Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za kompaniju za čišćenje

Crm za kompaniju za čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za kompaniju za čišćenje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

21. vijek predstavlja neviđene prilike za vlasnike preduzeća, od kojih velika većina posjeduje mala preduzeća. Živimo u eri u kojoj kompanije mogu dominirati tržištem nekoliko godina, ostavljajući konkurente daleko iza sebe. Kompanije za čišćenje postaju sve popularnije. Posao čišćenja koji je došao sa Zapada ispunjen je žestokom konkurencijom, gdje jedan pogrešan potez može u trenu sahraniti mali biznis. Liderstvo ne dolazi u obzir kada se traže sve vrste načina preživljavanja. Šta ako vam kažemo da ćete u bliskoj budućnosti moći ne samo riješiti sve svoje probleme, već ćete dobiti i neograničene mogućnosti za rast? Izgleda kao bajka. Ali kao dokaz, predstavljamo vam jedinstven CRM program za kontrolu kompanija za čišćenje, koji je razvijen na osnovu praktičnog iskustva hiljada kompanija. Većina naših kupaca su među liderima na tržištu. To dokazuju pozitivni komentari poznatih kompanija koje su nam se obraćale. CRM program kompanije za čišćenje je sposoban da ispuni gotovo svaku želju u vođenju posla, a vaše mogućnosti će biti ograničene samo vašim ambicijama.

CRM program male kompanije za čišćenje prvenstveno će se baviti strukturiranjem svojih jedinica. Svaki element koji je pod okriljem organizacije biće postavljen na police. Maksimalna udobnost rada je zagarantovana. Što se samog CRM softvera tiče, njegova glavna funkcija je upravo obezbjeđivanje alata i automatizacija proračuna. Većina zaposlenih je zadovoljna što su njihovi zadaci delegirani na kompjuter, što znači da imaju više prostora za obavljanje važnijih stvari. CRM program kompanije za čišćenje nije ograničen u obimu. Podjednako je efikasan za mala preduzeća ili velike kompanije. Rast malih preduzeća će biti eksponencijalan. Međutim, CRM sistem kompanije za čišćenje je neverovatno jednostavan, što će iznenaditi većinu korisnika. Golim okom može izgledati da je došlo do neke greške, a CRM softver ne može biti tako jednostavan na izgled. Ali ovo je istina. Veliki broj aplikativnih modula skriven je iza zavjese, a svaki algoritam će raditi kontinuirano kako bi osigurao da se mala poduzeća razvijaju svake sekunde. Treba napomenuti da su stručnjaci kreirali intuitivan sistem kontrole čišćenja CRM-a, u kojem će korisnik znati kako da radi čak i kada prvi put počne da koristi CRM softver.

Firma za čišćenje radi u modularnom prozoru. Zaposleni u kompaniji pod kontrolom primaju individualne račune u CRM programu. Parametri i prava naloga zavise isključivo od položaja korisnika, što pouzdano štiti od curenja informacija i daje mogućnost menadžmentu da bude fleksibilan. Menadžment kompanije za čišćenje pomaže malim, srednjim i velikim kompanijama da svakodnevno rastu. Glavni problem sa CRM sistemima za čišćenje poput našeg je taj što nude ograničene mogućnosti u pogledu upravljanja svakim odeljkom. Naš CRM softver se naziva univerzalnim jer će svako krilo male organizacije dobiti najnaprednije tehnologije upravljanja. Čak i ako se finansijska kriza dogodi neočekivano, CRM program za upravljanje poslovanjem čišćenja pomaže vam da iskoristite ovu situaciju. Pravi alat je danas jednako važan kao i prava strategija. Popnite se više uz CRM softver! Svakom zaposleniku se dodjeljuje račun sa individualnim opcijama ovisno o statusu. Informacije su ograničene na vaše ovlaštenje, a operateri i nadzornici imaju odvojena podešavanja.

Svi kupci i dobavljači su sigurni da će imati osoblje u modulu za druge ugovorne strane, sa izuzetkom kupaca sa kojima su transakcije obavljene bez procesa izrade ugovora. Pojedinačne grupe se prikazuju odabirom vrste prikaza filtera. Svi ugovori se registruju posebnim modulom. Ako se poslovanje sa kupcem odvija bez ugovora, plaćanje će se vršiti posebno. Prilikom sklapanja ugovora možete odabrati vrstu usluge iz cjenovnika, a sam cjenik nije ograničen brojem varijabli. CRM sistem za čišćenje pre svega organizuje jedinstvenu bazu podataka korisnika, gde se vrši potpuna sistematizacija. Svaki kupac ima dva bloka. Planirani rad i obavljeni zadaci. Planirani radni zadaci se također kopiraju u modul plana rada, gdje su specificirani kao dnevni zadaci. Naši programeri mogu automatizovati proces pisanja ugovora u Microsoft Word formatu. Izrađujemo CRM programe kompanije za čišćenje pojedinačno za naše klijente, a svi izvještaji imaju logo i detalje male, srednje i velike kompanije za čišćenje.

Najvažniji modul je prozor za registraciju naloga. Kada broj naloga postane prevelik, željeni blok se može pronaći pomoću filtera ili pretraživanja. Filter se održava do datuma isporuke ili prijema, jedinstvenog identifikacionog broja ili imena radnika koji je prihvatio narudžbu. Ako kriterij filtera nije specificiran, sve će biti prikazano. Softver se može optimizirati. Ipak, preporučujemo da se obratite našim programerima koji će izraditi individualni CRM prema vašim jedinstvenim karakteristikama. Svaki proizvod prati brojnik, nedostaci proizvoda, stope doprinosa i nedostaci. Broj proizvoda može biti beskonačan, a ukupna količina će se automatski izračunati. Kartica Plaćanje prikazuje avansne uplate za proizvode. Dug za svaku narudžbu je također vidljiv.

Možete odštampati račun sa bar kodom, ali čitač bar koda nije potreban za optimalne performanse. Dva odštampana računa i uslovi usluge kompanije za čišćenje mogu se dodati na račun kupca. Takođe je moguće distribuirati naloge zaposlenima za pojedinačne plate. CRM program kompanije za čišćenje bilježi tačnost izvršenja naloga do jedne sekunde. Istorija performansi se čuva u posebnom modulu. Narudžbe prema vrsti posla su razvrstane u kategorije. Statusno polje kontroliše fazu izvršenja. Ovdje je datum prijema i procijenjeni datum isporuke i plaćanja. Kupac se bira iz modula za druge ugovorne strane ako je ugovor sastavljen. CRM program kompanije za čišćenje pomaže vam da napravite veliki korak u tren oka!