Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za pranje veša

Program za pranje veša • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za pranje veša
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program pranja rublja, koji su osmislili stručnjaci USU-Soft, zasigurno će postati nezamjenjiv elektronski asistent u vašoj korporaciji, obavljajući razne poslovne aktivnosti na najvišem nivou. Kada se pokrene sistem pranja rublja koji su kreirali naši stručnjaci, kontrola dugova više nije problem. Smanjujete nivo svojih potraživanja i dobijate više sredstava na direktnom raspolaganju. Ovo vam omogućava da poboljšate svoje finansijsko zdravlje unutar organizacije i postanete najuspješniji poduzetnik. Sistem za pranje veša omogućava kompaniji da kontroliše prisustvo zaposlenih bez iskorišćavanja radne snage zaposlenih. Kontrola se vrši na automatizovan način i ne uključuje dodatne rezerve radne snage u njenom sprovođenju, što se pozitivno odražava na finansijsku situaciju organizacije. Menadžer je uvijek svjestan kolika je učestalost na radnom mjestu i šta treba učiniti da se zaposleni motivišu da adekvatno obavljaju svoje direktne radne obaveze. Malo je vjerojatno da će se program pranja rublja 1C nositi s tako složenim nizom zadataka s kojima se takva kompanija suočava. Poželjno je koristiti usluge softvera USU-Soft i preuzeti multifunkcionalni program koji pokriva sve potrebe organizacije.

Također, naša aplikacija je prikladna za organizacije koje pružaju usluge čišćenja bilo koje vrste. Bez obzira na veličinu i obim prodaje, naš softver za pranje rublja je nezamjenjiv alat koji osigurava da su sve hitne potrebe organizacije zadovoljene. Aplikacija radi sa kompjuterskom preciznošću i jasno izvodi aktivnosti koje su joj usmjerene. Nećete naći bolje rešenje u odnosu parametara cene i kvaliteta. Softver za pranje rublja radi u multitasking modu i rješava mnogo različitih aktivnosti u isto vrijeme. Istovremeno možete pratiti prisustvo osoblja i voditi računovodstvene evidencije. Također, kada pokrećete backup funkciju, ne morate pauzirati rad s bazom podataka. Svi procesi se odvijaju paralelno i ne ometaju jedni druge. Ovo je vrlo zgodno za radnike, jer ne gube vrijeme, a zastoji su svedeni na minimum. Aplikacija za pranje veša vam omogućava da efikasno nadgledate raspoloživi radni prostor i u skladu s tim upravljate objektima. Važno je napomenuti da se prilikom primjene našeg programa pranja rublja mogu obračunati plate zaposlenika.

Takođe, bez obzira na vrstu plate, naš softver savršeno radi svoj posao. Svi proračuni i akumulacije se rade bez grešaka. To znači da kompanija brzo postiže uspjeh. Nivo gubitaka se smanjuje, a budžetski prihodi postaju konstantniji i obimniji. Kontrolirajte svoje rublje pomoću naše multifunkcionalne aplikacije. Možete koristiti besplatnu, nekomercijalnu probnu verziju. Jednostavno kontaktirajte tehničku podršku i stručnjaci USU-Soft će vam dati siguran link za preuzimanje softvera. Možete proučiti funkcionalnost predloženog razvoja bez plaćanja unaprijed finansijskih sredstava. Tada imate priliku da kupite softver po povoljnoj cijeni sa poznavanjem teme. Preuzmite naš program i uživajte u dobro dizajniranom interfejsu. Možete naučiti vrlo brzo i početi djelovati brzo gotovo trenutno.

Nudimo besplatan kurs obuke za vaše zaposlenike kada kupe licencirano izdanje naše aplikacije. Dva sata besplatne tehničke podrške obuhvataju instalaciju programa za pranje veša na personalni računar kupca i kratku obuku koja omogućava vašim zaposlenima da se upoznaju sa funkcionalnostima predloženog softvera. Možete kupiti dodatne sate tehničke podrške u bilo koje vrijeme i koristiti ih prema vlastitom nahođenju. U pravilu, dodatni sati tehničke podrške nisu potrebni jer pružamo funkcionalnost obuke unutar kuće. Samo omogućite alate i, kada lebdite mišem, operater će vidjeti detaljan opis odabrane komande. Nakon što ste u osnovi savladali funkcionalnost programa i njegovih naredbi, možete onemogućiti prethodno odabranu postavku prikazivanja upita na radnoj površini. Oni više ne učitavaju vaš monitor i možete raditi bez prekida. Princip našeg softvera za pranje veša je vrlo jednostavan za naučiti i ne morate trošiti dodatna sredstva na skupe kurseve obuke.

Aplikacija USU-Soft vođena je demokratskom cijenom i prijateljskom politikom prema svojim korisnicima. Nikada ne postavljamo cijene i uvijek pratimo nivo kvaliteta ponuđenog softvera. Možete računati na naše stručnjake i vjerovati profesionalcima. USU-Softov program za pranje rublja pruža korisniku mnoge osnovne funkcije. Osim toga, možete kupiti dodatne funkcije koje se razlikuju u bilo kojem trenutku.

