Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za valutne transakcije

Program za valutne transakcije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za valutne transakcije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sve operacije koje se obavljaju sa valutom zahtijevaju posebnu pažnju, pažljivu kontrolu od strane vlasnika mjenjačnica i njihovih zaposlenika. Nije uzalud što se monetarne transakcije često nazivaju potpunom umjetnošću, a da bi se njome u potpunosti ovladalo, da bi se postigao uspjeh u ovoj oblasti, potrebno je koristiti samo moderne tehnologije i programe automatizacije. Program deviznih transakcija je idealno rješenje za evidentiranje i obračun momenata vezanih za aktivnosti mjenjača.

Glavne transakcije koje se odnose na novčane vrijednosti su kupoprodaja. U ovoj transakciji učestvuju dvije strane, naručilac i izvođač, svaka sa svojim oblicima dokumenata i propisa za radnje koje se izvode. Korisnik menjačke usluge određuje valutnu jedinicu, iznos, račun i druge parametre, a izvršilac, koga predstavlja blagajnik, evidentira prijavljene zahteve, obračunava konačan rezultat menjanja, proviziju, način prenosa valute, priprema priznanicu i drugu prateću dokumentaciju. Sve radnje su potkrijepljene ugovornim klauzulama, čije poštovanje prate nadzorni organi. A ako je previše problematično pratiti ispunjenje obaveza na starinski način, onda za programe automatizacije to postaje elementarni standardni zadatak. Program za snimanje novčanih transakcija može zamijeniti cijeli tim stručnjaka i spasiti vas od pohranjivanja gomile papirnatih dokumenata.

Preduzetnici na mjenjačnicama također se suočavaju sa ovisnošću o vanjskim faktorima povezanim s ekonomskom situacijom u zemlji i stalnom korekcijom nacionalne valute. To, zauzvrat, stvara probleme s stalnom promjenom indikatora na informativnoj ploči, koja se sama stabilizira pri prelasku na automatizaciju, instaliranjem specijaliziranog programa. Ovaj softver je sposoban da snimi sve varijacije razmene, automatski menja indikatore kako u sistemu tako i u elektronskom tabloidu, koji se može integrisati, sve dok se primenjuje USU program. USU aplikacija je posebno razvijena za rješavanje pitanja kontrole nad valutnim transakcijama pod uslovima mjenjača ili drugih organizacija gdje je potrebno slično računovodstvo.

Naš program se pokazao produktivnim u obračunu prihoda, planiranju dobiti, troškovima, jer ovi procesi zahtijevaju rigoroznu obradu i registraciju na deviznim računima. Budući da se u jednom danu rada na mjenjačkim mjestima može obaviti veliki broj valutnih transakcija, koristan je program evidentiranja valutnih transakcija. Softver pomaže da se izbjegnu problemi sa računovodstvom, preuzimajući svu odgovornost za pripremu dokumenata i izvještaja. Automatizacija čini transakcije efikasnijim i preciznijim, što se vidi i na generisanim fakturama. U vezi sa savremenim tempom života, povećanjem obima informacija, potrebama korisnika za boljim uslovima usluge i željom privrednika da učestvuju u konkurenciji, jasno je da je sve jasnija široka primena i implementacija programa. .

U aplikaciji USU možete unijeti standardne valute kao što su dolar, euro, rublja ili dodati mnogo više ako je aktivnost šira. Glavna poteškoća u monetarnim transakcijama leži u njihovoj stalnoj dinamici, na koju u velikoj mjeri utiču faktori tržišnog ekonomskog sistema. Program pomaže administraciji da uspostavi kontrolu nad radnjama koje se sprovode sa valutom, uzimajući u obzir zavisnost indikatora od fluktuacija kursa između nacionalne i strane valute. Organizacija rada mjenjača, stalno i ažurno računovodstvo, doprinosi pravovremenoj izradi podataka o finansijskim izvještajima u okviru svakog odjela ili po vrsti sredstava. Sistem registruje ukupan promet prodatih ili stečenih novčanih vrednosti. Sve informacije imaju opštu strukturu, koja se analizira i predstavlja u obliku gotovih izveštaja, što je za menadžment najznačajnija opcija konfiguracije USU, jer je na osnovu ovih informacija lako proceniti izglede i napraviti kompetentan menadžment. odluke.

Ako vaša kompanija ima nekoliko geografski različitih točaka poslovanja, možemo stvoriti jedinstvenu informacijsku mrežu koristeći Internet. Ali, ono što je bitno, pristup informacijama je omeđen, nijedna tačka ne može da vidi informaciju onog drugog, imajući samo ono što je neophodno za završetak procesa rada. Zauzvrat, menadžment je u mogućnosti da detaljno prati sva odeljenja, upoređujući njihovu efikasnost. Osnovna verzija našeg USU programa razmjene inicijalno sadrži listu potrebnih funkcija za poslovanje. Ali, pored standardnog oblika sistema, možete razviti individualni set. Kao rezultat implementacije softverske platforme, optimizirani su proračuni i koraci transakcija razmjene i povećana brzina pružanja usluge. Za samo nekoliko dana zaposlenici cijene lakoću svakodnevnog poslovanja, eliminaciju papirologije i korištenje primitivne računske opreme. Nekoliko klikova je dovoljno za prebacivanje i pripremu dokumentacije. Jednostavan interfejs, pouzdan i jasan kontrolni mehanizam pomažu da razvijete svoje poslovanje u skokovima i granicama, a naši stručnjaci su uvek u kontaktu i rado će vam pomoći!