Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za mjenjačnicu

Softver za mjenjačnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Softver za mjenjačnicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver menjačnice je obezbeđen za korišćenje u radnim aktivnostima u skladu sa rezolucijom Narodne banke. Ovo stanje karakterizira potreba za kontrolom mjenjačkih poslova u nedostatku mogućnosti promjene indikatora, njihovog falsifikovanja i isporuke netočnih vrijednosti prilikom slanja izvještaja državnim agencijama. Za mjenjačnicu ovo stanje može biti odlična prilika za modernizaciju procesa pružanja usluga, računovodstva i upravljanja. Odlično rješenje bi bila mogućnost korištenja automatiziranog softvera berze. Korištenje softvera za automatizaciju omogućava vam obavljanje svih potrebnih računovodstvenih, kontrolnih i upravljačkih zadataka. Poseban faktor je pooštravanje kontrola kako bi se izbjegli slučajevi pronevjere u procesu razmjene sredstava ili prevare. To je moguće zahvaljujući funkciji snimanja unutar sistema. Svaki korisnik će imati ličnu prijavu i lozinku, preko kojih možete ući u softver. U tom trenutku program bilježi naziv, datum i vrijeme, te aktivnost koja je izvršena tom konkretnom upotrebom. Tako, od tada pa nadalje, menadžment može provjeriti aktivnost svakog radnika u sistemu.

Softver za automatizaciju u potpunosti prenosi rad u automatski način rada. Dakle, optimizacija rada mjenjačnice garantuje tačnost računovodstva, racionalno upravljanje i strogu kontrolu. Optimizacija računovodstva je od velike važnosti zbog nekih poteškoća povezanih sa specifičnostima djelatnosti. U računovodstvenim poslovima mjenjačnica, proces obračuna dobiti i troškova po mjenjačkim transakcijama je otežan zbog fluktuacija kursa u vrijeme činjenice razmjene sredstava u mjenjačnicama. Iz tog razloga se mogu identifikovati najčešće greške: nepravilna distribucija podataka na računima i pogrešno generisani izveštaji. Da bi se eliminisala mogućnost ovakvih grešaka, svi procesi vezani za kursne razlike treba da budu automatizovani, što je moguće uz pomoć softvera za menjačnice. Postoji funkcija podsjetnika koja će vas obavijestiti o ažuriranjima, a zatim promijeniti brojeve u programu. Ovo je zaista korisno i pomoći će vam da sačuvate svoje poslovanje od gubitaka, pa čak i da obavite profitabilne transakcije i zaradite više novca.

Tržište informacionih tehnologija kvari raznolikošću programa za automatizaciju. To je zbog sve veće potražnje za korištenjem novih tehnologija za modernizaciju djelatnosti kompanija. Uz široku paletu različitih tipova sistema, potrebno je odabrati pravi program za vašu organizaciju. Da biste to učinili, prije svega, morate znati koje su točno potrebe i problemi poslovanja kompanije. Odgovarajući softver je nešto što u potpunosti zadovoljava potrebe i zahtjeve mjenjačnice koja pruža usluge mjenjača. Nakon toga morate istražiti tržište kompjuterskih programa. Postoje različite marke, funkcionalnosti i ograničenja svakog softvera. Pronađite onu koja odgovara preferencijama Vaše mjenjačnice i odgovara kriterijima cijene i kvalitete. Ponekad jeftine aplikacije mogu imati ograničenja, dok će one s punim rasponom funkcionalnosti biti skupe i nedostupne.

USU Software je moderan program za automatizaciju koji ima funkcionalni set neophodan za optimizaciju radnih procesa bilo koje organizacije. Njegove opcije u potpunosti zadovoljavaju potrebe bilo koje kompanije jer se pri razvoju uzimaju u obzir struktura i specifičnosti djelatnosti. Iz tog razloga, softver se koristi u bilo kojoj organizaciji. USU softver za berze ispunjava zahteve Narodne banke. Proces razvoja i implementacije odvija se u kratkom roku, bez uticaja na tok radova, bez dodatnih ulaganja. Celokupno uvođenje softvera vršiće se na daljinu, što je korisno i za menadžment i za zaposlene, jer nema potrebe da se prekida radni proces. Osim toga, nakon instaliranja softvera za razmjenu, slijedi dodatna 2 sata sesije podrške, gdje će naš stručnjak objasniti Vama i Vašim zaposlenicima kako da radite u programu i koristite sve pogodnosti istog kako biste ostvarili veći profit i optimizirati poslovanje.

Optimizacija rada i prelazak njegove implementacije na automatski način rada pomaže u obavljanju sljedećih poslova u mjenjačnicama: automatizirana mjenjačnica, računovodstveni poslovi, registracija i izvršenje mjenjačkih transakcija, automatska obračuna i konverzija pri razmjeni sredstava, kreiranje izvještaja, tok dokumenata, mogućnost kontrole prisustva date valute i stanja gotovine i mnoge druge. Softver USU doprinosi povećanju efikasnosti i produktivnosti radne snage, neprekidna kontrola organizuje disciplinu, a režim daljinskog upravljanja omogućava praćenje rada osoblja, detaljno prikazujući procese koji se odvijaju u programu. Upotreba USU softvera namjerno utiče na povećanje nivoa profitabilnosti i konkurentnosti. To je vaša garancija uspjeha. Upotrijebite ga za bolji učinak i više dobrih rezultata. Ovo je takođe korisno za vaše klijente jer će se povećati i nivo kvaliteta usluge.

USU Software je jedinstven i inovativan proizvod koji će postati vaše tajno oružje protiv vaše konkurencije!