Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija iznajmljivanja

Automatizacija iznajmljivanja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija iznajmljivanja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za automatizaciju iznajmljivanja

Besplatno preuzimanje softvera za automatizaciju iznajmljivanja

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za automatizaciju iznajmljivanja

 • Kroz softversko rješenje USU-a, možete lako automatizirati područje za iznajmljivanje i još mnogo toga;
 • ožete kreirati posebnu karticu sa detaljima za svaku nekretninu za iznajmljivanje;
 • vakom objektu se može dodijeliti vlastita kategorija i istaknuti bojom;
 • rilikom dogovaranja usluga iznajmljivanja, softver može lako izračunati trošak;
 • masovnom formatu aktivnosti, priznanice se mogu generirati automatski za određeni period i slati putem e-pošte;
 • RM program je programiran za obavještenja i posebne pošte;
 • vaki klijent kompanije može biti registrovan u sistemu;
 • rilikom pokretanja marketinškog biltena, možete koristiti integraciju s raznim glasnicima;
 • ažeti izvještaj će pokazati proces iznajmljivanja sa različitih strana;
 • roz softver je lako pratiti zakašnjela plaćanja i vršiti obračune penala;
 • ko postoje ugovori, možete pratiti njihovo izvršenje i registraciju;
 • ožete provjeriti nivo popunjenosti svake nekretnine za iznajmljivanje;
 • ezervaciju najma možete izvršiti direktno u programu;
 • RM pomaže u procjeni prihoda i troškova kompanije;
 • SU – poboljšajte svoje procese s nama.

Automatizacija iznajmljivanja

Automatizacija najma je djelatnost servisiranja operativnih aktivnosti iznajmljivanja korištenjem automatizacije. Poseban program pomaže u automatskom upravljanju procesima, istovremeno rješavajući mnoge probleme vezane za iznajmljivanje.

Korisnik nije uključen u rutinske procese, može se fokusirati na važnije stvari. Savremena automatika se bavi servisiranjem raznih procesa.

To može uključivati: oglašavanje, upravljanje ugovorima, obradu plaćanja, povrate, evidentiranje prihoda i rashoda, održavanje nekretnina za iznajmljivanje i još mnogo toga.

Automatizacija iznajmljivanja je jednostavna za izvođenje pomoću posebnog softverskog rješenja USU. U ovom članku ćemo istaknuti glavne funkcije.

Softver za automatizaciju iznajmljivanja

Program za automatizaciju iznajmljivanja ima jednostavan i intuitivan interfejs. Od samog početka pružamo obuku o korišćenju programa, a takođe pružamo praktične materijale i video zapise korak po korak o tome kako softver funkcioniše.

Rad u programu počinje popunjavanjem osnovnih indikatora: klijenti, nekretnine i drugo. Ako ste već imali elektronske baze podataka prije nego što ste radili u USU, one se lako mogu uvesti. Ako tek započinjete svoj posao, možete koristiti ručni unos.

Možete kreirati posebne kartice za klijente u programu, one mogu odražavati lične podatke i naknadno priložiti istoriju interakcije. Kada se integriše sa IP telefonijom, prilikom pozivanja u kancelariju, informacije o klijentu se mogu odrediti na ekranu operatera, a on već može da razume preferencije klijenta, karakteristike saradnje i tako dalje. A to omogućava jednostavno povećanje lojalnosti korisnika usluga.

Program za automatizaciju iznajmljivanja također vam omogućava da vodite detaljnu evidenciju objekata za iznajmljivanje. Prvo, svi su snimljeni u programu sa maksimalnim detaljima, pa čak i slikom. Takođe, svaka nekretnina će imati sačuvanu istoriju iznajmljivanja. Šta ovo daje? Ovo vam omogućava da procenite potražnju za određenom vrstom najma, a korisni izveštaji USU će vam pomoći u tome.

Direktno računovodstvo usluga iznajmljivanja može se vršiti u različitim formatima: na primjer, može biti mjesečno, po satu ili dnevno. Na osnovu odabranog formata, program će automatski izračunati troškove usluga, a može se automatski generirati i račun.

Ako je zakup dugoročni, možda će vam se svidjeti funkcije povezane s automatskim obračunom plaćanja i slanjem putem e-pošte ili messengera. Postoje i mogućnosti masovnog slanja poštom.

Kada radite sa nepouzdanim klijentima, kao prvo, oni se mogu identifikovati u sistemu; drugo, koristite podsjetnike i obavještenja; i treće, ako dođe do kašnjenja, naplatiti kaznu prema tarifi.

SRM za automatizaciju iznajmljivanja

CRM za automatizaciju iznajmljivanja je vrlo fleksibilna platforma koja se može koristiti za gotovo svako preduzeće koje se odnosi na iznajmljivanje. Ukoliko imate poslovnice, spremni smo da Vam ponudimo funkcije za upravljanje njima. U tom slučaju možete dobiti podatke i o prihodima i o rashodima.

Imovina za iznajmljivanje mora se pravilno održavati, a troškovi za to se mogu odraziti na softver za upravljanje. Ovo će pomoći u budućnosti da shvatite koliko je nekretnina isplativa u kontekstu iznajmljivanja.

SRM za automatizaciju iznajmljivanja od USU može imati mnoge dodatne funkcije, uključujući: održavanje rezervacija, servisiranje finansijskih procesa (kasa, tekući račun), organiziranje pošte, upravljanje marketingom i dostupnost pune analitike.

Što se tiče analitike, možete primijetiti mnoge izvještaje, na primjer, izvještaj "novac" će pokazati dostupnost sredstava u gotovinskom i bezgotovinskom obliku. Izvještaj o objektu će pokazati njegovu likvidnost i dobit, doprinos ukupnom prihodu. Izvještaji o zaposlenima će istaknuti najmarljivije i najneopreznije. Ovdje možete pronaći i druge vrste analitike, sve je individualno i mi ćemo za vas odabrati samo potrebne funkcije.

Pozivamo vas da detaljnije istražite mogućnosti CRM-a. To se može učiniti pomoću pristupačne video recenzije. Preuzmite probnu verziju USU-a i sami isprobajte našu platformu. Univerzalni računovodstveni sistem otvara nove mogućnosti za vaše poslovanje.