Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program iznajmljivanja automobila

Program iznajmljivanja automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program iznajmljivanja automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za iznajmljivanje automobila

Besplatno preuzimanje softvera za iznajmljivanje automobila

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje automobila

 • Moderno softversko rješenje USU će vam pomoći da efikasno upravljate iznajmljivanjem automobila;
 • vaki rent-a-car se može registrovati u sistemu, registrovati i dodeliti mu jedinstveni broj;
 • istem se može koristiti za različite vrste iznajmljivanja;
 • oftver vam omogućava da kreirate različite vrste kolaterala;
 • istem vam omogućava da dokumentujete troškove održavanja vozila;
 • oftver je dizajniran za održavanje bilo kojeg broja baza podataka;
 • rlo je jednostavno urediti usluge u sistemu možete birati različite opcije: sati, dani, mjeseci;
 • noge funkcije se automatski implementiraju u softver;
 • rogram može generirati bilo koju vrstu dokumenata;
 • oftver je dizajniran za rad s različitim vrstama kolaterala;
 • istem se može koristiti za rad sa rezervacijama;
 • roz softver je lako pratiti zauzetost objekta;
 • istem vam omogućava da identifikujete nemarne klijente;
 • nalitičke sposobnosti će pomoći da se eliminišu slabe tačke u aktivnostima;
 • ožete dobiti i druge prilagođene opcije.

Program iznajmljivanja automobila

Iznajmljivanje automobila je moderan vid poslovanja. Ima svoje karakteristike, važno je voditi evidenciju o procesima u skladu sa računovodstvenim pravilima.

Softver za iznajmljivanje automobila koji je razvio USU pomoći će vam da upravljate svojim poslovanjem na moderan način. Štaviše, sistem optimizuje procese, ubrzava ih i čini modernim.

Optimizacija se postiže mogućnošću automatskih operacija, na primjer, proračuna, generiranja dokumenata, analitike. Ubrzanje operacija se postiže zahvaljujući savremenim algoritmima ugrađenim u sistem. Modernost se postiže korištenjem novih pristupa računovodstvu i pristupa prezentiranju informacija.

USU-ov softver za iznajmljivanje automobila je jednostavan za korištenje. Prijava se vrši preko prečice na radnoj površini. Svaki korisnik ima svoj nalog i prava za rad u sistemu (za to su napravljena odgovarajuća podešavanja).

CRM sistem za iznajmljivanje automobila

CRM sistem za iznajmljivanje automobila od USU je pogodan za različite poslovne subjekte. Može se koristiti za upravljanje mrežom za iznajmljivanje ili malim poslom za iznajmljivanje.

U glavnom prozoru programa, sa leve strane možete videti sva registrovana vozila za iznajmljivanje. Ako se bavite drugim vrstama iznajmljivanja, onda se ovdje mogu nalaziti i drugi objekti.

Prilikom registracije automobila za iznajmljivanje, u program možete unijeti detaljan opis, fotografiju, video i karakteristike objekta. Ako se reflektuje fotografija nekog objekta, korisnik će vrlo brzo moći da pronađe željeni objekat.

Ako imate mnogo objekata za iznajmljivanje i oni su mali, onda možete koristiti bar kodove. U ovom slučaju možete koristiti skener radi efikasnosti. Možete uneti svoje jedinstvene brojeve; oni se generišu automatski tokom registracije.

Automobili u programu mogu se podijeliti u kategorije, na primjer: SUV, putnički automobili, premium automobili i tako dalje. Sve je individualno, a menadžer sam određuje kategorije. Radi lakše percepcije, kategorije mogu biti istaknute bojom.

Na primjer, pri identifikaciji automobila za iznajmljivanje, kategorija je istaknuta plavom bojom. Ako postoje poteškoće u radu sa klijentima, onda se problemi u CRM sistemu za iznajmljivanje automobila mogu identifikovati uzvičnikom.

SRM za računovodstvo najma automobila

SRM za računovodstvo iznajmljivanja automobila na vrhu prozora prikazuje radne dane i rezervirani najam automobila po satima. Naručivanje u programu je vrlo jednostavno. Da bi to učinio, izvođač mora pronaći kalendar i odabrati datum i sate za iznajmljivanje, nakon čega će se pojaviti prilika za dodavanje narudžbe.

U tom slučaju morate odabrati klijenta ako je to novi korisnik za usluge, tada možete odmah kreirati novi zapis u softveru za njega i dodati ga. Zatim ostaje samo da napravite rezervaciju i položite depozit.

SRM za računovodstvo iznajmljivanja automobila je vrlo zgodan za korištenje. Na primjer, lako je tražiti podatke to se može učiniti po prvim slovima prezimena klijenta. Ponekad iznajmljivači automobila prodaju robu ili srodne usluge, na primjer, iznajmljivanje dječjih sjedišta i druge dodatne opreme.

U tom slučaju, usluge ili roba se mogu lako dodati u aplikaciju. Iznos zakupnine se obračunava trenutno na osnovu implementiranog cjenika. USU neće dozvoliti nikakvo mešanje na blagajni, što znači da nećete pokvariti svoj odnos sa klijentima.

Sistem može automatski generirati različite vrste dokumenata. Na primjer, ovo se može odnositi na generiranje računa, faktura i faktura. U nekim slučajevima kompanije za iznajmljivanje sarađuju sa zakupodavcima, tada je potrebno zaključiti ugovore i pratiti njihovu realizaciju.

U USU možete definirati postavke za obavještavanje kupaca, na primjer, da je vrijeme za plaćanje ili povratak automobila. Također možete koristiti obavještenja za interne procese iznajmljivanja, na primjer, u vezi sa ugovorima, USU će vas podsjetiti na potrebu za obnovom. Program možete individualno prilagoditi.

Pored navedenog, možemo Vam ponuditi i rad sa analitikom. Prije svega, generiraju se izvještaji, zatim možete vidjeti trendove u određenim procesima, pratiti indikatore, identificirati obrasce, prednosti i slabosti. Sve to vam omogućava da bolje upravljate svojim poslovanjem i postižete veće rezultate u svojim aktivnostima.

Arsenal funkcija USU nije ograničen samo na to; mi smo spremni da vam ponudimo mnogo više. Kako biste bolje upoznali naš softverski proizvod, preporučujemo da preuzmete besplatnu probnu verziju.