Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za razmjenu valuta

Program za razmjenu valuta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za razmjenu valuta
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svrha mjenjačnica je pružanje usluga za obavljanje novčanih transakcija za fizička i pravna lica. Rad menjačnica reguliše Narodna banka, koja utvrđuje zahteve i standarde. Prema uredbi Narodne banke, svaka menjačnica mora biti opremljena softverom. Program za automatizaciju mjenjačnice garantuje optimizaciju i poboljšanje izvršavanja uslužnih zadataka. Nadalje, svi procesi su potpuno automatizirani tako da nema potrebe za ljudskom intervencijom ili dodatnom radnom snagom. Još jedna pozitivna tačka programa razmene, jer značajno povećava produktivnost i efikasnost aktivnosti. Nivo profita će, kao rezultat, biti visok, što se ne može postići bez pomoći kompjuterskog sistema.

Programi za automatizaciju imaju svoje jedinstvene razlike. Ako trebate implementirati program, prije nego što napravite izbor, trebali biste proučiti svaki sistem koji vas zanima. Automatski sistem ima svoj individualni skup funkcija. Oni garantuju izvršenje zadataka, što je kriterijum izbora. Funkcionalnost softvera mora u potpunosti zadovoljiti sve potrebe i efikasno uticati na rad centrale. Ne postoji širok spektar procesa u radu razmjenjivača, tako da se program može jednostavno odabrati. Unatoč razlikama, svi sistemi automatizacije obavljaju jedan zadatak - prelazak aktivnosti u automatski način rada. Automatski rad mjenjačnice omogućava brži servis, tačnost kalkulacija prilikom konverzije, računovodstvo i upravljanje kako općim poslovima tako i zaposlenima. Time će se uštedjeti radno vrijeme koje morate iskoristiti u obavljanju drugih složenih poslova iz oblasti razmjene. Odnosno, program vas olakšava u različitim smjerovima, počevši od računovodstva do produktivnosti.

Rad kompanija koje se bave mjenjačkim uslugama suočava se sa određenim poteškoćama zbog specifičnosti djelatnosti. Ovaj faktor je posljedica interakcije sa stranom valutom i monetarnim fondovima općenito. Iz tog razloga nastaju poteškoće ne samo u vođenju evidencije, već i u praćenju rada zaposlenih. Programi za automatizaciju vam omogućavaju da kontrolišete proces pružanja usluga kupcima jer blagajnik više nema mogućnost ili potrebu za ručnom konverzijom. Na ovaj način, uz automatske kalkulacije procesa razmjene, zaposlenik nije u mogućnosti da izvrši bilo kakvu kriminalnu radnju u vidu prevare. Računovodstvo je, zauzvrat, komplikovano finansijskim knjiženjima i obračunom dobiti i troškova i njihovim proporcijama na računima glavne knjige. Osim toga, u kompanijama koje obavljaju mjenjačke poslove često je teško generirati izvještaje. Netačni izvještaji sa netačnim podacima obećavaju probleme sa zakonodavstvom, što se najnegativnije odražava na funkcionisanje mjenjačnice. To je glavni razlog zašto Narodna banka zahteva korišćenje automatizovanog programa menjanja valuta. Postoje različite vrste grešaka koje se prave zbog ljudskog faktora. Za njihovo otklanjanje potrebno je uvođenje moderne računarske aplikacije. Međutim, teško je pronaći najprikladniji među različitim vrstama programa. Međutim, moguće je.

USU softver je softver nove generacije koji automatizuje rad bilo koje kompanije. Funkcionalni set programa u potpunosti garantuje optimalan rad kompanije. Razvoj programa uzima u obzir potrebe i očekivanja kupaca, što omogućava korištenje sistema u bilo kojoj kompaniji, uključujući i mjenjačnice. Softver USU je pogodan za korišćenje u menjačnicama u skladu sa zahtevima Narodne banke. Razvoj i implementacija mjenjačkog sistema ne oduzima puno vremena, bez uticaja na tok aktivnosti i bez dodatnih troškova u procesu. Ovo je naša diferencirana politika. Želimo ponuditi najbolje dostupne usluge. Stoga nastavljamo razvijati našu politiku cjenika, određujući najprikladniju cijenu za naše kupce.

Upotreba USU softvera jamči automatizaciju svih operativnih zadataka i zadataka promjene. Uz pomoć programa možete jednostavno i brzo, a što je najvažnije, automatski obavljati poslove održavanja računovodstvenih aktivnosti, registraciju i podršku menjačkih transakcija, obračuna i konverzije, izradu izveštaja, protok dokumenata, kontrolu dostupnosti određene valute po vrsti i stanje sredstava i još mnogo toga. Aplikacija ima pozitivan učinak na povećanje efikasnosti i produktivnosti, 24-satna kontrola osigurava disciplinu zaposlenika, način daljinskog upravljanja vam omogućava da kontrolirate rad zaposlenika, prikazujući njegove radnje u programu. Upotreba programa doprinosi razvoju Vaše kompanije, povećanju finansijskih performansi. To je zbog mogućnosti kontinuiranog upravljanja tokovom rada na razmjeni.

USU Software je pravi izbor za uspješan razvoj! Kupite ga i ostvarite veći profit povećanjem produktivnosti i efikasnosti procesa razmene.