čišćenja, nema smisla ulagati mnogo novca i truda kako bi se zadržali kupci i održali dobri dugoročni odnosi s njima. Međutim, ovdje je potrebno uzeti u obzir sve intenzivniju konkurenciju na tržištu čišćenja. Stoga je danas CRM program usluga čišćenja jednostavno vitalan u svakoj kompaniji koja namjerava rasti i razvijati se na ovom tržištu.

USU-Soft predstavlja svoj jedinstveni CRM program za optimizaciju procesa upravljanja i računovodstva. Interfejs je vizuelno i logički organizovan; čak i neiskusan korisnik može se brzo naviknuti i početi raditi u praksi. Budući da su zadovoljstvo kvalitetom čišćenja i lojalnost kupaca ključni faktori za povratak u vašu kompaniju za čišćenje (i po mogućnosti da postanete redovan kupac), CRM funkcije u sistemu su u centru pažnje. Baza podataka kupaca koji traže poslove čišćenja održava kontakt podatke ažurnom, kao i kompletnu istoriju odnosa sa svakim kupcem. U bazi je moguće konfigurisati odvojene stranice za računovodstvo odvojeno za fizička i pravna lica, kao i detaljnu klasifikaciju objekata koji se opslužuju (po nameni, po površini, po lokaciji u naselju, redovnosti čišćenja, po posebnim uslovima i zahtjevima kupca itd.). Ako je potrebno, za svakog trenutnog klijenta može se održavati poseban plan čišćenja sa kvačicama pri završetku sljedeće stavke na listi akcija.

CRM sistem čišćenja omogućava stalno praćenje narudžbi u toku, uključujući kontrolu rokova i tačnosti plaćanja itd. Za veću interakciju postoji mogućnost kreiranja automatskih masovnih slanja SMS-om, kao i generisanja pojedinačnih poruka o hitnim pitanjima. Standardni dokumenti (standardni ugovori, narudžbenici, fakture za plaćanje itd.) se automatski generišu i popunjavaju od strane CRM sistema. CRM program je univerzalan i omogućava računovodstvo i upravljanje širokim spektrom usluga čišćenja za neograničen broj servisiranih objekata i poslovnica preduzeća. Skladišni obračun vam omogućava da u svakom trenutku imate tačne podatke o zalihama deterdženata, alata i potrošnog materijala. Finansijski izvještaji rukovodstvu daju operativne podatke o prisutnosti i kretanju gotovine na računima kompanije i gotovine, postojećim potraživanjima, tekućim rashodima i prihodima itd. CRM sistem upravljanja čišćenjem omogućava strogu kontrolu porudžbina u pogledu vremena, kvaliteta i dodatnih uslova. CRM program je razvijen od strane stručnih profesionalaca i usklađen je sa zakonskim normama i zahtjevima, kao i sa savremenim IT standardima.

Računovodstvo i upravljanje se obavlja za neograničen spektar usluga čišćenja, kao i za bilo koji broj udaljenih poslovnica i servisiranih objekata. Postavke CRM sistema se vrše uzimajući u obzir specifičnosti kompanije klijenta. Alati CRM programa osiguravaju najbližu moguću interakciju sa kupcima, precizno uvažavanje njihovih zahtjeva i želja u pogledu usluga čišćenja. Baza podataka o kupcima čuva ažurirane kontakt informacije i detaljnu istoriju odnosa sa svakim kupcem (datumi i trajanje ugovora, iznosi, opisi objekata za čišćenje, regularnost narudžbi, itd.). CRM sistem automatski prati sve važeće narudžbe unesene u bazu podataka, u skladu sa uslovima izvršenja i plaćanja, kontrolom kvaliteta usluge i zadovoljstvom kupaca izvršenim poslom čišćenja. Kako bi se uštedjelo vrijeme i smanjilo opterećenje zaposlenika rutinskim operacijama, dokumenti standardizirane strukture (ugovori, obrasci, akti, specifikacije itd.) se automatski popunjavaju prema šablonima uključenim u CRM sistem. Alati skladišnog knjigovodstva automatizuju procese prijema robe i obrade prateće dokumentacije kroz integraciju barkod čitača, terminala za prikupljanje podataka itd.

Zahvaljujući CRM aplikaciji, menadžeri u svakom trenutku mogu dobiti precizne podatke o dostupnosti deterdženata, ulaza, opreme itd. CRM sistem se može konfigurisati sa elektronskim obrascima za izračunavanje različitih usluga čišćenja (procene će se automatski preračunati ako se promene nabavne cene upotrebljenih alata i materijala). Upravljački izvještaji u okviru CRM aplikacije omogućavaju kreiranje modela, grafikona, izvještaja o statistici narudžbi, redovnosti poziva određenih korisnika usluga čišćenja, najpopularnijih i traženih usluga itd.

Na osnovu dostupnih informacija, menadžment ima mogućnost da analizira učinak pojedinih odjeljenja, filijala, pojedinačnih zaposlenih radi obračuna plata po komadu i materijalnih stimulacija za vrhunske zaposlenike. Integrisani računovodstveni alati omogućavaju operativno upravljanje novčanim tokovima, kontrolu vremena obračuna sa dobavljačima i kupcima naloga za čišćenje, praćenje prihoda i rashoda kompanije itd. U dodatnom redosledu, mobilne CRM aplikacije za kupce i zaposlene integrišu se u CRM sistem, čime se obezbeđuje bliža i obostrano korisna saradnja.