Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za poslove iznajmljivanja

CRM za poslove iznajmljivanja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za poslove iznajmljivanja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje CRM softvera za poslove iznajmljivanja

Besplatno preuzimanje CRM softvera za poslove iznajmljivanja

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje

 • CRM za rental business iz USU je sposoban da servisira osnovne procese u oblasti iznajmljivanja i iznajmljivanja;
 • reko sistema možete upravljati bilo kojim poslom za iznajmljivanje;
 • ategorije za iznajmljivanje mogu biti veoma različite od iznajmljivanja bicikala do iznajmljivanja automobila;
 • vaka kategorija najma u sistemu ima jedinstveni broj;
 • ožete pretraživati bazu podataka po imenu, po klijentima i drugim kategorijama;
 • rlo je lako raditi sa narudžbama u programu;
 • ožete istaknuti posebne kategorije u boji za brzu identifikaciju;
 • rogram pomaže u kontroli oklopa i ne dozvoljava preklapanje;
 • rogram vam omogućava da brzo registrujete klijente i vrlo brzo ih pronađete;
 • obu možete predati po satu ili dnevno;
 • istem vam omogućava da automatski generišete račune;
 • softveru možete zabilježiti vrstu depozita i njegov povrat;
 • ako je upravljati svojom rezervacijom u USU;
 • reko sistema možete pratiti dužnike;
 • vdje možete pronaći mnoge druge vrlo korisne funkcije za poslovanje.

CRM za poslove iznajmljivanja

Posao iznajmljivanja se stalno razvija i uspješno je. To je zato što je ljudima lakše nešto iznajmiti nego kupiti, pogotovo ako proizvod nije toliko često potreban.

Moderni iznajmljivači koriste CRM za svoje poslove iznajmljivanja. Ova platforma pomaže u optimizaciji interakcije sa bazom klijenata, pojednostavljuje proces rada sa narudžbama, finansijama i upravljanjem objektima.

CRM za iznajmljivanje poslovnog prostora koji je razvio USU može vam biti od velike koristi. U ovom pregledu ćemo govoriti o glavnim prednostima programa.

SRM za iznajmljivanje

SRM za poslove iznajmljivanja iz USU prvenstveno automatizira vaše procese. Ovo se može odnositi na obradu narudžbi, poravnanje plaćanja, fakturisanje, obavještenje o datumima isteka najma, produženja ugovora i tako dalje.

Lako se registrovati u SRM-u svaki objekat za iznajmljivanje ili iznajmljivanje može se detaljno uneti u program. Mogu biti uključene razne funkcije, pa čak i priložena slika, sve ovisi o vašim željama.

Možete pretraživati bazu podataka po nomenklaturi, po imenu itd. Na primjer, možete čak tražiti podatke o objektima za iznajmljivanje ili problemima (u slučajevima kada postoji kašnjenje u povratu ili plaćanju).

SRM za poslove iznajmljivanja iz USU je dizajniran na vrlo zgodan način, korisnik ima sve funkcije pri ruci, ispred sebe može vidjeti sve potrebne podatke o danima, terminima, objektima iznajmljivanja itd.

Program može raditi s isticanjem informacija u boji, na primjer, pozicije koje su zakupljene mogu biti istaknute plavom bojom, a prekršioci zakupa mogu biti istaknuti crvenom bojom. U programu možete definirati potrebna podešavanja po želji

Ovo je vrlo zgodno ako su usluge tražene i zainteresovanima nema kraja. Zatim, neposredno tokom poziva, odgovorni službenik može vidjeti navedeni dan i vrijeme i odmah ga staviti na rezervaciju ili ponuditi druge mogućnosti iznajmljivanja.

Poslovni program iznajmljivanja

Poslovni program iznajmljivanja USU-a prikazuje trenutne podatke, problematična područja i ne dozvoljava preklapanje u rasporedu najma. Ako je prodaja moguća, ovaj proces je lako pokrenuti preko softvera, a principi rada su potpuno isti.

Sistem vam omogućava da implementirate različite vrste obaveštenja putem instant messengera, pošte, SMS-a, glasovnih obaveštenja, možete izvršiti automatska podešavanja za njihovo slanje. Takođe možete kontrolisati radnje korisnika u sistemu kako biste eliminisali prevare u aktivnostima. Na primjer, možete lako provjeriti da li je došlo do promjena datuma ili vremena kako biste sakrili prihod.

Poslovni softver za iznajmljivanje će vam pomoći da analizirate procese. Na primjer, moći ćete odrediti najprofitabilnije pozicije za vaše poslovanje, proizvode sa velikom potražnjom, procijeniti troškove i njihovu izvodljivost. Menadžer može primati izvještaje profesionalnog menadžmenta.

Možete analizirati učinak kompanije i identificirati prednosti i slabosti. U izvještaju „novac“ možete vidjeti izvještaje za bilo koji vremenski period i trenutna stanja gotovine i bankovne račune. Možete pratiti troškove i prihode za bilo koji izvještajni period.

Za bilo kojeg klijenta možete odštampati izvještaj o usaglašavanju ili klijentu dostaviti druge vrste dokumentacije. Završni izvještaj za najam ili zakup će izračunati iznose koji će biti zarađeni. Ovo se može uraditi za svaku nekretninu za iznajmljivanje.

Možete raditi sa tabelama, grafikonima, dijagramima. Ako se kompanija i dalje bavi prodajom, onda možete dobiti istu analizu o prodaji. U izvještaju o povratu možete provjeriti koji su se proizvodi isplatili na blagajni, a možete provjeriti i konačni profit.

Izvještaj kupaca će pokazati ko najviše naručuje. Možete kreirati popuste ili bonuse za njih i pokrenuti program lojalnosti za njih putem softvera. Marketing analitika će pokazati gdje kupci najčešće saznaju o vašoj kompaniji. Ukoliko se kupi određena vrsta reklame, može se utvrditi njena efikasnost.

Izvještaji o zaposlenima će vam pokazati najbolje zaposlenike u vašim redovima. Možete generirati izvještaje za bilo koji period od radnog dana do godine. Ovaj pregled pokriva manji dio mogućnosti programa. Više informacija možete pronaći na našoj web stranici. Naši klijenti mogu biti kompanije iz različitih zemalja. Garantujemo Vam individualni pristup, lojalne cijene i uspjeh realizacije.