Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program obračuna hemijskog čišćenja

Program obračuna hemijskog čišćenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program obračuna hemijskog čišćenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program kemijskog čišćenja omogućava vam da automatizirate sve interne procese koje kemijsko čišćenje obavlja u svojim aktivnostima, uključujući primanje narudžbi, ispunjenje, obračun troškova i plaćanja, kontrolu potrošnje sredstava za čišćenje i deterdženata, procjenu kvaliteta rada osoblja i još mnogo toga. Računovodstveni program kemijskog čišćenja dio je računovodstvenog programa USU-Soft korisničke službe, uključujući kemijsko čišćenje, gdje su radni procesi strukturirani na način da se minimiziraju troškovi vremena, a informacije sistematiziraju po fazama procesa produktivno, počevši od njegove organizacije, uzimajući uzimajući u obzir početne podatke o samoj hemijskoj čistionici i njenim resursima, a zaključno sa analizom svih vrsta aktivnosti, uključujući finansijske i ekonomske. Računovodstveni program kemijskog čišćenja instaliran je na digitalnim uređajima, jedini zahtjev za njih je prisustvo operativnog sistema Windows, ostale kvalitete nisu bitne - računovodstveni program ima visoke performanse. Njegovu instalaciju izvode zaposlenici USU-Softa putem daljinskog pristupa putem internet konekcije.

Automatizacija obračuna kemijskog čišćenja koju provodi računovodstveni program osigurava njegovo održavanje u trenutnom vremenskom režimu - zbog velike brzine razmjene informacija i trenutnog ponovnog izračunavanja indikatora kada se računovodstvenom programu doda nova vrijednost, koja zauzima djelić sekunde, tako da računovodstveni program gotovo trenutno bilježi sve promjene zajedno sa bilježenjem nove vrijednosti. To čini računovodstveni program kemijskog čišćenja jednostavnim za korištenje, jer možete donijeti trenutne odluke o bilo kojoj hitnoj situaciji u procesu rada. Program je dostupan svim zaposlenima uprkos korisničkom iskustvu, pa čak iu potpunom odsustvu, jer ima jednostavan i lak za navigaciju interfejs, koji omogućava brzo razumevanje algoritma akcija i načina distribucije informacija, posebno putem svi elektronski obrasci u računovodstvenom programu hemijskog čišćenja su objedinjeni, odnosno imaju jedinstven princip unosa operativnih očitanja i istu strukturu u svom postavljanju, pa je lako zapamtiti niz radnji za evidentiranje primarnih informacija i izveštaja o završeni zadaci. Ništa više nije potrebno od osoblja, jer program samostalno obavlja sve ostale operacije - prikuplja raščlanjene podatke od različitih korisnika, sortira ih po procesima, objektima i subjektima, obrađuje i mijenja indikatore, što dovodi do konačnog rezultata koji odgovara trenutno aktuelnom na vrijeme.

Računovodstveni program hemijskog čišćenja zainteresovan je za informacije korisnika različitih nivoa - po specijalizaciji i statusu - kako bi imao raznovrsne informacije za ispravan opis trenutne situacije hemijskog čišćenja. Podjela korisnika u programu vrši se prema oblasti djelovanja iu okviru njihovih kompetencija - dužnosti i vještina, za koje se svakom dodjeljuje lični login i lozinka za određivanje područja rada. Službene informacije su dostupne upravo u onoj mjeri u kojoj je potrebno za kvalitetno obavljanje poslova i individualne radne evidencije postavljanja Vaših podataka koji su primljeni u procesu obavljanja poslova. Ovo razdvajanje pomaže u očuvanju povjerljivosti službenih informacija i činjenice da je tim lično odgovoran za blagovremenost svojih radnji i pouzdanost prenijetih informacija. Lako se prati putem login-a koji označava podatke svakog korisnika od trenutka kada su uneseni u računovodstveni program kemijskog čišćenja, prateći sve izmjene, pa čak i brisanja.

Prilikom registracije stvari na hemijsko čišćenje, one se pregledaju radi utvrđivanja nedostataka i utvrđivanja stepena istrošenosti, tako da kupac po prijemu nema neopravdanih pritužbi na izgled robe. Da biste to učinili, računovodstveni program kemijskog čišćenja sadrži fotografiranje proizvoda web kamerom i spremanje slike u program, u nekim slučajevima stavljanje fotografije na račun kako biste se fokusirali na nedostatke. Račun sadrži i kompletan spisak proizvoda koji se isporučuju na hemijsko čišćenje, obračunat programom, prema cenovniku. Može biti opšti ili pojedinačni - zavisi od uslova ugovora o pružanju usluga ili od aktivnosti klijenta. Kako je prilično visok, podstiče se dodjeljivanjem ličnog cjenovnika koji se prilaže ličnom dosijeu klijenta u jedinstvenoj bazi podataka o ugovornim stranama.

Računovodstveni program hemijskog čišćenja automatski razlikuje uslove obračuna troškova. Osim toga, račun sadrži konačnu cijenu narudžbe i kratku listu pravila koja je ustanovila kompanija za kemijsko čišćenje kako bi ograničila svoju odgovornost za obradu stvari. Program generiše račun i automatski ga izračunava, pošto operater unese podatke o narudžbini, birajući njene uslove u padajućem meniju svakog polja koje treba popuniti i klasifikator proizvoda ugrađen u jedno od njih, sa naznakom cene narudžbe. operacija. Ovaj način dodavanja podataka ubrzava proceduru unosa. Ako kompanija ima više odjela za prijem proizvoda, njihove aktivnosti su uključene u računovodstvo, formirajući zajednički informacioni prostor.

Skladišno računovodstvo predstavljeno u programu vas odmah obavještava o stanju zaliha i obavještava vas o završetku bilo koje pozicije i sastavlja narudžbenicu za dobavljača. Automatski generirana aplikacija sadrži ne samo nazive artikala, već i njihovu količinu koju program izračunava, uzimajući u obzir prosječnu stopu potrošnje svakog proizvoda. Knjigovodstvo proizvoda koje hemijsko čišćenje koristi u procesu ispunjavanja narudžbine organizovano je u nomenklaturnom redu, gde je prikazan ceo asortiman i svakoj poziciji je dodeljen broj. Osim broja, proizvodi imaju i lične poslovne karakteristike kao što su artikl i bar kod, što vam pomaže da brzo pronađete ono što vam je potrebno među mnogim istim proizvodima. Program automatski kompajlira ceo tok dokumenata preduzeća, uzimajući u obzir rokove definisane za svaki dokument koji ispunjava sve zahteve i format. Automatski generisani dokumenti uključuju finansijske izvještaje, fakture, standardne ugovore o uslugama, listove ruta vozača i specifikacije.