Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Iznajmljivanje i upravljanje imovinom

Iznajmljivanje i upravljanje imovinom • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Iznajmljivanje i upravljanje imovinom
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za iznajmljivanje i upravljanje imovinom

Besplatno preuzimanje softvera za iznajmljivanje i upravljanje imovinom

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje i upravljanje imovinom

 • Koristeći softver USU-a, možete izgraditi učinkovito upravljanje vlastitim ili iznajmljenim nekretninama;
 • vakoj nekretnini u sistemu je dodijeljena posebna kategorija (na primjer: iznajmljivanje ili vlastita);
 • istem se može kontrolisati daljinski koristeći oblak;
 • rogram vam omogućava da registrujete različite vrste usluga iznajmljivanja;
 • jenik zakupa vlastite ili iznajmljene nekretnine može se implementirati u program na nivou algoritama proračuna;
 • reko softvera možete pratiti zaostale obaveze primaoca stanarine;
 • a svaki objekat možete analizirati popunjenost objekta za određeni period;
 • aša kompanija je spremna da Vam ponudi različite opcije za format saradnje;
 • oći ćete planirati objekte prema popunjenosti i staviti ih na rezervaciju;
 • roškovi vaše agencije, na primjer, za održavanje nekretnina, mogu se uzeti u obzir u sistemu;
 • ko je potrebno, možete koristiti program za upravljanje granama;
 • rogram se može integrirati sa različitim vrstama opreme;
 • ožemo da povežemo sistem obaveštenja za vas;
 • odsjetnici se mogu koristiti na masovnoj ili individualnoj osnovi;
 • niverzalni računovodstveni sistem – visokokvalitetno upravljanje procesima po pristupačnoj cijeni.

Iznajmljivanje i upravljanje imovinom

Iznajmljivanje i upravljanje imovinom su veoma popularni u modernom društvu. Ovo je zasebna vrsta preduzetničkog poslovanja i ima svoje karakteristike. U ovom članku ćemo pogledati kako efikasno upravljati iznajmljivanjem u današnjem okruženju.

Da bi se upravljanje ispravno provodilo, potrebno je koristiti automatizaciju. Iznajmljivanje i upravljanje nekretninama najbolje se obavlja kroz USU program. Hajde da razmotrimo zašto?

USU je moderno rješenje za upravljanje iznajmljivanjem. Mogu se birati funkcije, a program se može dopuniti mogućnostima u vidu integracije sa opremom i povezivanja dodatnih servisa.

Iznajmljivanje i upravljanje vlastitim nekretninama

Iznajmljivanje i upravljanje vlastitom nekretninom, kao što je već spomenuto, ima svoje karakteristike i karakteristike. Zakonska regulativa reguliše ovu oblast preduzetništva.

Dakle, prije svega, u programu možete kreirati bazu podataka o nekretninama, na primjer, podijeljena u određene kategorije: iznajmljene i vlasničke, od fizičkih ili pravnih osoba, stambeni ili poslovni prostori; Ove karakteristike i struktura mogu se lako implementirati u program.

Menadžer, koji radi sa podacima, lako će se kretati radnim prostorom. Svaka kartica objekta može odražavati maksimalno unesene karakteristike za objekte.

Štoviše, u USU možete pratiti sve operacije povezane s objektom. Ovo pruža odlične mogućnosti za različite vrste analiza.

Iznajmljivanje i upravljanje vlastitom nekretninom može se dogovoriti u USU u skladu sa preferencijama, ali istovremeno uzimajući u obzir zahtjeve u ovoj oblasti.

Veoma je važno voditi evidenciju po kategorijama; klijenti i stanodavci (ako ste uključeni u posredovanje). U bazi podataka možete kreirati kartice za klijente i za iznajmljivače. Podaci o transakcijama mogu se priložiti uz ove podatke. I, na primjer, ako trebate pratiti povijest saradnje sa klijentom ili stanodavcem, to možete lako učiniti.

Da bi se transakcijama dao pravni značaj, ugovori se mogu formirati i registrovati u USU, a mogu se pratiti i rokovi za izvršenje. Ako je potrebno, program se može konfigurirati da daje obavijesti, na primjer, da je vrijeme za obnovu ugovora.

Upravljanje iznajmljivanjem nekretnina

Upravljanje iznajmljivanjem nekretnina uključuje evidentiranje pruženih usluga. Možete registrirati i usluge i prodaju u USU. Možete ih naplatiti na račune za prodaju usluga iznajmljivanja ili posjedovanja nekretnina. Tada možete procijeniti koliko profita donosi svaki smjer.

Prilikom vođenja iznajmljivanja nekretnina obavljaju se poslovi evidentiranja dobiti od djelatnosti. Može se izdati putem tekućeg računa ili blagajne. Izvještaji o raspoloživosti sredstava mogu se dobiti u svakom trenutku.

Ako stanodavac iznajmljuje svoju imovinu, onda treba da vodi računa o njenom održavanju, mora stalno pratiti potrošni materijal, fizičko habanje i druge kategorije kako bi održao tržišno stanje; Ove troškove takođe treba uzeti u obzir. U USU to možete učiniti bez većih poteškoća.

Analitika je jedan od najboljih alata pomoću kojih možete poboljšati svoje aktivnosti. Nudimo razne mogućnosti u ovoj oblasti. Na primjer, uvijek možete analizirati kvantitet, kvalitet i trendove raznih kategorija.

Na primjer, možete lako odrediti: dostupnost sredstava, najpopularnije nekretnine za iznajmljivanje, najprofitabilniji smjer aktivnosti, procijeniti troškove u pogledu njihove izvodljivosti i tako dalje. Sve ove kategorije su važne i one vam, naravno, omogućavaju da unaprijedite svoje aktivnosti.

Naša kompanija je spremna da vam ponudi i druge opcije, na primer, možete da radite sa obaveštenjima i podsetnicima. Ovo se može uraditi automatski. Možete pokrenuti servis za procjenu pružene usluge, dobiti prilagođene funkcije za traženje nekretnina prema određenim kriterijima i mnoge druge mogućnosti.

Pozivamo vas da sada preuzmete besplatnu probnu verziju ili zatražite detaljniju prezentaciju. USU – kod nas je lako upravljati vašim iznajmljivanjem.