Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za menjanje valuta

Crm za menjanje valuta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za menjanje valuta
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Rad mjenjačnica uređuju zakonodavni organi, kao i njihova organizacija i računovodstvo. Interne procese i CRM reguliše menadžment. U većini slučajeva mjenjačnice imaju malo osoblja koje se sastoji od menadžera, računovođa i blagajnika. Posebne sigurnosne službe treće strane obično su odgovorne za sigurnost i sigurnost. Napredak rada na menjačnicima u velikoj meri zavisi od blagajnika. Blagajnici su direktno uključeni u korisničku podršku, CRM, obavljaju devizne poslove i finansijski su odgovorni ljudi. Rad blagajnika u mjenjačnici ima svoje jedinstvene nijanse i poteškoće zbog stalnog obrta sredstava tokom mjenjačkih poslova. Kurs se kontinuirano mijenja tokom dana, a kretanje prava iz finansijskog poslovanja zavisi od dobrog rada blagajnika. Ponekad je nemoguće to garantovati zbog grešaka koje pravi ljudski faktor.

Često se, zbog uticaja ljudskog faktora, kompanije suočavaju sa nepoštenjem zaposlenih, pa se monetarne transakcije koje obavljaju blagajnici moraju kontrolisati. Rad u menjačnici ima svoje suptilnosti u poslovanju, po nalogu Narodne banke preduzeće je u obavezi da u svom poslovanju koristi poseban softver. Automatizacijom izvršavanja poslova u mjenjačnicama značajno se poboljšava kvalitet usluga i CRM-a, reguliše se računovodstveni i upravljački sistem, kao i sprečava se rizik od prevare zaposlenih zbog kompetentne organizacije radnog osoblja. Svi pokazatelji učinka zavise od posljednje točke. Stoga korištenje automatiziranih programa samo pojednostavljuje i poboljšava procese koje obavljaju zaposleni. Mnogo je brži i radi sve gotovo bez grešaka. Osim toga, radnicima će uštedjeti vrijeme i trud, koji se mogu koristiti u druge kreativnije i složenije svrhe.

Automatizirani rad optimizira apsolutno sve odjele kompanije, uključujući CRM. Tako blagajnik više ne mora da vrši ručne obračune prilikom konvertovanja valute, jer je dovoljno da unese iznos u program, odštampa ček i izda novac. Pojednostavljen je i rad računovodstvenog odjela. Prvo, zato što mnoge aplikacije često imaju funkciju automatskog toka dokumenata, a drugo, zato što se svi proračuni i izvještaji izvode mehanički, što pomaže da se podigne nivo CRM-a. Izveštaji u menjačnicama su interni za menadžment i obavezni za Narodnu banku. Nema više rutine, nema grešaka, brzo i lako. Sve ovo se može postići implementacijom automatizovanog CRM sistema za menjanje valuta. Nakon toga ćete ostvariti veći profit i osigurati svijetlu budućnost svom poslovanju.

Posebno mjesto u optimiziranim procesima zauzimaju kontrola i CRM. Programi automatizacije regulišu strukturu CRM-a, obezbeđujući nesmetano ispravljanje grešaka u izvršavanju zadataka. Poslednji faktor je važan jer ako se napravi greška tokom valutne transakcije, izveštaj će biti generisan pogrešno. Zbog snimanja svih izvršenih radnji, moguće je brzo utvrditi šta je uzrok odstupanja i izvršiti operaciju na greškama. Da biste poboljšali rad vaše mjenjačnice, potrebno je samo odabrati pravi softver. Važno je uzeti u obzir sve potrebe i specifičnosti mjenjačnice. Stoga pokušajte da donesete pažljivu odluku i istražite ponudu na tržištu proizvoda računarskih programa.

USU Software je aplikacija za automatizaciju koja u potpunosti optimizira sve poslovne procese kompanije i CRM. Razvoj programa automatizacije vrši se s obzirom na potrebe koje klijent izjavljuje, zahtjeve, raspoloživu strukturu i karakteristike djelatnosti. Iz tog razloga, USU softver je pogodan za upotrebu bez obzira na vrstu organizacije i sektor aktivnosti, uključujući razmjene. On, kao program automatizacije, u potpunosti je usklađen sa standardima Narodne banke. Razvoj i implementacija softverskog proizvoda odvija se u kratkom vremenu, bez dodatnih troškova i bez uticaja na tok aktivnosti tokom instalacije. To daljinski radi naš tim tehničke podrške. Potrebno je samo da pripremite svoje lične računare. Za njih čak nema posebnih zahtjeva. Jedina stvar koja vam je potrebna je Windows operacija.

Rad razmjeničnog mjesta koji koristi softver USU mijenja se nabolje, uglavnom zbog automatskog načina rada. Uz pomoć CRM sistema, lako i brzo se obavljaju poslovi vezani za računovodstvo, obračune, CRM, konverziju valuta, kontrolu prometa sredstava, upravljanje, kontrolu nad blagajnama i ostalim zaposlenima, operativnu službu za korisnike, interno održavanje izvještaja, formiranje obaveznih izvještaja za zakonodavna tijela, baze podataka kupaca i mnoge druge funkcije. Nemoguće je nabrojati sve karakteristike CRM sistema mjenjačnice, jer ih ima jako puno. Ako ih želite sve provjeriti, posjetite našu web stranicu i saznajte potpuni opis.

USU Software je precizan i dobro koordiniran rad sa razmjenom koja će vas dovesti do uspjeha!