Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program najma

Program najma • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program najma
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Preuzmite program besplatno za iznajmljivanje

Preuzmite program besplatno za iznajmljivanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti programa iznajmljivanja

 • USU-ov softver za iznajmljivanje pomoći će vam u upravljanju osnovnim procesima iznajmljivanja;
 • ajam preko USU-a se može obezbijediti u različitim formatima rada: plaćanje po satu, dnevno ili mjesečno;
 • oftver vam omogućava da kreirate zasebne kutije za objekte za iznajmljivanje;
 • ožete iznajmiti i voditi evidenciju za različite kategorije od nekretnina do alata;
 • ategorije najma se mogu ogledati u ličnim karticama;
 • ličnim karticama možete prikazati maksimalne karakteristike, svojstva, karakteristike, fotografije ili video zapise objekata;
 • rogram je konfigurisan za proces rezervacije obračunskih objekata;
 • rasporedu rezervacija možete odraziti u boji, na primjer, popunjenost objekta;
 • ožete formirati i registrovati ugovore u sistemu;
 • oristeći USU, moći ćete upravljati analitikom;
 • zveštaji se mogu generisati u različitim oblastima: prihodi, rashodi, kasa, zaposleni i tako dalje;
 • rilikom održavanja objekata možete evidentirati troškove održavanja;
 • rilikom privlačenja partnera, možete odrediti proviziju za pružene usluge;
 • bavještenja, personalizirane poruke, podsjetnici - mogu se implementirati na osnovu USU;
 • robna verzija programa dostupna je za preuzimanje.

Program najma

Softver za iznajmljivanje treba da ima funkcije za evidentiranje prihoda, troškova, upravljanje imovinom i interakciju sa klijentima i stanodavcima. Predlažemo da koristite Univerzalni računovodstveni sistem.

Softver za iznajmljivanje USU ima mogućnosti da servisira osnovne procese agencije. Pogledajmo ih pobliže. U USU je lako upravljati različitim vrstama informacija. Zašto? Budući da korisnik radi u udobnom radnom prostoru, može ga prilagoditi sebi, odabrati radnje koje se često ponavljaju i premjestiti ih u centar radnog prostora za brzi pristup.

Sistem je opremljen i osnovnim mogućnostima za rad sa stanodavcima, klijentima, zalihama, za evidentiranje prihoda i rashoda itd. Sada o svemu detaljnije.

Program najma

Program za iznajmljivanje omogućava vam da brzo kreirate baze podataka. Ako imate agenciju za nekretnine specijaliziranu za iznajmljivanje, tada morate kreirati bazu podataka nekretnina i stanodavaca.

Svakom objektu za iznajmljivanje može se dodijeliti jedinstveni broj u bazi podataka, mogu se unijeti karakteristike, svojstva, opis, fotografija ili video objekta. Možete unijeti bilo koju informaciju na karticu. Nakon toga možete pratiti njegovu popunjenost, potražnju za njim i troškove (na primjer, za popravke).

Program iznajmljivanja je koristan ne samo za agenciju za nekretnine, već i za bilo koje drugo preduzeće za iznajmljivanje alata, iznajmljivanje odjeće, iznajmljivanje automobila i tako dalje. U ovom slučaju, artiklima se mogu dodijeliti bar kodovi i inicijalizirati u sistemu pomoću skenera.

Također možete koristiti obične jedinstvene brojeve koje program automatski dodjeljuje. Brza pretraga pozicija u sistemu vrši se po prvim ciframa koda ili slovima naziva objekta.

Također je važno održavati bazu podataka klijenata i stanodavaca (od značaja za agencije za nekretnine). Fiksiranje imena i istorije saradnje može se prikupiti za svaki slučaj. Ove informacije mogu biti korisne za implementaciju programa lojalnosti.

Saradnjom sa svakim klijentom i integracijom CRM-a sa IP telefonijom, sačuvane informacije se mogu inicijalizirati prilikom pozivanja u kancelariju.

Prilikom sklapanja ugovora, na primjer, sa zakupodavcima, možete održavati registre ugovora, kao i sastavljati ih direktno u sistemu, koristeći gotove šablone. Program se može konfigurirati da daje obavijesti u kontekstu praćenja ugovornih obaveza.

Softver za iznajmljivanje

Softver za iznajmljivanje od USU se može koristiti za evidentiranje troškova. Nekretnine za iznajmljivanje moraju se stalno održavati kako bi se održala njihova prezentacija. Ovi troškovi mogu činiti osnovu zakupnine ili cijene najma.

Zahvaljujući ovim podacima, moguće je analizirati troškove kako bi se identifikovali oni najskuplji i eventualno promijenila strategija. U USU možete registrovati prihod i možete ga podijeliti po oblasti. Ovo može biti korisno kada se kompanija bavi iznajmljivanjem u različitim pravcima i važno joj je koji od njih ostvaruje najveći prihod.

Za iznajmljivanje ili iznajmljivanje, također je važno znati raditi sa klijentima, to se odnosi na proces rezervacije, plaćanja i informatičku podršku. U tom smislu, USU može pružiti potrebnu funkcionalnost.

Softver za iznajmljivanje od USU se može koristiti za rezervacije. U USU možete označiti određene kategorije bojom. Na primjer, rezervirane stavke će biti istaknute plavom bojom. Kada imate posla s nepouzdanim klijentima, možete koristiti prepoznatljiv simbol - uskličnik. Ovo će vam odmah staviti do znanja da, na primjer, trebate raditi s ovim subjektom samo uz plaćanje unaprijed ili u potpunosti odbiti usluge.

Sistem podsjetnika, uključujući i automatske, pomoći će u kontroli plaćanja, spriječiti neblagovremeni povrat imovine, a biće koristan i u drugim aspektima.

Ako posjetite našu web stranicu, možete se upoznati s dostupnim video recenzijama, uputama, recenzijama stručnjaka i još mnogo toga. Preporučujemo da preuzmete besplatnu probnu verziju, već je dostupna na našoj web stranici. Univerzalni računovodstveni sistem – moderne mogućnosti za vođenje računovodstva zakupa.