Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za stanodavce

Program za stanodavce • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za stanodavce
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za stanodavce

Besplatno preuzimanje programa za stanodavce

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti programa za stanodavce

 • CMS softver se može lako koristiti za upravljanje aktivnostima stanodavaca;
 • softveru možete kreirati baze podataka nekretnina;
 • ada radite sa osobama koje daju svoju imovinu u zakup, možete voditi evidenciju o njima;
 • USU možete kreirati kategorije po nekretninama, po klijentima, po stanodavcima;
 • ožete voditi evidenciju agencije u sistemu;
 • RM je sposoban da evidentira prihode i rashode;
 • a svakog iznajmljivača možete voditi posebnu istoriju saradnje;
 • ožete kreirati i održavati ugovore u softveru;
 • PM se može koristiti za registraciju rezervacije;
 • ožete povezati prilagođenu integraciju sa PBX-om;
 • SU analitika će vam omogućiti da identifikujete najpopularnije nekretnine za iznajmljivanje;
 • softveru možete odrediti bilo koju vrstu kolaterala tokom obračuna;
 • ve transakcije mogu biti dokumentovane;
 • rogram se može koristiti za upravljanje iznajmljivanjem;
 • ve i druge prilike vas očekuju, saznajte više sada.

Program iznajmljivanja

Program za iznajmljivače je moderan alat za vođenje vlastite evidencije i evidencije privučenih partnera. Gdje mogu pronaći rješenje koje će zadovoljiti savremene standarde? Predlažemo da koristite Univerzalni računovodstveni sistem.

Softver za posjednike USU-a pomaže u upravljanju širokim spektrom kategorija. I prva stvar koju treba da uradite u softveru je da popunite glavne module. Oni se tiču: nekretnina, stanodavaca, klijenata i drugih kategorija. Da biste to učinili, možete koristiti uvoz podataka.

Program vam omogućava jednostavno upravljanje nekretninama. Na primjer, možete kreirati katalog objekata u sistemu. Svaki objekat će biti detaljno registrovan u softveru: adresa, površina, stanje, broj soba i drugi podaci. Na kućište možete priložiti fotografije i video zapise objekta.

Takođe možete kreirati i registrovati ugovore o najmu u softveru. Pratiti obaveze i njihove rokove. Na primjer, program se može konfigurirati da vas obavijesti kada ugovor istekne.

CRM za računovodstvo stanodavca

CRM za računovodstvo najmodavaca iz USU obavlja funkcije upravljanja bazom podataka o najmodavcima. To znači da sistem može pohraniti važne informacije o istoriji iznajmljivanja, kontakt informacije, ugovor i tako dalje. To jest, u stvari, možete prikupiti sve važne informacije o stanodavcu.

CRM za računovodstvo vlasnika može se koristiti za upravljanje finansijskim računovodstvom. Lako je izdavati račune putem CRM-a, to možete učiniti u bilo kojem formatu: satima, danima, mjesecima za bilo koji period. Kada primite uplate, možete pratiti njihovu ispravnost i blagovremenost.

Sljedeći aspekt se odnosi na registraciju prihoda i rashoda. Ovo vrlo važno vam omogućava da odredite profitabilnost aktivnosti agencije. Ako je potrebno, možete povezati integraciju sa platnim sistemima, na primjer, s Qiwi i drugima.

Ugovori o zakupu su izuzetno važni kada se radi sa stanodavcima. U USU se mogu kreirati, pohranjivati, proširivati i njima se upravlja. Po potrebi možete definirati postavke za automatsko obnavljanje ugovora i obavještenja o njihovom isteku.

U USU je vrlo zgodno raditi sa gotovim šablonima, odgovorni zaposleni mogu ispraviti samo neke podatke u gotovim ugovorima.

SRM za stanodavce

CRM za stanodavce može vam pružiti funkcije za evidentiranje prihoda i troškova agencije. Ako je ugovorom predviđeno održavanje objekata, popravke i druge aktivnosti, program može odražavati ove podatke i vršiti analitiku o njima.

Također možete planirati razne radove na objektima.

Sada ćemo vam reći kako efikasno upravljati odnosima sa klijentima. Na primjer, USU nudi funkcije za oklop. U stvari, izvođač će imati sve informacije o objektima pred očima, on može lako identificirati objekte koji su već iznajmljeni ili rezervirani za određeni datum.

Ovaj format je zgodan, posebno tokom konsultacija, zaposlenik može odmah dati odgovor u vezi sa zauzetošću objekta ili ponuditi besplatne sate ili dane. Što se tiče problematičnih klijenata u USU, oni se mogu identifikovati uzvičnikom, što će poslužiti kao signal za izgradnju interakcije na osnovu potencijalnih problema. Na primjer, klijent teško plaća usluge, tada se rad s njim zasniva na punom plaćanju unaprijed.

CRM za rad stanodavca može istaknuti potrebne kategorije u rasporedu rezervacija, a zatim konsultant može brzo pružiti informacije zainteresiranim stranama.

USU je bogat analitikom i raznim vrstama izvještaja. Mogu se generisati da bi se odredila profitabilnost, zauzetost objekta, troškovi održavanja itd. Grafikoni, grafikoni i drugi oblici analitike pomažu u donošenju ispravnih upravljačkih odluka u poslovanju.

Komunikacija je veoma važna kada radite sa klijentima i iznajmljivačima. Zahvaljujući njima možete brzo kontaktirati protivnike, slati informacije i razmjenjivati indikatore. Možemo vam pružiti ove opcije. Možete čak raditi i s poštom putem USU.

Pozivamo vas da povežete integraciju sa IP telefonijom i tada, kada dobijete poziv od klijenta ili iznajmljivača, moći ćete odmah da reprodukujete istoriju saradnje i povećate lojalnost obraćajući pažnju na potrebe vašeg partnera ili klijenta.

Nudimo i druge mogućnosti za ovu važnu aktivnost. Pozivamo vas da odmah dobijete više informacija, možete nas kontaktirati direktno putem chata na web stranici.