Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za mjenjačnicu

Crm za mjenjačnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za mjenjačnicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svaka mjenjačnica radi sa mnogo valutnih jedinica, obavlja stotine mjenjačkih operacija dnevno, i sve se to mora uzeti u obzir, kao i CRM. Naš program za razmjenu bodova koji se koristi u Kazahstanu, Rusiji, Ukrajini, Bjelorusiji i drugim zemljama omogućava ga prilagođavanje za rješavanje bilo kakvih problema, što uvelike pojednostavljuje i olakšava upravljanje razmjenom i CRM-om i smanjuje rizik od grešaka. Aplikacija ima osnovnu konfiguraciju, a naši stručnjaci mogu automatizirati i niz dodatnih poslovnih procesa i uzeti ih u obzir prilikom instaliranja aplikacije. Procedura otvaranja i rada mjenjačkih biroa prvobitno je bila programirana u skladu sa važećim zakonodavstvom, koje predviđa striktnu primjenu njegovih tačaka i članova.

Naravno, u doba naprednih korisnika interneta, možete unijeti frazu u upit za pretraživanje, kako preuzeti program iz agencije za razmjenu, i čini se da je sve odlučeno. Ali ovo je velika greška koja može dovesti do negativnog iskustva u komunikaciji s predstavnicima državnih agencija. Ne zaboravite da upravljanje mjenjačnicom, vođenje svog poslovanja podrazumijeva veliku odgovornost, odlično poznavanje vašeg poslovanja, hrabrost i domišljatost u djelovanju, upravljanje mjenjačnicom i održavanje CRM-a na visokom nivou zahtijeva od vas maksimalan trud i vrijeme. . Ovdje će Vam naša kompanija pomoći da budete na najbolji način, pružite najkvalitetnije usluge i uspješno kontrolišete mjesto razmjene i CRM, nudeći kompleksan program računovodstva i CRM kontrole.

Automatizacija razmjene počinje popunjavanjem valutnog imenika programa. U aplikaciji možete raditi s različitim valutnim jedinicama: američkim dolarima, evrima, ruskim rubljama, kazahstanskim tenge, ukrajinskim grivnama, švicarskim francima i mnogim drugim vrijednostima. Računovodstvo u mjenjačnicama prikazuje svaku transakciju u obliku trocifrenog međunarodnog koda prema klasifikaciji ISO 4217 kao USD, EUR, RUB, KZT, UAH.

Nakon postavljanja ovog imenika, sistem mjenjačnica vam omogućava da kreirate listu kasa i odjela. Ako postoji mreža odeljenja, računovodstvo berze se može voditi u jedinstven sistem, koji objedinjuje sve filijale. Istovremeno, svaka pojedinačna tačka u sistemu vidi samo svoje podatke, ostale informacije, koje u ovom trenutku nisu relevantne, jednostavno nisu dostupne za pregled, niti za ispravku ili kontrolu. I samo menadžer ili vlasnik, koristeći program za upravljanje razmjenom, može generirati izvještaje, vidjeti sve podatke svoje mreže i kontrolisati točku razmjene i CRM.

Automatizacija menjačnica u Republici Kazahstan, Rusiji i drugim zemljama ZND omogućava obavljanje svih menjačkih transakcija u programu, bilo da se radi o kupovini ili prodaji. Svaka od ovih transakcija naziva se finansijskom transakcijom. Aplikacija mjenjačnice za svaku transakciju daje mogućnost da se naznači koja se valuta prodaje, a koja se kupuje, kada je to obavljeno, ko je bio na blagajni, ko je bio u posjetiocu, sve informacije se prikazuju, do tačne momenta radnje. Drugim riječima, sa njim imate punu kontrolu nad mjenjačnicom, nad svojim CRM-om, koji je uvijek potreban i svugdje, bez obzira na veličinu kompanije.

Organizacija rada mjenjača u realnom vremenu omogućava vam da povučete stanje sredstava u sistemu svake divizije i valute. Uz to, uz aplikaciju je moguć pregled ukupnog obračuna kupoprodaje svake valute. Menadžment mjenjačnice može prikazati sažete podatke u generiranom izvještaju i detaljno opisati svaku završenu operaciju.

Ako je potrebno, CRM računovodstveni program u mjenjačnici ispisuje račun, koji odražava podatke o datumu i vremenu izvršenja mjenjačke operacije, nazivu blagajnika, iznosu prodanog ili kupljenog novca i nema potrebe za kontrolom svojim zaposlenima mjenjačnica i CRM. Na kraju krajeva, kao što svi znaju, ljudski faktor je u svojoj osnovi vrlo nepouzdan.

Program mjenjačnice u Kazahstanu, Rusiji, Ukrajini i drugim zemljama ZND-a omogućava vam da dizajnirate sučelje u jedinstvenom korporativnom stilu. Računovodstveni sistem mjenjača u zaglavlju prikazuje naziv organizacije, kompanije, prodajnog mjesta. Nema poteškoća s odabirom fonta, sheme boja, postavljanjem logotipa na glavni ekran. Automatizacija Exchange nezavisno nudi opcije dizajna interfejsa. Ostaje da odlučite šta želite u dizajnu, što ugađa oku. Takođe, uz pomoć naše kontrole razmene, moguće je prikazati logo u centru glavnog prozora. Opet, samo morate odlučiti kako ćete izgledati. Zauzvrat, procedura organizacije rada studenata na razmjeni pruža mnoge druge prednosti u odnosu na konkurente, a CRM centra za razmjenu postaje lak i razumljiv.

Ako želite da razvijete svoju razmjenu i znatno olakšate rad svojim zaposlenima, nabavite USU softver koji će olakšati vaš CRM sistem i zaraditi više. Prvo isprobajte demo verziju koju možete pronaći na našoj službenoj web stranici. Ovdje ćete također vidjeti informacije o procesu instalacije i mogućnosti za naručivanje drugih softverskih proizvoda.