Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija iznajmljivanja nekretnina

Automatizacija iznajmljivanja nekretnina • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija iznajmljivanja nekretnina
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za automatizaciju iznajmljivanja nekretnina

Besplatno preuzimanje programa za automatizaciju iznajmljivanja nekretnina

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za automatizaciju iznajmljivanja nekretnina

 • Preko softvera USU možete brzo automatizirati iznajmljivanje nekretnina;
 • rogram iz USU vam omogućava da kreirate i upravljate bazama podataka, na primjer, o nekretninama;
 • vakom objektu se može dodijeliti kategorija i istaknuti određenom bojom;
 • SU radi po principima CRM-a i omogućava kvalitetnu podršku bazi klijenata;
 • reko softvera možete organizirati rad na osnovu podsjetnika, uključujući i automatski način rada;
 • rogram pomaže u održavanju rezervacija za iznajmljivanje;
 • bračun zakupnine može se vršiti na različite načine: po satu, danu, mjesecu;
 • SU se može implementirati na bazi oblaka;
 • ožete uključiti bilo koji broj zaposlenih;
 • udimo posebne karakteristike po narudžbi;
 • ko postoje podjele, možete voditi opću evidenciju;
 • oftver se može koristiti za servisiranje prodaje;
 • rogram može raditi na različitim jezicima;
 • adimo bez pretplate;
 • reuzmite probnu verziju sistema odmah.

Automatizacija iznajmljivanja nekretnina

Automatizacija iznajmljivanja nekretnina je prilično isplativ proces za poduzetnika. Zašto je to tako? Automatizacija pojednostavljuje, poboljšava, povećava brzinu operacija i eliminiše rutinske procese.

Moderna automatizacija postala je dio ekonomije i poduzetnici žele da je koriste u raznim oblastima. Ova recenzija je posvećena automatizaciji za iznajmljivanje nekretnina kompanije USU.

Ako odaberete naš sistem, moći ćete efikasno upravljati svojim procesima iznajmljivanja. Zašto? Zato što je USU program kreiran na način da korisnici što udobnije obavljaju svoje procese.

Štaviše, sistem je dizajniran pogodno i za menadžere i za izvođače. Pogodne funkcije programa pomažu korisniku da kontroliše procese unutar programa i istovremeno održava dobre odnose sa klijentima.

Za menadžera program može poslužiti kao pouzdan alat za prikupljanje informacija i njihovu analizu. Ovo pomaže da se procesi sagledaju „odozgo” i da se razumiju prednosti i slabosti. Na kraju, to dovodi do poboljšanih performansi.

Automatizaciju iznajmljivanja nekretnina od USU-a je lako implementirati u kompaniji. Prije svega, potrebno je da pošaljete zahtjev, a zatim odabiremo funkcionalnost prema vašim potrebama. Sav rad u programu je fokusiran na baze podataka. Da biste ih kreirali, morate koristiti uvoz sa elektronskih medija ili koristiti ručni unos informacija.

Što se tiče nekretnina, svaka nekretnina ima svoju karticu. Odražava detaljne informacije o objektu: lokaciju, broj soba, dostupnost namještaja, video, fotografije i druge karakteristike. U budućnosti se predmetu mogu priložiti i druge vrste informacija.

Klijenti su takođe registrovani u bazi podataka i svakom od njih je priložena istorija najma. Ove informacije mogu biti veoma korisne u budućnosti. Na primjer, prilikom prijema novog zahtjeva, menadžer može lako odabrati opcije na osnovu potreba ili može odmah ponuditi prethodnu opciju. Takođe, čuvanje informacija o saradnji omogućava implementaciju programa lojalnosti.

Kroz automatizaciju sistema upravljanja moći ćete da vodite finansijsko računovodstvo, registrujete pružanje usluga i troškova. Prilikom fiksiranja usluga može se koristiti mjesečni, dnevni ili satni format plaćanja. Kada priložite cjenovnik, kalkulacije će se izvršiti automatski. To se odnosi i na formiranje dokumenata. U programu možete generisati: priznanice, račune za plaćanje, akte usaglašavanja, ugovore i drugo.

USU vam omogućava da efikasno radite sa distribucijom informacija, ako je potrebno, možete implementirati sistem podsetnika ili obaveštenja. U slučaju kašnjenja u plaćanju, kazne i novčane kazne se mogu izračunati automatski.

Registracija troškova održavanja nekretnine omogućava vam da procijenite koliko su procesi likvidni i da li su troškovi opravdani. U toku poslovanja neophodno je voditi evidenciju o radovima na popravci, računima za komunalije i procesima čišćenja, što sve kasnije postaje dio troškova najma. Program vam omogućava jednostavno evidentiranje troškova održavanja.

USU predlaže rad sa izvještajima i identifikaciju različitih komponenti aktivnosti. Na primjer, možete odrediti koji su objekti traženi, a koji nisu. Možete ocijeniti rad zaposlenih, provesti internu reviziju poslovanja i spriječiti prevare s njihove strane.

Također možete analizirati troškove, na primjer, u softveru za ovu svrhu možete podijeliti troškove na stavke koje je mnogo lakše analizirati u ovom formatu.

Postoji još jedan format za iznajmljivanje: kada agent za nekretnine djeluje kao posrednik u iznajmljivanju. On kreira bazu podataka o zakupcima sa njihovim nekretninama i pronalazi klijente za njih, ostvarujući profit za posredničke usluge. Ovaj format rada se takođe može završiti u sistemu. Na zahtjev možemo ponuditi i usluge pronalaženja informacija.

Sa USU ćete moći da iskoristite sve najnovije mogućnosti u oblasti automatizacije. Od računovodstva do duboke analitike. Program nije standardiziran, može se prilagoditi aktivnostima. Na primjer: možete odabrati bilo koji broj računa, koristiti automatizaciju za upravljanje filijalama, možete odabrati područja računovodstva. Na vama je da li ćete povezati dodatne usluge ili ne.

Na našoj web stranici dostupan je video pregled koji detaljnije otkriva funkcionalnost programa. Ostala pitanja se mogu postaviti prilikom ličnog kontakta. Univerzalni računovodstveni sistem – vodite svoje poslovanje prema savremenim standardima.