Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu mjesta razmjene

Program za kontrolu mjesta razmjene • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu mjesta razmjene
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Menjačnica je objekat finansijskog sektora državne privrede, čije aktivnosti reguliše Narodna banka. Prema donetim uputstvima o kontroli menjačkih mesta, Narodna banka se trenutno obavezuje da koristi softver u svom radu. Ova mera kontrole je sasvim razumljiva i karakteriše je interesovanje zakonodavnih organa za kompetentno i korektno računovodstvo, koje pokazuje finansijski promet i isplativost obavljanja menjačkih poslova. Ponekad je to nemoguće zbog sistemskih grešaka i grešaka koje zaposleni ne mogu riješiti, što za posljedicu ima gubitak profita. Kako bi se takve situacije spriječile, upotreba kontrolnog programa u radu mjenjačnice postala je obavezna.

U slučaju sagledavanja situacije sa strane razmjene, korištenje programa većini ne stvara probleme, osim potrebe za neplaniranim troškovima. Međutim, svaka investicija se isplati odabirom pravog programa. Računovodstveno-kontrolni informacioni program omogućava automatizaciju radnih procesa svih poslova. Optimizirani procesi se sprovode automatski, što daje veliku prednost u smislu poboljšanja kvaliteta pružene usluge, kao i obavljanja računovodstvenih radnji i upravljanja mjenjačnicom. Važno je napomenuti da rad sa automatizovanim programom značajno povećava efikasnost i produktivnost, što kao rezultat utiče na rast profitabilnosti i konkurentnosti. Glavni zadaci u radu mjenjačnice su i dalje računovodstvo i upravljanje. Kontrolni program će ih lako izvršiti. Zbog visokog kvaliteta alata i velike efikasnosti, ovi zadaci sada ne predstavljaju problem i biće obavljeni u najkraćem mogućem roku.

Sistem kontrole razmjene uključuje mnoge procese, čak i uz minimalno osoblje i usku stručnost u pružanju usluga. Tokom upravljanja sprovode se takvi procesi kao što su kontrola kupovine valute od Narodne banke, transporta sredstava, njihovo skladištenje, prenos u blagajnu, upravljanje radom blagajne, kontrola toka gotovine i dostupnosti valute koristeći podatke iz izvještaji svake radne smjene i druge funkcije. Program za kontrolu tačaka razmene pomaže u racionalizaciji i koordinaciji zadataka upravljanja. Dakle, program kontrole mjenjačkih mjesta garantuje automatsko izvršavanje zadataka, regulaciju deviznog kursa u količini i specifičnom sastavu. Odnosno, radi se o univerzalnom asistentu, koji će vam sigurno olakšati poslovanje povećanjem produktivnosti i ostvarivanjem većeg profita.

Automatski program može evidentirati stanje valuta na mjestu zamjene. Dakle, ako postoji dovoljna količina sredstava za određenu valutu, onda nema potrebe da je kupujete. Neracionalan pristup dovodi do stalnog okretanja kupovine valute, a bez pravilnog sprovođenja procesa razmene, to samo dovodi do gubitaka. Kompetentna kontrola je ključ efikasnosti svakog preduzeća. Jedna od ključnih tačaka upravljanja mjenjačnicom je kontrola rada blagajnika, koji imaju direktnu finansijsku odgovornost za razmjenu sredstava. Kako bi se suzbila činjenica krađe novčanog kapitala ili činjenja lažnih radnji, program automatizacije omogućava automatsko izdavanje servisa razmjene, isključujući ljudski faktor – glavni uzrok problema.

Time je moguće postići transparentnost u obavljanju poslova razmjene fondova. Osim toga, vrijedno je napomenuti sposobnost programa da izvrši računovodstvo prema navedenim parametrima. Tačnost računovodstvenog poslovanja je rezultat brzog unosa i obrade podataka, što omogućava generisanje izveštaja na ispravan i precizan način. Prilikom odabira programa za automatizaciju, treba imati na umu da je njegova glavna funkcija osigurati izvršavanje potrebnih zadataka zbog njegove funkcionalnosti. Stoga, u potrazi za idealnim sistemom, obratite pažnju na njegovu funkcionalnost i efikasnost za vaše poslovanje. To uvelike olakšava proces selekcije, a s obzirom na to da izbor adekvatnog programa prevladava, rezultati njegovog uticaja neće dugo čekati, vraćajući uložena sredstva.

USU Software je inovativni program za automatizaciju koji svojom funkcionalnošću garantuje optimizovan rad kompanije. Funkcije kontrolnog programa u potpunosti zadovoljavaju potrebe svake organizacije, a proces razvoja uzima u obzir karakteristike i strukturu kompanije. Stoga program nalazi svoju primjenu u svim kompanijama, uključujući i mjenjačnice. Najvažnije je da softver USU zadovoljava potrebe Narodne banke.

Optimizacija rada vam omogućava da u automatskom režimu obavljate sledeće poslove: obavljanje računovodstvenih operacija, obavljanje menjačkih poslova, kalkulacije, kreiranje izveštaja, vođenje dokumentacije, upravljanje dostupnošću valute po vrsti i stanjem gotovine na blagajni, mogućnost upravljanja kompanija na daljinu, regulisanje menjanja valuta za kasniju implementaciju i drugo. USU softver vam omogućava da u potpunosti modernizujete svoje aktivnosti. Upotreba aplikacije doprinosi poboljšanju pokazatelja prihoda, profitabilnosti i konkurentnosti.

USU Software je program upravljanja za budućnost vaše kompanije!