Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za izmjenjivače

Crm za izmjenjivače • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za izmjenjivače
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Za uspeh je neophodna kompetentna organizacija menjača i njihov CRM, koji precizno i jasno predodređuje procese, dinamiku finansijske komponente i uzima u obzir zahteve Narodne banke. Organizacija rada mjenjača počinje prikupljanjem paketa dokumenata potrebnih za dobijanje licence. Sama licenca takođe nije dovoljna, jer je osnovni uslov za banke i menjače korišćenje automatizovanog softvera koji ima za cilj kvalitetan, automatizovan rad u procesima razmene i efikasan CRM, s obzirom na održavanje dokumentacije i praćenje izveštaja. Zašto je to toliko važno? To je zbog visokog rizika od grešaka kada se ovi zadaci izvode ručno, jer postoji određena vjerovatnoća ljudskog faktora i drugih mogućih izvora grešaka. Izmjenjivači rade sa finansijskim, pa čak i međunarodnim resursima. Stoga, kako bi sistem mjenjačnice funkcionirao nesmetano, preporučuje se da imate na raspolaganju automatizirani CRM sistem.

Vrijedi napomenuti da skalperi predstavljaju ne samo finansijske rizike, već i zdravstvene rizike, s obzirom na rad u skučenim prostorima ili racije. Neophodno je kontrolisati sve proizvodne procese, ne zaboravljajući efikasnost i kvalitet CRM-a. Između ostalog, program koji treba da vodi evidenciju i organizuje menjački rad jednostavno je obavezan da se integriše sa raznim uređajima, kao što su mašina za brojanje novčanica, čitači za očitavanje vodenih žigova i autentičnosti domaće i strane valute., kasa , video kamere, alarm, štampač i mnogi drugi uređaji. Potrebni su za kontrolu ispravnosti i tačnosti svake faze finansijskih transakcija na mjenjaču.

Danas je potražnja za automatizovanim razvojem porasla, a samim tim i broj kompanija koje pružaju svoje usluge. Sada je poteškoća u pravom izboru bez gubitaka koji mogu uticati i na sadržaj dokumentacije i na troškove. Za odabir softvera koji ispunjava sve zahtjeve potrebno je izvršiti nadzor prema određenim kriterijima, s obzirom na funkcionalnost, cijenu, modularnu opremljenost i praktičnost. Jedini razvoj softvera koji nema analoga i ispunjava navedene zahtjeve i najstrožih kritičara je USU Software, koji ima pristupačnu cijenu, potpuni odsustvo dodatnih troškova i sa svim ugrađenim inovacijama koje razmjenjivače dovode na novi nivo. rada, kako sa klijentom, tako i sa valutom, i poboljšava CRM. Radi kontinuirano i ne zahtijeva posebne zahtjeve za uvođenje u sistem izmjenjivača. Postoji nekoliko mogućnosti ovog proizvoda ali najizrazitija je visokokvalitetna multitasking funkcionalnost bez ikakvih ograničenja, tako da ste u mogućnosti da obavljate sve aktivnosti i potpuno upravljate CRM-om bez ikakvih poteškoća.

Svi procesi u organizaciji se izvršavaju automatski, što minimizira vrijeme utrošeno, istovremeno, na uvođenje tačnih podataka, tako važnih za ovu granu djelatnosti. Moguće je definirati zadatke druge prirode, a softver ih rješava samostalno i istovremeno, bez gubljenja vremena, potencijala i mogućnosti, zahvaljujući kompjuterizovanoj organizaciji računovodstvenog sistema i kontroli procesa i CRM-a. Postoje različiti alati, a jedan od njih je automatski podsjetnik na promjene kursa. Kako se kurs valuta kontinuirano mijenja, važno je na vrijeme ih ažurirati i obavljati ispravne novčane transakcije. Zaposleni mogu propustiti neka ažuriranja, što može dovesti do gubitka novca. Ovo više nije problem jer ga CRM za mjenjače rješava za nekoliko sekundi bez intervencije radnika, što je vrlo korisno za kompaniju.

U jednoj bazi podataka možete istovremeno raditi s nekoliko izmjenjivača i banaka, što vam omogućava uštedu na dodatnom softveru. Pored toga, integracija sa računovodstvenim programom pojednostavljuje prijem i formiranje računovodstvene dokumentacije, štampanje izveštaja i računa generisanih na bilo kom štampaču. U tabelama i dokumentima podaci se unose samo jednom, što vam opet štedi dragocjeno vrijeme i trud. Predviđanje rasporeda i isplata plata vrši se automatski, s obzirom na 24-satni rad mnogih organizacija. Svi radnici će dobiti poštene plate, koje se obračunavaju uz pomoć programa. Bilježi sve radnje koje je izvršio radnik i izračunava prema obimu zadataka.

Formiranje izveštaja i grafikona vam omogućava da kompetentno procenite tržišnu poziciju, uporedite rejting i profitabilnost različitih odeljenja i filijala, identifikujete najbolje i najgore zaposlene, kontrolišete organizaciju CRM-a, finansijsko kretanje stranih hartija od vrednosti, između ostalog. Ne zaboravite da će svi oni biti automatizirani, a efikasnost izmjenjivača će se povećati nekoliko puta.

Uz pomoć mobilnih uređaja, aplikacija i video nadzora moguće je organizovati daljinsko upravljanje, koje omogućava i računovodstvo tokova dokumenata, kontrolu stanja valute, CRM, zaposlenih, isključivanje prekršaja i prevara, reviziju, rukovanje novcem i drugo. Ako želite, promijenite postavke konfiguracije i naši stručnjaci će vam pomoći u tome. Samo odlučite koji vam alati trebaju i obavijestite naše programere.