Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za iznajmljivanje

CRM za iznajmljivanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za iznajmljivanje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje CRM softvera za iznajmljivanje

Besplatno preuzimanje CRM softvera za iznajmljivanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje

 • Univerzalni računovodstveni sistem može djelovati kao CRM za upravljanje procesima iznajmljivanja;
 • oftver se može koristiti u računovodstvu za bilo koju vrstu najma;
 • ožete kreirati individualnu karticu za svaki objekat za iznajmljivanje;
 • RM je vrlo lako postaviti za računovodstvo u bilo kojoj kompaniji;
 • oftver vam omogućava kontrolu procesa rezervacije;
 • istem olakšava upravljanje finansijama, to možete sami provjeriti;
 • istem vam omogućava da definišete depozit ili plaćanje unapred;
 • oftver pomaže u efikasnom radu sa toksičnim klijentima i unaprijed razmisliti o formatu rada s njima, na primjer, to se može odnositi na potpunu otplatu troškova najma unaprijed;
 • tvaramo uslove za dugoročne odnose sa potrošačima usluga, za to možete sačuvati istoriju saradnje;
 • oftver može evidentirati troškove;
 • a USU možete dobiti dokumentarne dokaze o svim transakcijama u programu;
 • istem vam omogućava da efikasno upravljate kolateralom, unapred otplatom, gotovinom i drugim finansijskim elementima;
 • reko softvera možete povezati uslugu za procjenu kvaliteta pruženih usluga;
 • rilikom uključivanja partnera u poslove iznajmljivanja ili iznajmljivanja, možete registrirati procese u ovom smjeru;
 • SU je odlična prilika za kvalitetno vođenje poslovanja.

CRM za iznajmljivanje

Iznajmljivanje je prilično profitabilan format za poduzetničku aktivnost: stabilan prihod, malo ulaganja, možete stalno proširivati listu usluga i lako je upravljati procesima. No, koliko god aktivnost izgledala lako, da bi procvjetala, potrebno je voditi evidenciju: registrovati prihode, pratiti rashode, pa u budućnosti možete planirati aktivnosti.

CRM za iznajmljivanje može biti odličan alat za upravljanje vašim aktivnostima. Kompanija USU vas poziva da obratite pažnju na softversko rješenje razvijeno posebno za ovu oblast.

CRM za iznajmljivanje je jednostavan, ali vrlo funkcionalan softver. Lista funkcija uključuje osnovne za procese obrade i pomoćne za dubinsku analitiku.

CRM sistem za računovodstvo najma

CRM sistem za računovodstvo iznajmljivanja iz USU nudi vam sljedeće opcije. Za početak, definirajmo činjenicu da se evidencija o najmu može voditi u različitim kategorijama: automobili, alati, odjeća, oprema i još mnogo toga. Na osnovu toga se gradi dalji rad u softveru.

U programu možete jasno pratiti popunjenost određene stavke. Da bi to učinili, programeri su uveli mogućnost razlikovanja kategorija po boji.

Da biste odabrali određenu kategoriju iz sistema, potrebno je da koristite pretragu. To se može učiniti imenom, brojem artikla ili bar kodom. Ponekad je dovoljno uneti prva slova imena.

Recimo da potencijalni klijent nazove kancelariju i treba da iznajmi auto. Menadžer će morati samo da pogleda raspored, a on će odmah odrediti raspoloživost, slobodno radno vrijeme i druge informacije. Vrlo je zgodno da je sve na jednom mjestu, određeni događaji su istaknuti bojom, a klijentu možete dati odgovor gotovo odmah.

CRM sistem za računovodstvo najma može značajno ubrzati procese i povećati lojalnost kupaca, jer neće morati dugo čekati na odgovor.

SRM iznajmljivanje

Iznajmljivanje CRM-a je prvenstveno fokusirano na interakciju sa klijentima. O tome govori i samo ime. U najmu CRM-a od USU-a moći ćete da izgradite ove odnose sa klijentima.

U sistemu možete kreirati karticu za svakog klijenta i u nju unositi lične podatke. Prilikom interakcije, u nekim slučajevima se kreira i registruje ugovor, u drugim slučajevima kompanija uzima depozit ili akontaciju. Sve ove nijanse mogu se naznačiti i uzeti u obzir u budućnosti.

USU ima funkcije za rad sa dužnicima ili nepouzdanim klijentima. Takvi predmeti se u programu mogu označiti uzvičnikom. Ovo će zaštititi kompaniju od neisplativih odnosa. Zapravo, u programu možete izvršiti i pohraniti sve transakcije vezane za određenog klijenta.

CRM iznajmljivanje

CRM za iznajmljivanje može biti koristan za evidentiranje troškova kompanije, na primjer, može biti potreban za praćenje troškova održavanja objekata za iznajmljivanje. Recimo da iznajmljujete automobile, ali morate stalno održavati njihovu prezentaciju, trošiti novac na potrošni materijal, hemijsko čišćenje, pranje automobila i tako dalje.

Računovodstvo održavanja imovine će pokazati vaše troškove i pomoći vam da shvatite da li se vaše aktivnosti isplate. CRM rental je opremljen različitim vrstama izveštaja, mogu biti po imovini, finansijskim aktivnostima, kao i sažeti.

Takođe, zahvaljujući izvještajima možete identificirati najuspješnije menadžere, a možete odrediti i pojedinačni doprinos svakog profitu kompanije. Možemo Vam ponuditi dodatne opcije. Na primjer, mogu se odnositi na komunikaciju.

Na zahtjev možete povezati integraciju sa PBX-om i instant messengerima. To će vam pomoći da ostvarite dodatne pogodnosti u svojim aktivnostima. Na primjer, možete pokrenuti bilten glasom ili putem željenog formata komunikacije. Radi udobnosti naših klijenata, u program smo uveli interaktivna uputstva koja se mogu koristiti direktno tokom procesa rada.

USU se može koristiti na bazi oblaka, preko lokalne mreže ili na zasebnom računaru, sve ovisi o vašim potrebama. Rado ćemo dati detaljnije savjete u ličnom razgovoru. Univerzalni računovodstveni sistem je pouzdan program za iznajmljivanje po pristupačnoj cijeni.