Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Crm za tačku razmjene

Crm za tačku razmjene • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Crm za tačku razmjene
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Pravilno održavanje mjenjačnice je neophodno kako ne bi bilo poteškoća i problema u komunikaciji sa državnim poreskim organima i CRM-om. Naša kompanija, specijalizovana za izradu naprednog softvera, nudi vam uslužni proizvod, odnosno USU softver, posebno prilagođen za kontrolu kancelarijskog rada mjenjačke institucije i njenog CRM-a. Za pravilno upravljanje takvim preduzećem potrebno je koristiti specijalizovani program, što smo i uradili. Imate odličnu priliku da po pristupačnoj cijeni kupite proizvod visokog kvaliteta koji ispunjava najviše zahtjeve za optimizaciju za rad na Windows operativnom sistemu. Ovaj poduhvat je visokokvalitetan alat koji garantuje sinhronizaciju sa postojećim pravnim okvirom u svakoj regiji ili zemlji. Uz njegovu pomoć izvršite veliku većinu zadataka bez grešaka i kašnjenja, što će vas, zauzvrat, dovesti do razvoja i prosperiteta mjenjačke točke.

Dobro izvedeno održavanje menjačnice je efikasan preduslov za postizanje značajnih rezultata, privlačenje maksimalnog broja kupaca i održavanje dobrog nivoa CRM-a. Možete raditi sa gotovo bilo kojim valutnim parom, sa evrom, sa dolarom, sa ruskom rubljom, sa kazahstanskom tenge, sa ukrajinskom grivnom i tako dalje. Bez obzira na valutu koju razmjenjujete, aplikacija automatski vrši kalkulaciju i daje najprecizniji i provjereni rezultat. To je zbog moderne funkcionalnosti sa različitim alatima, neophodnim u računovodstvu i kontroli svih CRM procesa.

Usluženi posjetioci su zadovoljni, jer je nivo usluge i CRM-a, s obzirom na korištenje softvera, nevjerovatno visok. Pridajemo fundamentalnu važnost uvođenju razmjeničnog mjesta jer se ova vrsta poslovanja ne može obavljati bez uzimanja u obzir računovodstvenih standarda i zakonskih pravila. Kompleks samostalno obavlja potrebne operacije, jer sadrži zakone i regulatorna pravila. Osim toga, automatski se kreiraju potrebni izvještaji i reference. Ne morate dugo i zamorno proučavati zakonodavni okvir, jer je naš program održavanja mjenjačkih mjesta već pravilno zakazan. Ako ste posvećeni održavanju točke razmjene, teško je pronaći nešto bolje od prilagodljivog alata od USU Software-a. To je jedna od najboljih ponuda na tržištu kompjuterskog softvera. Visokokvalitetna funkcionalnost, brzina rada i gomila različitih alata karakteristične su karakteristike CRM-a za razmjenu koje pruža naša kompanija.

Mjenjačnica opremljena naprednom tehnologijom funkcionira brzo i pouzdano. Uvijek je moguće utvrditi trenutna stanja gotovine u kasi. Nema potrebe da ručno prebrojavate novac jer se sve obračunava na računaru. Nivo tačnosti se povećava, kao i CRM, što znači da nema zabune. Izbjegavanje zabune pomaže vam da pametnije promovirate usluge vaše kompanije. Zadovoljni korisnici cijene nivo CRM-a, koji se značajno povećao nakon puštanja u rad našeg razvoja održavanja centrale u jednoj tački. Automatsko poravnanje transakcija postaje uobičajeno, što znači da se povećava povjerenje kupaca u vašu organizaciju. Kupci postaju redovni i vraćaju se, često dovodeći prijatelje i porodicu sa sobom. Nivo prihoda kompanije se višestruko povećava, što znači da je njen budžet uvijek ispunjen do granice. Sve ovo može postati dio stvarnosti sa USU softverom.

Ako imate posla sa razmjenom, potrebno je da izvršite reviziju osoblja na vjerodostojan način. Uz pomoć našeg multifunkcionalnog sistema moguće je na najdetaljniji način pratiti zaposlene. Kompleks prikuplja informacije o kvalitetu rada osoblja. Svaki zaposlenik se prati pojedinačno, s obzirom na vrijeme provedeno u obavljanju određenih aktivnosti, a podaci se pohranjuju na disk osobnog računara. Vođe organizacija mogu se u svakom trenutku upoznati sa pohranjenim materijalima i donijeti vlastite zaključke. Osim toga, nepažljivi zaposleni mogu biti otpušteni zbog neadekvatnog obavljanja direktnih službenih dužnosti koji su im dodijeljeni, čime se rukovodstvo kompanije rasterećuje nepotrebnih poslova i odličan je preduslov da kompanija postigne značajan uspjeh.

Menjačnicu karakteriše prisustvo velikog broja različitih operacija koje se obavljaju sa najvrednijim finansijskim resursom, odnosno novcem. Novac voli precizno brojanje, pa je multifunkcionalni kompleks iz USU Software-a najprikladniji alat. Ovakav razvoj događaja na vrijeme obavještava da će zalihe određene valute uskoro isteći na tekućim računima. Osim toga, moguće je izvršiti dopunu, ili uzalud ne uvjeravati kupce. Naša aplikacija za održavanje menjačnice ispunjava zahteve Narodne banke za ovu vrstu poslovanja. Sa državom sigurno nećete imati problema, jer je aplikacija u potpunosti usklađena sa svim pravilima i propisima. Moći ćete koristiti automatske izvještaje za porezne predstavnike. Osim toga, porezi će se pripremati prema modalitetima koji se praktikuju u ovoj državi.