Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija iznajmljivanja automobila

Automatizacija iznajmljivanja automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija iznajmljivanja automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzmite program za automatizaciju iznajmljivanja automobila

Besplatno preuzmite program za automatizaciju iznajmljivanja automobila

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za automatizaciju iznajmljivanja automobila

 • Preko USU možete automatizirati iznajmljivanje automobila;
 • programu možete dodijeliti kategoriju svakom automobilu;
 • USU možete unijeti kartice za automobile sa detaljnim opisom;
 • etaljno računovodstvo može se izvršiti za svako vozilo;
 • rogram pomaže u stvaranju kompletne istorije kontakata sa klijentima;
 • istem može opsluživati procese u oblasti rezervacije vremena i datuma;
 • aposleni može lako provjeriti da li je vozilo zauzeto;
 • rogram je dizajniran za rad sa dugom;
 • ao kolateral možete koristiti različite kategorije: novac, dokumente, itd.;
 • roblematični klijenti mogu biti istaknuti bojom u programu;
 • istem vam omogućava da pratite troškove održavanja automobila;
 • a visokokvalitetnu interakciju možete koristiti obavijesti;
 • odatne usluge se mogu povezati na zahtjev;
 • nteraktivna uputstva su uvedena u USU;
 • SU – automatizacija iznajmljivanja automobila po savremenim standardima.

Automatizacija iznajmljivanja automobila

Automatizacija iznajmljivanja automobila može značajno pojednostaviti proces računovodstva i interakcije sa klijentima. Ovo je veoma važno, posebno u savremenim uslovima kada postoji konkurencija na tržištu.

Pogledajmo karakteristike iznajmljivanja automobila. Da bi rent-a-car procvjetao, potrebno je imati razne opcije automobila: ekonomični, standardni, premium, SUV-ovi, minibusevi i tako dalje. To će privući kupce različitih ukusa i preferencija. Također sakupite kremu iz svih segmenata.

U USU, za praktičnost rada s različitim kategorijama automobila, možete kreirati praktične baze podataka sa kategorijama i karakterističnim karakteristikama, čime se pruža brz pristup informacijama. Kartice automobila mogu prikazati detaljne karakteristike i fotografije predmeta za iznajmljivanje.

Savremeni pristup podrazumeva pažljivo i pažljivo održavanje baza podataka. USU omogućava prikupljanje informacija o svim kontaktima (poruke, pozivi, ponude, ugovori). Svaki klijent ima svoju priču. Ovo pomaže u budućnosti da se izvuku zaključci, na primjer, o solventnosti i integritetu klijenta. Pomaže u implementaciji programa lojalnosti.

Moderni rent-a-car rent-a-car usluge mogu pružati usluge online, preko telefona ili na licu mjesta. Preko USU-a možete organizirati rezervaciju putem web stranice (ako je integrirana s web-stranicom), na licu mjesta ili telefonom, konsultant može brzo dati informacije o dostupnim opcijama.

Budući da su sve informacije pred očima, zaposleniku je lako kretati se radnim prostorom. Stvorili smo mogućnost isticanja kategorija i statusa bojom - to dodatno ubrzava i pojednostavljuje proces.

Iznajmljivanje automobila, uz rent-a-car, može ponuditi dodatne usluge i proizvode: autosjedalicu, navigator i sl. Neki dodaci mogu biti na prodaju. Ove transakcije se mogu uzeti u obzir u USU.

Interakcije najma ili iznajmljivanja mogu se zasnivati na sporazumu ili drugim uslovima. U USU se to može lako uzeti u obzir. Kolateral može biti gotovina ili dokumentacija, redovno plaćanje unaprijed za usluge i tako dalje. Ovo možete dogovoriti u USU.

Ukoliko je potrebno registrovati ugovore, generisati priznanice, fakture za plaćanje, prilikom obavljanja odgovarajućih operacija u programu, oni će biti generisani automatski.

Za održavanje ispravnog tehničkog i estetskog stanja automobila potrebno je stalno pratiti tehničko stanje i trošiti novac na održavanje. Detaljno računovodstvo troškova će pokazati koliko košta održavanje automobila mjesečno i da li je isplativo za iznajmljivanje automobila.

Profitabilnost procesa može se procijeniti kroz detaljne izvještaje. Na primjer, za pojedinačni automobil možete procijeniti njegovu potražnju, troškove za njega i likvidnost izraženu u neto prihodu. Izvještaji se mogu generirati i za druga područja. Na primjer, na osnovu klijenata možete procijeniti one najprofitabilnije i najpouzdanije, kao i identificirati dužnike ili one s problematičnom istorijom iznajmljivanja.

Ova vrsta informacija će zaštititi kompaniju od gubitaka. Rad sa cijenama je sastavni dio procesa. U USU možete odrediti cijene za kategorije automobila, a kada odaberete, cijene će biti određene automatski.

Uvijek biti u kontaktu s kupcima je još jedna konkurentska prednost za iznajmljivanje automobila. USU vam može pružiti razne mogućnosti u ovoj oblasti. Na primjer, ovo može biti slanje marketinških ponuda ili obavještenja o programu lojalnosti.

Obavještenja mogu biti potrebna u slučaju podsjetnika o vraćanju, vremenu korištenja, potrebi otplate duga i tako dalje. Mogu se implementirati putem komunikacionih usluga: glasovnih ili običnih SMS-ova. Distribucija se može vršiti i putem instant messengera. Takva pokrivenost je vrlo zgodna i pomaže, prvo, da se korisnici ne ostave bez informacija, a drugo, da im se ponudi najpogodniji format za percepciju informacija.

Razvili smo mnoge druge usluge koje će vam sigurno biti od koristi u vašim aktivnostima. Možete povezati prilagođene integracije: s opremom, s web-stranicom, botom za posao itd. Za detaljniji pristup, pozivamo Vas da pošaljete zahtjev za prezentaciju. Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Automatizacija iznajmljivanja automobila može se naručiti na daljinu;