Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za tačku razmjene

Softver za tačku razmjene • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za tačku razmjene
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za kupovinu valute je primarna potreba za ovu vrstu organizacije. Bez vaše pomoći nemoguće je pravilno poslovati. Iskusni tim programera koji rade pod robnom markom USU Software predstavlja vam kompleks uslužnih programa koji ispunjavaju najstrože zahtjeve kvaliteta. Kreiramo sistemske razvoje koristeći tehnologije stečene u najnaprednijim zemljama svijeta. Zatim lokalizujemo i optimizujemo stečene informacione tehnologije i od njih stvaramo univerzalnu platformu koja se koristi za ubrzanje procesa razvoja softverskih proizvoda sa visokim kvalitetom i punim spektrom funkcija neophodnih za dobro obavljanje datog poslovanja.

Pravilno razvijen softver sa razmene naše organizacije oduševljava oči korisnika dobro razvijenim dizajnom. Nadalje, sučelje aplikacije je jednostavno za korištenje. Čak i manje iskusni korisnici mogu se brzo uhvatiti ukoštac sa skupom osnovnih komandi i funkcija. Nadalje, napredni razvoj softvera USU radi u multitasking modu i izvodi mnogo različitih radnji paralelno. Možete obavljati backup funkciju i zaposlenici nisu prisiljeni zaustaviti radni proces. Veoma je zgodno jer štedi novac kompanije i vrijeme zaposlenih. Nijedna sekunda se ne gubi i može se iskoristiti za dobrobit organizacije. Osim toga, softver će obavljati ogromnu većinu procesa koji se odnose na aktivnosti razmjenskih tačaka, štedeći vrijeme i trud, koji se može koristiti u druge složene svrhe.

Uvođenje softvera point of exchange prvi je korak ka postizanju značajnih rezultata u ostvarivanju još većeg profita. Moguće je smanjiti gubitke i nepotrebne troškove, pretvarajući ih u korporativne profite. Uz sve to, preko specijalizovanog servisa obezbeđen je sistem prepoznavanja mapa sveta. Osim toga, nudi besplatne usluge, što pozitivno utiče na konačnu cijenu predloženog proizvoda. Možete postaviti sve ključne tačke na mape kako biste izvršili aktivnosti upravljanja na najvizuelniji način. Možete slati kupce i konkurente kako biste ih detaljnije pratili. Osim toga, filijale su povoljno smještene na karti, tako da možete pratiti nivo dobiti primljene od svake strukturne jedinice. Osim toga, možete uporediti marketinške aktivnosti učinka pomoću usluge mapa. Dakle, pravite izvještaje i na osnovu njih predviđajte i planirajte buduće aktivnosti za razvoj cjelokupnog poslovanja.

Mi činimo softver za razmjenu od fundamentalnog značaja u procesu upravljanja ovom vrstom poslovanja. Samo uz pomoć našeg složenog uslužnog programa moći ćete ispravno izvršiti potrebne aktivnosti i kontrolirati ih s nevjerovatnom preciznošću. Takođe, softver vam pomaže samostalno, jer postoji ugrađeni elektronski planer. Uz pomoć takvog planera, ne samo da možete kontrolirati osoblje na odgovarajućem nivou, već i pristupiti kvaliteti obavljanja vaših direktnih službenih dužnosti. Ono što je najvažnije, to se može učiniti daljinski putem internetske veze, što je korisno i za menadžerski tim.

Također je moguće povjeriti svoje zadatke planeru, koji se izvršavaju automatski. Planer se može programirati da pravi rezervnu kopiju informacija u određeno vreme, da šalje informativne poruke određenim kategorijama pravnih ili fizičkih lica, da kreira i šalje elektronske izveštaje rukovodiocu organizacije. Planer radi 24 sata dnevno na serveru i pruža najrelevantnije proceduralne informacije.

Softver na mjestu zamjene, zauzet kupovinom sredstava, obavlja mnogo različitih zadataka mnogo bolje od živog menadžera. Ova visoka performansa je rezultat činjenice da kompleks radi sa računskim metodama i nije podložan ljudskim slabostima. Ne morate da plaćate plate za softver, pustite ga na odmor ili pauzu za ručak.

Softver za razmjenu radi 24 sata dnevno i nije podložan zamoru. Nadalje, važno je istaći da USU Software ne naplaćuje pretplatu za korištenje programa koji kontroliše otkup deviznih rezervi od stanovništva. Plaćate samo jednom, direktno prilikom kupovine multifunkcionalnog kompleksa. Ostala plaćanja se automatski i potpuno eliminišu. Takođe, ne osećate kobni uticaj takozvanih kritičnih ažuriranja. Na kraju krajeva, takvu praksu apsolutno odbijamo. USU Software daje korisnicima pravo da izaberu da li žele kupiti novo izdanje softvera za razmjenu ili radije koristiti stare, ali provjerene proizvode.

Valuta se prodaje i obračunava najpreciznijom metodom. Za to se brine softver. U funkcionalnost aplikacije ugradili smo širok raspon opcija koje vam omogućavaju generiranje izvještaja direktno Poreznoj službi. Nije potrebno ručno kreirati veliki izbor dokumenata, jer već postoje ugrađeni predlošci, uz pomoć kojih softver samostalno kreira potrebne dokumente. Osim toga, samo pošaljite već formiranu dokumentaciju poreznoj upravi i uživajte u rezultatu.

USU Software je univerzalni asistent koji će vam pomoći da postignete visok rezultat i razvijete svoju točku razmjene!