Mnogo dodatnih funkcija nismo uključili u osnovnu funkcionalnost, jer nastojimo maksimalno pojednostaviti aplikaciju i smanjiti cijenu. Nisu svakom kupcu potrebne premium opcije, a njihova kupovina zasebno za razumnu naknadu omogućava vam da značajno uštedite finansijske resurse vaše organizacije. Sistem za pranje veša ima sopstveni savremeni elektronski dnevnik koji vam omogućava da optimalno pratite dolazak zaposlenih na radna mesta bez uključivanja radnika. Sve radnje program provodi samostalno, a menadžer može proučiti prikupljene statističke pokazatelje u bilo koje vrijeme za njega i izvući odgovarajuće zaključke. Postoji veoma visok nivo optimizacije u našoj aplikaciji za pranje veša. Softver radi čak i na prilično slabom računarskom hardveru i ne zahtijeva najnoviji hardver. Osim što ćete odmah odbiti kupovinu sistemske jedinice tokom instalacije, možete uštedjeti budžetska sredstva za kupovinu monitora velike dijagonale. Informacije na ekranu programa mogu se rasporediti na nekoliko spratova, što znatno štedi prostor.

Promovirajte logo vaše organizacije i poboljšajte imidž svoje kompanije. Sve je to moguće zahvaljujući aplikaciji programa za pranje rublja USU-Soft. Na dnu dokumenata koje kreirate možete umetnuti logo vaše kompanije i tako ga promovirati na tržištu. Povećava se nivo svesti o brendu vaše kompanije, što znači da se poboljšavaju stavovi kupaca, povećava nivo lojalnosti i pojavljuje se kontingent redovnih korisnika vašeg softvera. Možete drastično smanjiti troškove održavanja tima stručnjaka zahvaljujući programskoj primjeni naših programera. Uzmite u obzir potrebe svojih kupaca i prikupite povratne informacije koristeći specijalizovani sistem za SMS glasanje. Nakon instaliranja i puštanja u rad programa za pranje rublja, moguće je prikupiti informacije od kupaca o tome koliko su ih njihovi menadžeri uslužili. Dovoljno je da kupac odgovori na jednostavno pitanje putem SMS-a i šef odjela ili kompanije će moći da se upozna sa mišljenjem ljudi koji kupuju njihove usluge ili proizvode.

Primamo narudžbe za izradu novih proizvoda i izvršavamo dovršenje postojećih narudžbi po narudžbi. Dovoljno je naručiti ili se prijaviti za izradu novog proizvoda, a naš program će u skladu s tim moći izvršiti potrebne radnje. Stvaranje novog proizvoda odvija se u nekoliko faza. Prvo objavite zadatak i dogovorite tehničke parametre sa našim stručnjacima. Zatim se vrši plaćanje unaprijed i programeri USU-Softa počinju kreirati novi program. Nakon završetka radova na dizajnu, sprovodimo nekoliko testova kako bismo utvrdili nivo performansi kreiranog programa i ispravili moguće greške. Zatim instaliramo aplikaciju na lični računar kupca. Samo budite zadovoljni rezultatom i koristite automatizovani sistem u svom poslovanju. Softver za pranje rublja zaštićen je sigurnim sistemom šifriranja. Bez prolaska kroz proceduru autorizacije, nemoguće je ući u program i koristiti informacije pohranjene u njegovoj bazi podataka. Pružamo funkcionalnost za integraciju sa web kamerom. U mogućnosti ste da uredno obavite video nadzor okolnih područja. Ovo je veoma ugodno za menadžere i povećava nivo sigurnosti organizacije.

Možete prodavati dodatne proizvode koristeći ugrađeni softver za pranje rublja i skener bar kodova. Možete dramatično smanjiti organizacione troškove kada se vaš program pranja rublja pokrene. Nivo gubitaka se značajno smanjuje, a budžetski prihodi postaju sve obimniji. Uključili smo prilagodljivo prilagođavanje radne površine radi poboljšanja personalizacije. Svaki menadžer može prilagoditi svoju desktop konfiguraciju prema svojim željama. To smo učinili kako bismo osigurali maksimalan nivo udobnosti. Profesionalci koji obavljaju aktivnosti uz naš program pranja rublja imaju na raspolaganju bogatu funkcionalnost i mnoge korisne opcije. Svi potrebni proračuni i dodaci se rade automatski, a menadžeri ne moraju trošiti svoje radno vrijeme na dosadne i rutinske operacije koje zahtijevaju veći nivo pažnje. Povjerite automatizaciju poslovnih procesa profesionalcima i koristite usluge programa USU-Soft. Nudimo samo visokokvalitetni softver po vrlo povoljnim cijenama.