Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Aplikacija za kompaniju za čišćenje

Aplikacija za kompaniju za čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Aplikacija za kompaniju za čišćenje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Primena firme za čišćenje omogućava automatizaciju različitih vrsta poslova, oslobađajući zaposlene od njihovog izvršenja i samim tim smanjujući troškove osoblja. Rad u aplikaciji kompanije za čišćenje, koja je jedna od brojnih varijanti programa automatizacije USU-Soft, ne stvara poteškoće zaposlenima, dajući svakom pojedinačnom login i lozinku za dijeljenje pristupa servisnim informacijama. Kako bi zaštitila privatnost, aplikacija kompanije za čišćenje koristi sistem kodova. Obaveze korisnika su trenutni unos podataka, evidentiranje obavljenih operacija i na osnovu tih informacija aplikacija čistionice daje detaljan opis tekućih radnih procesa. Stoga je ovdje važna efikasnost i tačnost informacija. Rad na prijavi firme za čišćenje podrazumeva popunjavanje posebnih formulara za registraciju novih učesnika u aplikaciji, bilo da se radi o kupcu ili dobavljaču asortimana proizvoda i materijala koji se koriste u uslugama čišćenja, ili o novoj narudžbini usluga. Posebnost ovakvih obrazaca leži u načinu unosa informacija u polja i u formiranju veza između unesenih vrijednosti i onih koje se već nalaze u aplikaciji, zahvaljujući čemu se uspostavlja ravnoteža između pokazatelja učinka, što je pokazatelj tačnost unesenih informacija.

Kada lažne informacije uđu u aplikaciju kompanije za čišćenje, balans se poništava i to je signal za provjeru primljenih podataka. Nije teško pronaći izvor dezinformacija, jer aplikacija kompanije za čišćenje pažljivo označava podatke unesene korisničkim imenom; markup se čuva kada se istorija vrijednosti nastavi - naknadne ispravke ili brisanje. Ali formiranje veza je sekundarna manifestacija posebnosti ovih oblika; primarni kvalitet je način dodavanja informacija aplikaciji. Metoda se sastoji u unosu podataka u aplikaciju čistionice ne preko tastature, što je dozvoljeno samo u slučaju primarnih informacija, već izborom željenog odgovora iz menija koji izlazi iz ugrađenih polja. Ova metoda vam omogućava da pojednostavite proceduru unosa podataka, koja ispunjava jedan od glavnih zadataka aplikacije kompanije za čišćenje - uštedu radnog vremena, a istovremeno formira korisne linkove gore navedene.

Detaljnije, rad u aplikaciji kompanije za čišćenje može se ocijeniti prilikom popunjavanja prozora za narudžbu, kada se primi sljedeći zahtjev za uslugu. Prilikom otvaranja obrasca automatski se naznačuje sljedeći broj naloga i trenutni datum, zatim operater mora naznačiti klijenta odabirom iz jedinstvene baze podataka o suradnicima koristeći odgovarajuću vezu ćelije, nakon čega dolazi do automatskog vraćanja u prozor naloga . Nakon identifikacije kupca, aplikacija čistionice samostalno popunjava ćelije podacima o kupcu, dodajući podatke, kontakte i istoriju prethodnih narudžbi, osim ako kupac to prvi put ne zatraži. Operater lako bira između predloženih opcija koje su već bile, ako su prisutne ovim redoslijedom. Inače, aplikacija za čišćenje nudi klasifikator poslova u odgovarajućem polju, iz kojeg je potrebno odabrati one koji čine sadržaj aplikacije. Istovremeno, ispred svakog rada je naznačena njegova cijena prema cjenovniku. Tako će se prilikom štampanja na računu izdati detaljan spisak svih radova i vrednost svakog od njih; ispod je konačan trošak aplikacije, kao i djelimično plaćeni iznos uplate i stanje za potpuno izmirenje.

