Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za hemijsko čišćenje

Program za hemijsko čišćenje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za hemijsko čišćenje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program hemijskog čišćenja, zahvaljujući razvoju interneta, danas nije problem. Specijalizirani programi se mogu naći na web stranicama mnogih softverskih kompanija. Ponuđene opcije razlikuju se po broju funkcija, poslova, mogućnosti daljeg razvoja i naravno po cijeni. Mala kompanija za hemijsko čišćenje sa ograničenim proizvodnim kapacitetom, beznačajnim spektrom usluga i kao rezultat toga, mali krug kupaca često može uspešno da pronađe, preuzme i koristi besplatne programe. Naravno, funkcionalnost će biti u minimalnoj konfiguraciji i predviđena je za maksimalno 2-3 radna mjesta, ali to može biti dovoljno. Odabiru programa kemijskog čišćenja treba pristupiti sa svom odgovornošću i oprezom. Sveobuhvatan i višenamjenski računovodstveni program kemijskog čišćenja može se činiti vrlo atraktivnim zbog svojih karakteristika, ali može biti potpuno nepotreban u maloj porodičnoj firmi. A zbog svoje cijene, često se može pokazati kao neisplativa investicija, jer većina njegovih opcija jednostavno ostaje neiskorištena. Ali u velikoj mreži kompanija za hemijsko čišćenje raspoređenih u jednom ili više gradova, idealan izbor bi bio sofisticirani moderan program koji integriše mnoge tačke koje su udaljene jedna od druge u jedinstven informacioni prostor.

Najbolja opcija za kompanije za hemijsko čišćenje je program koji je razvio USU-Soft program za hemijsko čišćenje, koji ima za cilj automatizaciju procesa upravljanja i računovodstva u domaćim uslužnim kompanijama (hemijske čistionice, praonice, itd.). Softver koji je kreirao USU-Soft odlikuje se dobro osmišljenom organizacijom, sučeljem koji se lako uči, prisustvom predložaka za potrebne računovodstvene dokumente, a također zadovoljava savremene IT standarde. Program uzima u obzir brojne zakonske zahtjeve u organizaciji proizvodnog procesa u hemijskim čistionicama, zgradama i objektima, konfiguraciji instalacije, sistemima grijanja i ventilacije, sanitarnim uvjetima, sigurnosti radnika, uključujući hemijsku zaštitu, itd. Program kemijskog čišćenja jednostavno ne dopušta radnje koje su u suprotnosti s navedenim zahtjevima. Standardne vrednosti za prisustvo štetnih materija u vazduhu, vlažnost, temperaturu itd. nadgledaju tehnički uređaji integrisani u softver (senzori, kamere, itd.). Na ovaj način, ukoliko ih ima u višku, što predstavlja opasnost po zdravlje i sigurnost radnika, prostorija i oprema za pranje, čišćenje i sušenje mogu se automatski isprazniti. je nasilno isključen.

Integrisani CRM program za hemijsko čišćenje obezbeđuje efikasno upravljanje odnosima sa korisnicima hemijskog čišćenja. Baza podataka čuva kontakte, kompletnu listu svih poziva (stalnih i jedinstvenih kupaca), kao i rezultate povratnih informacija (žalbe, žalbe, zahvale). Program kontroliše radno vreme, slanje automatske SMS poruke kupcu da li je narudžba spremna, kašnjenja u obradi iz objektivnih razloga, pojavu novih usluga, popuste. Računovodstvo pruža menadžmentu pouzdane informacije o planiranim dnevnim obračunima sa dobavljačima i primicima od potrošača, kretanju novca na računima i blagajnama, potraživanjima po tekućim računima, kao i troškovima usluga. Program hemijskog čišćenja koji je razvio USU-Soft izvodi se na visokom profesionalnom nivou i zadovoljava savremene standarde. Program upravljačkog računovodstva omogućava automatizaciju poslovnih procesa i računovodstvenog rada u preduzeću. Program se konfiguriše na individualnoj osnovi, uzimajući u obzir specifičnosti delatnosti kompanije, kao i sve regulatorne zahteve za organizaciju aktivnosti produktivnog hemijskog čišćenja. Funkcije programa USU-Soft vam omogućavaju da kombinujete bilo koji broj udaljenih grana i odjeljenja u jedan informacioni prostor.

Kontrolna oprema industrijskih instalacija (senzori i kamere) integrirana je u program kemijskog čišćenja, osiguravajući sigurnost na radu. Modul za knjigovodstvo skladišta omogućava potpunu ulaznu kontrolu kvaliteta deterdženata, hemikalija i potrošnog materijala koji se koriste u procesu čišćenja. U budućnosti se kvalitet hemikalija dodatno provjerava u svakoj fazi proizvodnog procesa. Integrisana skladišna oprema (skeneri bar kodova, terminali za prikupljanje podataka i elektronske vage) omogućavaju vam brzu obradu pratećih dokumenata, brzi prijem robe, efikasno korišćenje objekata i praćenje fizičkih uslova skladištenja. Menadžeri kemijskog čišćenja mogu u bilo kojem trenutku preuzeti izvještaj o zalihama po vrsti. Baza podataka o kupcima omogućava vam da pohranite ažurirane kontakt informacije i kompletnu istoriju poziva za svakog kupca, sa naznakom datuma, vrste i vrednosti narudžbe. Integrirani CMR program kemijskog čišćenja omogućava vam aktivnu razmjenu informacija s kupcima slanjem SMS poruka o spremnosti narudžbi, dostupnosti popusta i bonusa te pojavi novih usluga.

Mogućnosti softvera se protežu na automatsko popunjavanje i štampanje računa, obrazaca, faktura, faktura i sl., kako bi se uštedilo vreme korisnika i poboljšao ukupni nivo usluge. Računovodstveni alati pružaju menadžmentu kompanije pouzdane informacije o tekućim hitnim obračunima sa dobavljačima proizvoda i usluga, planiranim novčanim tokovima, dinamici prihoda i rashoda i potraživanjima. Ugrađeni planer pomaže u konfiguraciji parametara izvještaja i rasporeda rezervnih kopija. U softver je integrisan modul za primanje povratnih informacija od potrošača sa ocjenom kvaliteta usluga.