Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za iznajmljivanje

CRM za iznajmljivanje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za iznajmljivanje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje CRM softvera za iznajmljivanje

Besplatno preuzimanje CRM softvera za iznajmljivanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje

 • CRM za zakup od USU se može koristiti za obračun bilo koje vrste zakupa;
 • ožete voditi računovodstvo po satu, danu ili mjesecu;
 • USU možete lako voditi evidenciju o vašoj bazi klijenata;
 • softveru možete sačuvati čitavu istoriju saradnje;
 • softveru možete kreirati cijelu bazu podataka nekretnina za iznajmljivanje;
 • imovinskoj kartici možete vidjeti sve karakteristike nekretnine za iznajmljivanje;
 • ožete održavati ugovore u sistemu;
 • oftver je vrlo jednostavan za korištenje, radi brzo i efikasno;
 • ada radite sa uplatama, možete automatski izvršiti obračune za tekući mjesec;
 • ko se pojave problemi s plaćanjem i postoji potreba za naplatom penala, USU to može učiniti bez većih poteškoća;
 • oftver vam omogućava da radite sa automatizovanom blagajnom;
 • USU možete raditi sa ličnim računima i koristiti skener bar kodova;
 • a svakog učesnika možete generirati izvještaj o usaglašavanju;
 • reko sistema možete generisati različite vrste izveštaja, generisati i štampati potvrde na veliko;
 • aša kompanija je spremna da Vam ponudi mnogo više mogućnosti.

CRM za iznajmljivanje

Najam je jedna od glavnih oblasti u uslužnom sektoru. Kako bi pravilno upravljali ovom vrstom aktivnosti, savremeni menadžeri koriste CRM za iznajmljivanje. U ovom pregledu ćemo vam reći o softverskom rješenju kompanije USU.

CRM za iznajmljivanje kombinuje dve glavne komponente: računovodstvo najma i kvalitetnu interakciju sa klijentima. CRM je posebno razvijeno softversko rješenje. Glavni ciljevi ovakvog rješenja su efikasno upravljanje iznajmljivanjem nekretnina, optimizacija poslovanja i održavanje bliskih odnosa sa klijentima. Korišćenje sistema čini procese transparentnim i predvidljivim.

CRM sistem za obračun zakupa

CRM sistem za računovodstvo zakupa iz USU pomaže vam da radite sa širokim spektrom vrsta zakupa. Odabiremo funkcionalnost za vaše poslovanje na osnovu vaših potreba. Na primjer, ako vam je potrebno računovodstvo za iznajmljivanje nekretnina, onda u programu možete kreirati baze podataka o objektima, klijentima, voditi pravovremene obračune, generirati fakture, dokumente i organizirati slanje pošte.

CRM sistem za računovodstvo najma može biti koristan i za iznajmljivanje, na primjer: automobila, odjeće, alata i još mnogo toga. Za nas ne postoje granice, možemo automatizirati obračun najma u bilo kojem smjeru.

SRM iznajmljivanje

CRM iznajmljivanje od USU obavlja važne funkcije za upravljanje kontaktima i klijentima. Sistem može održavati baze podataka i zakupaca i stanodavaca. SRM će vam pomoći da sačuvate sve potrebne informacije o istoriji interakcije sa klijentima.

Po potrebi, CRM za iznajmljivanje može se koristiti za segmentaciju kupaca i dalju implementaciju marketinških kampanja putem mailinga.

CRM iznajmljivanje

CRM iznajmljivanje vam pomaže da lako upravljate nekretninama i objektima za iznajmljivanje. U programu možete kreirati kartice za svaki objekat i u njih unijeti njegove karakteristike, na primjer: područje, cijenu, geografsku lokaciju i druge karakteristike.

Sam program je vrlo zgodan za praćenje statusa objekta. Na primjer, gledajući u registar, korisnik će shvatiti da li je objekt slobodan ili ne, da li je u popravci itd. U sistemu se različiti statusi mogu označiti bojom. Tako će zaposlenik, dajući savjete preko telefona, vrlo brzo moći da se snađe u zauzetosti objekata. Ovaj format se može primijeniti na satnu, dnevnu i mjesečnu vrstu plaćanja.

CRM za iznajmljivanje može imati i druge funkcije. Na primjer, putem USU možete automatizirati proces rezervacije i sklapanja ugovora, možete efikasno upravljati uvjetima najma, postaviti softver za automatska obavještenja putem željene usluge (SMS, messenger, glasovna poruka i sl.).

CRM iznajmljivanje

Iznajmljivanje CRM-a je direktno povezano sa finansijskim upravljanjem. Ovdje imamo: račune, plaćanja, priznanice. U CRM-u možete automatski generirati fakture i slati ih. Također možete pratiti uplate i podsjetiti na zakašnjela plaćanja ili dugovanja. Automatizacija se može konfigurirati za pružanje automatskih obavještenja.

Iznajmljivanje CRM-a trebalo bi da ima mogućnost dobre analitike, a kompanija USU to pruža. Na primjer, kroz program možete analizirati: prihode, troškove, zauzetost nekretnina, potražnju za određenom vrstom stanovanja. Marketing analitika će pokazati koja je vrsta oglašavanja bila najefikasnija u privlačenju kupaca.

Softver vam omogućava da pratite ključne pokazatelje učinka. Ako je potrebno, možete čak pokrenuti uslugu korisničke podrške putem USU. Ova vrsta usluge se može dobiti na zahtjev.

Sada ćemo vam reći o dodatnim mogućnostima USU. Na primjer, možete raditi sa sažetim izvještajem, on će odražavati najvažnije informacije o vašim klijentima. Možete generirati izvještaj za grupu ili općenito za sve klijente. U sistemu možete raditi sa jednim platnim centrom, možete raditi sa telefonijom i uvozom podataka.

U programu možete raditi sa skladišnim knjigovodstvom i definirati radne naloge. Za troškove detaljno pratite troškove materijala za popravke. Također možete održavati upravljačko finansijsko računovodstvo. U ovom pregledu naveli smo samo neke od mogućnosti, pozivamo vas da posjetite našu službenu web stranicu i dobijete više informacija. Da biste razumjeli funkcije i principe rada sistema, predlažemo preuzimanje besplatne probne verzije.