Općenito, rokovi plaćanja se utvrđuju sporazumno između strana i automatski se uzimaju u obzir putem aplikacije čistionice prilikom naručivanja, kao i cjenika u obračunu, koji može biti i lični. Ovi dokumenti – cjenovnici i ugovori – priloženi su profilima kupaca, koji predstavljaju jedinstvenu bazu podataka o ugovornim stranama. Stoga, prilikom prihvatanja narudžbe, naznaka kupca je prva stvar. Nakon unosa svih informacija o predstojećim poslovima, aplikacija čistionice automatski generiše svu dokumentaciju o narudžbi, uključujući specifikacije i račune za prijem sredstava za čišćenje i deterdžente, knjigovodstvenu dokumentaciju i priznanicu sa detaljnim opisom posla. , u kojoj će biti naznačena i pravila za njegovo izvođenje i prijem i prenos, tako da kupac prethodno pročita ispis i nema prigovora na izvođenje radova od strane čistionice.

Aplikacija čistionice automatski generira svu tekuću dokumentaciju kojom posluje u obavljanju svoje djelatnosti, uključujući sve vrste izvještaja i računovodstva, sve vrste računa, otpremnice, ugovore o uslugama, zahtjeve dobavljačima za novu kupovinu, račune za plaćanje, kao i kao pomenute specifikacije. Jedinstvena baza podataka izvođača sadrži potpune informacije o svakom pojedincu, pravnom licu, uključujući detalje, istoriju kontakata i narudžbi, telefonske pozive, pisma i dosadašnju prepisku. Aplikacija vam omogućava da lako odredite dug klijenta na tekući datum, ako postoji, napravite listu dužnika, kontrolišete plaćanja, kao i distribuirate uplate po računima. Aplikacija vas odmah obavještava o stanju gotovine na bilo kojoj blagajni i bankovnim računima, prikazuje ukupan promet na svakom mjestu i grupiše plaćanja po načinu plaćanja. Aplikacija pravovremeno obavještava o zalihama u skladištu i pod izvještajem i daje prognozu za period kada će trenutni resursi biti dovoljni za nesmetan rad. Skladišno knjigovodstvo organizirano u tekućem vremenu automatski oduzima sa stanja proizvode koji su prebačeni u rad na osnovu specifikacija narudžbi i faktura.

Zahvaljujući organizovanom statističkom računovodstvu, kompanija za čišćenje planira svoje aktivnosti na osnovu prikupljenih podataka, što povećava efikasnost planiranja. Aplikacija poziva korisnike da naprave planove, što je pogodno za praćenje njihovih aktivnosti, procjenu trenutnog opterećenja, kao i dodavanje novih zadataka. Na osnovu ovih planova ocjenjuje se efektivnost svakog zaposlenog - prema razlici između stvarno obavljenog obima i planiranog posla u periodu obuhvaćenom izvještajem. Aplikacija samostalno izrađuje dnevne planove zaposlenih na osnovu već realizovanih planova i kroz praćenje korisnika identifikuje one koji su u obavezi da kontaktiraju. Ako zaposleni ne ispuni stavku plana, aplikacija ga redovno podsjeća na neuspjeh zadatka sve dok se rezultat ne pojavi u dnevniku rada. Ugrađeni planer zadataka aplikacije pokreće zadatke koji bi trebali biti zakazani, uključujući redovne sigurnosne kopije.

Menadžment nadzire korisničke informacije provjeravanjem evidencije za usklađenost sa trenutnim procesima, koristeći funkciju revizije za pojednostavljenje procedure. Ubrzavanje postupka sa funkcijom revizije je da istakne informacije koje su dodane aplikaciji ili revidirane od posljednje revizije. Na osnovu podataka u radnoj knjižici obračunava se svaka zarada po komadu, poslovi koji u njoj nisu označeni ne podležu isplati. Ovo povećava aktivnost zaposlenih. Aplikacija kompanije za čišćenje lako je kompatibilna sa savremenom opremom, što povećava funkcionalnost obe strane i kvalitet izvedenih operacija.