Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija iznajmljivanja

Automatizacija iznajmljivanja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija iznajmljivanja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za automatizaciju iznajmljivanja

Besplatno preuzimanje programa za automatizaciju iznajmljivanja

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za automatizaciju iznajmljivanja

 • Automatizacija iznajmljivanja će vam omogućiti da ojačate svoje konkurentske prednosti;
 • reko USU ćete moći registrovati procese koji se odnose na iznajmljivanje i iznajmljivanje;
 • istem može uzeti u obzir bilo koju kategoriju iznajmljivanja i iznajmljivanja;
 • a identifikaciju možete koristiti bar kodove ili jedinstvene brojeve iz programa;
 • aza podataka je jednostavna za pretraživanje, možete koristiti različite opcije;
 • odaci se mogu prikazati u tabelarnom obliku na jednom mjestu;
 • tatus predmeta iznajmljivanja će se automatski ažurirati;
 • azličite vrste statusa mogu se prepoznati po boji;
 • istem pruža funkcije za pravljenje rezervacije;
 • rogram prati da nema preklapanja na blagajni, što pomaže u izbjegavanju konfliktnih situacija;
 • rilikom računovodstva možete koristiti različite opcije obračuna: sat, dan, mjesec;
 • oftver pomaže u kontroli dugova;
 • rogram se može koristiti za registraciju obaveza;
 • istem vam omogućava da lako registrujete ugovore i pratite njihovo izvršenje;
 • ožete implementirati obavještenja, podsjetnike i druge vrste upozorenja;
 • reuzmite probnu verziju softvera odmah.

Automatizacija iznajmljivanja

Automatizacija je dio modernog svijeta. Pomaže vam da se riješite rutine i fokusirate se na važnije procese. Automatizacija iznajmljivanja pomaže savremenom preduzetniku da posluje po savremenim standardima, najvažnije je da izabere pravo rešenje za poslovanje.

Automatizacija za iznajmljivanje može se naručiti od kompanije USU. Vodimo računa o specifičnostima procesa i implementiramo program u kompaniji u najkraćem mogućem roku. Pogledajmo bliže mogućnosti programa za automatizaciju iznajmljivanja.

Softver za automatizaciju iznajmljivanja

Program za automatizaciju iznajmljivanja USU može da se nosi sa širokim spektrom računovodstvenih procesa: nalozi, finansijska kontrola, rad sa dokumentima, rad sa klijentima, obaveštenja i tako dalje.

Program može obraditi različite kategorije: nekretnine, automobile, odjeću, alate i još mnogo toga. Sistem vam omogućava da što detaljnije opišete karakteristike objekata za iznajmljivanje. Možete ih detaljno opisati, priložiti fotografije, video zapise, ako je potrebno.

Da biste pronašli kategoriju u programu, samo unesite prve znakove naziva objekta, možete koristiti i bar kodove, jedinstvene brojeve koje program dodeljuje automatski. Možete napraviti selekcije u sistemu, na primjer, na osnovu problematičnih naloga.

Prilikom rada sa aplikacijama korisnik može imati sve potrebne informacije pred očima. Na primjer, imat će pred očima: narudžbe u toku, zakašnjele, besplatne i tako dalje. Radi praktičnosti, dali smo mogućnost razlikovanja statusa objekata. Ovo pomaže brzoj analizi određenog segmenta objekata za iznajmljivanje u pravo vrijeme. Sistemske postavke se mogu odrediti prema korisničkim preferencijama.

Razmotrimo uslovni primjer: kancelarija prima poziv i klijentu je potreban stan na određeno vrijeme i datum. Koristeći prikladan format za prezentaciju informacija, konsultant se može vrlo brzo kretati radnim prostorom i dati odgovor što je brže moguće.

Da biste povećali lojalnost kupaca, možete prikupiti historiju interakcija u programu. Prilikom povezivanja IP telefonije, cijela historija saradnje može se pojaviti pred očima konsultanta i on se odmah može obratiti klijentu po imenu i tako ga šokirati.

Softver za automatizaciju iznajmljivanja može se koristiti za obavještenja i podsjetnike. Ovo se može implementirati koristeći SMS, glasovne poruke i instant messengere. Ovo se može uraditi automatski. Također možete pokrenuti mailing liste s marketinškim programima lojalnosti putem USU.

SRM za automatizaciju iznajmljivanja

SRM za automatizaciju iznajmljivanja može pomoći u održavanju reda u radu unutar kompanije. Revizija procesa će pomoći u tome. Uvijek možete provjeriti ispravnost računovodstva: da li je bilo iskrivljenja u datumima, iznosima i tako dalje.

Glavni cilj razvoja SRM-a je poboljšana interakcija sa kupcima. Kompanija USU pruža sve potrebne mogućnosti za to. Na primjer, može vam se pružiti izvrsna prilika da detaljno snimite, čak i najsitnije detalje saradnje. Tokom kontakta sa klijentom, ove informacije mogu biti pred očima osobe.

Možete koristiti i modernu analitiku. Sistem će vam pokazati koji su proizvodi posebno traženi i pokazati vašim stalnim potrošačima. Preko softvera možete evidentirati ne samo prihode, već i troškove kompanije.

Imovina koja se daje za iznajmljivanje može se dotrajati i zahtijevati popravke i potrošni materijal. Može doći vrijeme kada investicija može premašiti primljeni prihod. Analitika će pomoći da se spriječi takav ishod.

SRM za automatizaciju iznajmljivanja omogućava kontrolu finansija. Preko novčanog izvještaja utvrdit ćete iznose na tekućem računu ili kasi. Također možete provoditi analitiku za svakog klijenta, a kontroverzna pitanja se mogu riješiti pomoću pomirenja.

Spremni smo da vam ponudimo još mnogo korisnih i potrebnih funkcija. Ovaj pregled ističe samo neke od mogućnosti koje možete dobiti lično. Da biste to učinili, morate poslati zahtjev za to. Univerzalni računovodstveni sistem - lako upravljajte procesima.