Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za prodaju valute

Softver za prodaju valute • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za prodaju valute
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Obavljanje deviznih poslova zahtijeva poseban nivo računovodstva, u kojem se poštuju zahtjevi važećeg monetarnog zakonodavstva i isključuju bilo kakve, čak i manje greške. Da bi se postigla maksimalna efikasnost i preciznost u radu mjenjačnice, potrebno je automatizirati procese i obračune, a to je moguće samo uz korištenje odgovarajućeg softvera. To je zbog glavnog uzroka grešaka: ljudskih faktora. Kompanije ne mogu garantovati otklanjanje grešaka zaposlenih. Jedino što mogu da urade je da optimizuju sistem rada uvođenjem kompjuterskog softvera, koji će automatizovati sve procese i olakšati prodaju valute.

Računarski sistem odabran za prodaju valute mora da uvaži specifičnosti ove vrste delatnosti i da ispunjava uslove za obavljanje poslova u ovoj oblasti. Kako bismo olakšali težak zadatak odabira pravog programa, kreirali smo USU softver koji se ističe mnogim različitim prednostima i uspješno postiže najviše ciljeve. Na raspolaganju imate kompletan set alata za sistematizaciju operativnih i upravljačkih procesa, kontrolu u realnom vremenu, analizu dobijenih rezultata i mnoge druge. Njegova glavna funkcija je računovodstvo, međutim, zahvaljujući visokokvalitetnim vještinama našeg stručnjaka, razvili smo ga na način da softver može obavljati gotovo sve procese u deviznom poslovanju. Postoji nekoliko alata i dodatnih resursa koji olakšavaju cijeli proces i pomažu radnicima. Jedan od alata je podsjetnik koji vam pomaže da ne propustite ažuriranja o kursnim razlikama. Ovo je veoma važno jer svaka finansijska transakcija mora biti obavljena u skladu sa ovim kursevima. Stoga ne bi trebalo biti grešaka i softver će to osigurati.

Računalni program koji nudimo dizajniran je u skladu sa svim karakteristikama prodaje i kupovine valuta, a istovremeno se odlikuje svojom svestranošću, jer je istovremeno sveobuhvatan informacioni resurs, zgodan automatizovani radni prostor i moćna analitička funkcionalnost. Softver za prodaju valuta je organizacija svih oblasti poslovanja preduzeća korišćenjem računarske tehnologije. Stoga mora biti pouzdan i osigurati operativnu efikasnost. Takav program je USU Software uz pomoć kojeg možete povećati efikasnost i profitabilnost cijele mreže coin prodajnih mjesta i uvijek postići najbolje rezultate. To je moguće zahvaljujući pažljivom i kvalitetnom kreiranju sistema. Prisustvo različitih algoritama omogućava izračunavanje složenih pitanja i transakcija bez pomoći drugih revizorskih usluga. Drugim riječima, USU softver za prodaju valute je univerzalni asistent, tako da nema potrebe za kupovinom drugih programa ili aplikacija, sve što vam je potrebno nalazi se u jednom sistemu koji vam obezbjeđujemo.

Fleksibilnost softverskih konfiguracija omogućava vam da razvijete različite konfiguracije koje odgovaraju vašim individualnim poslovnim potrebama, tako da ne morate sumnjati da li će USU softver raditi za vas. Naš program mogu koristiti ne samo mjenjačnice, već i banke i sve druge organizacije koje obavljaju transakcije u stranoj valuti. Međutim, program koji smo razvili dostupan je ne samo sa stanovišta ispunjavanja prirode aktivnosti, već i sa stanovišta područja usluge. Možete organizovati rad nekoliko prodajnih mesta za valute, uključujući i filijale koje se nalaze u različitim zemljama, jer USU softver podržava računovodstvo na nekoliko jezika. Takođe, da bismo u potpunosti zadovoljili naše klijente, dodali smo više od 50 tematskih dizajna i stilova za ukrašavanje virtuelne radne površine. Ne ometa rad zaposlenog, a istovremeno je prijatno okruženje za obavljanje svih poslova.

Upravljanje mrežom izmjenjivača daje mogućnost istovremenog praćenja nekoliko odjela u realnom vremenu, što uvelike pojednostavljuje praćenje. Možete procijeniti opterećenje svakog odjela i agilnost njegovog održavanja, kao i analizirati financijski učinak svakog radnog dana. Omogućava vam praćenje implementacije odobrenih razvojnih planova i predviđanje finansijske situacije kompanije u budućnosti.

Softver za prodaju kovanica ne može se smatrati efikasnim ako nema mehanizam za interakciju sa regulatornim organima i tijelima za kontrolu valute. Softver USU uzima u obzir zahtjeve i pravila važećeg monetarnog zakonodavstva i omogućava formiranje potrebnih obaveznih izvještaja, koji se dostavljaju Narodnoj banci i drugim vladinim agencijama. Funkcije softvera vam omogućavaju da prilagodite obrasce izvještaja koji se automatski popunjavaju i šalju na štampanje. Automatizacija toka dokumenata ne samo da značajno smanjuje troškove radnog vremena, već, što je još važnije, osigurava potpunu ispravnost i besprijekornost kalkulacija u važnoj dokumentaciji, što direktno utiče na pravnu zaštitu kompanije. USU Software nudi kompleksno rješenje za niz zadataka, tako da će Vaša kupovina nesumnjivo postati isplativa investicija u budući razvoj Vaše kompanije!

Nabavite ovaj odličan program prodaje novčića po pristupačnoj cijeni. Nema mjesečne pretplate, što čini naš softver drugačijim od drugih sistema. Trčite, kupite ovaj proizvod i ostvarite svoje ciljeve.