Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za hemijsko čišćenje

Crm za hemijsko čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za hemijsko čišćenje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poslovni uspjeh svake kompanije u sektoru usluga direktno zavisi od kvaliteta i temeljitosti rada sa kupcima, a kemijsko čišćenje nije izuzetak. Stoga je izvođenje CRM procesa u hemijskom čišćenju od posebnog značaja. Razvijanje odnosa s kupcima je dugotrajan zadatak, čija učinkovitost osigurava visoku profitabilnost kompanije. Osnova za efikasan razvoj odnosa sa kupcem i aktivnu promociju usluga na tržištu je sistematizacija i obrada podataka. Što se ovaj proces brže i preciznije odvija, to će održavanje baze podataka kupaca biti efikasnije. Poslovi CRM sistema obuhvataju mnogo različitih aspekata: registraciju kontakta kupaca, dobro uspostavljen informacioni sistem, razvoj jedinstvenih ponuda i posebnih programa, posebne popuste itd. Da bi svako od ovih područja funkcionisalo maksimalno efikasno, neophodno je koristiti savremene tehnologije automatizacije poslovanja.

Sistem USU-Soft svojim korisnicima nudi širok spektar mogućnosti za CRM procese, čija će implementacija biti organizovana na najpovoljniji način u kompaniji. Naši programeri su predvidjeli da se rad u različitim kompanijama za kemijsko čišćenje odvija na različite načine, stoga naš softver ima fleksibilne postavke računala. Konfiguracije CRM programa predstavljene su u različitim verzijama kako bi se zadovoljile specifičnosti i zahtjevi svake kompanije za kemijsko čišćenje. To čini rad u CRM sistemu hemijskog čišćenja što jednostavnijim i efikasnijim, tako da je usluga za korisnike uvek brza i kvalitetna. Glavna prednost USU-Soft sistema je multifunkcionalnost CRM programa hemijskog čišćenja, zahvaljujući kojoj sve radne procese organizujete u jedan informacioni i upravljački resurs i optimizujete korišćenje radnog vremena.

Budući da je organizacijama kemijskog čišćenja potreban temeljit razvoj odnosa s kupcima za aktivniju prodaju i veći profit, funkcije našeg CRM sistema za kemijsko čišćenje nisu ograničene na održavanje baze podataka o kupcima. Koristite alate ovog modula za planiranje rada i kontrolu njegovog izvršenja: CRM program kemijskog čišćenja prikazuje sve planirane i završene zadatke u kontekstu svakog kupca. Ovo će osigurati da narudžbe budu isporučene na vrijeme i imat će pozitivan utjecaj na razinu lojalnosti vaših kupaca. Pružanje usluga postaje efikasnije, jer je za ispunjenje svakog ugovora potrebno minimalno radno vrijeme. CRM program hemijskog čišćenja podržava automatsko završavanje ugovora koristeći unapred definisani podrazumevani šablon. Prilikom sklapanja ugovora o pružanju usluga i obradi podataka o narudžbi, birate cijene iz više cjenovnika, kojih može biti neograničen broj.

Posebna prednost našeg CRM sistema hemijskog čišćenja je mogućnost informisanja kupaca bez upotrebe dodatnih aplikacija. Vaši zaposleni će moći slati SMS poruke i e-poštu bez napuštanja CRM-ovog programa kemijskog čišćenja. Šalje obavještenja o dostupnosti porudžbine, čestita praznike, kao i obavještava o akcijama i popustima koji se održavaju u farbari. Jedan od glavnih zadataka CRM odjela je formiranje posebnih i atraktivnih ponuda za stalne kupce kompanije, kako bi se povećao nivo lojalnosti kupaca. Za obavljanje ovog zadatka, naš softver vam omogućava generiranje izvještaja koji pružaju informacije o tome ko od potrošača najčešće koristi usluge kemijskog čišćenja. Podaci se mogu koristiti za razvoj različitih sistema popusta i promocije. Dobro osmišljena analitička funkcionalnost softvera također doprinosi uspjehu CRM aplikacije: uz pomoć specijaliziranog odjeljka provodite detaljne finansijske analize kako biste identificirali najprofitabilnije i najpopularnije usluge i odredili koje usluge treba dalje razvijati. i promociju.

To vam omogućava da ispunite specifikacije današnje potražnje na tržištu i ojačate svoju tržišnu poziciju. Pored toga, naš predloženi CRM sistem za upravljanje hemijskim čišćenjem će pružiti potpune informacije o efikasnosti svake marketinške kampanje koja se sprovodi radi procene povrata troškova oglašavanja. Uz opsežne funkcije softvera, možete ojačati svoje konkurentske prednosti i biti prvi na tržištu! Ugodne prednosti CRM programa hemijskog čišćenja su zgodna, koncizna struktura i intuitivan interfejs, tako da je korišćenje softverskih funkcija razumljivo korisnicima sa bilo kojim nivoom poznavanja računara. Ne treba vam puno radnog vremena da obučite zaposlene za rad u softveru, dok ćete uvijek biti sigurni u ispravnost izvedenih operacija. Svaki korisnik ima posebna prava pristupa koja odgovaraju njegovoj poziciji, dok operateri i nadzornici imaju posebne privilegije. U CRM sistemu hemijskog čišćenja možete vršiti kontrolu nad svim filijalama hemijske čistionice, proceniti njen obim posla i pratiti realizaciju planova rada.

Takođe ćete imati pristup kompletnoj bazi podataka o dobavljačima i drugim ugovornim stranama za kontrolu odnosa i obračuna sa njima. Među mogućnostima softvera je i kontrola zaliha, zahvaljujući kojoj možete garantovati nesmetano snabdevanje filijalama. Možete voditi evidenciju o kupovini, kretanju i izdavanju svake stavke robe radi blagovremene kupovine od dobavljača. Za procjenu dostupnosti sredstava za čišćenje i deterdženata u skladištima, moguće je konsultovati aktuelne informacije o dostupnosti otpada. Sistematizacija magacinskih aktivnosti obezbjeđuje svakom odjeljenju sva potrebna sredstva kako bi se narudžbe izvršile na vrijeme. Izvještaj vaše kompanije uvijek se priprema na jednom korporativnom obrascu, jer ga možete formirati na memorandumu s naznakom detalja i logotipa.

Ne postoji ograničenje u broju cjenovnika s kojima korisnici mogu raditi, tako da možete razviti široku paletu cjenovnih ponuda. Pratite faze isporuke usluge pomoću parametra statusa koji prikazuje stepen spremnosti proizvoda. Možete evidentirati sva plaćanja uzimajući u obzir primljene avanse, što će osigurati blagovremeni prijem sredstava u planiranim količinama. Imate priliku da temeljno procijenite tim, pa čak i da otpremite poseban izvještaj kako biste identificirali najefikasnije zaposlenike. Da biste se upoznali sa ostalim funkcijama softvera, preuzmite demo verziju, veza do koje se nalazi iza ovog opisa.