Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za iznajmljivanje nekretnina

CRM za iznajmljivanje nekretnina • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za iznajmljivanje nekretnina
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje CRM softvera za iznajmljivanje nekretnina

Besplatno preuzimanje CRM softvera za iznajmljivanje nekretnina

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje nekretnina

 • Kompanija USU razvila je savremeno rešenje za servisiranje računovodstva u oblasti izdavanja nekretnina;
 • programu možete kreirati strukturne baze podataka, u njima možete definirati kategorije objekata i njihove glavne karakteristike;
 • istem će vam pomoći da automatski izračunate cijenu najma na osnovu specificiranih karakteristika;
 • ačuni se mogu slati na veliko;
 • reko USU možete organizirati e-mail bilten;
 • rogram vam omogućava održavanje baze podataka klijenata;
 • istribucija se može vršiti putem instant messengera;
 • rogram može generirati zbirne izvještaje;
 • reko softvera možete obraditi transakcije o zakasnelim plaćanjima;
 • istem podsjetnika će pomoći da se dužnici automatski obavještavaju;
 • softveru možete generisati različite vrste dokumentacije: račune, račune itd.;
 • istem se može koristiti za sklapanje ugovora;
 • reko softvera možete kontrolirati proces zauzimanja nekretnina;
 • ko je potrebno, možete osigurati proces registracije za vašu rezervaciju;
 • stavite zahtjev za individualnu prezentaciju potpuno besplatno.

CRM za iznajmljivanje nekretnina

Proces iznajmljivanja zahteva razmatranje od strane najmodavca. Mnogi ljudi potcjenjuju računovodstvo i tada ni sami ne razumiju kako počinju stvarati gubitke. Zahvaljujući pažljivom računovodstvu, možete držati troškove pod kontrolom, evidentirati prihode, utvrditi obaveze i kontrolisati dugove.

Računovodstvo omogućava da se sve sredi i unese transparentnost u poslovanje. Savremeni alat za ove svrhe je CRM za iznajmljivanje nekretnina. Programi mogu biti vrlo različiti, sa standardnim skupom funkcionalnosti ili sa mogućnošću odabira funkcija.

Kompanija USU razvila je CRM za iznajmljivanje nekretnina sa različitim mogućnostima. Sve ovisi o obimu aktivnosti, možete odabrati jednostavnije ili složenije rješenje. Naši softverski proizvodi su univerzalni, lako se mogu prilagoditi specifičnostima vaše djelatnosti.

CRM iznajmljivanje nekretnina

CRM iznajmljivanje nekretnina od USU – pogledajmo glavne karakteristike. Prije svega, kada radite u programu, morate popuniti referentnu knjigu. Ovo se odnosi na informacije o klijentima, nekretninama, stavkama troškova i ostalo.

Što se tiče baze podataka nekretnina, može se primijetiti da se ona može kreirati automatski uvozom podataka iz elektronskih medija. Ako to nije moguće, podatke možete unijeti ručno. Korisnička kartica može odražavati osnovne informacije: kontakte, inicijale, preferencije. Veoma zgodno: dok radite, kreira se istorija interakcija. U softveru možete spremiti: pozive, prepisku, komercijalne ponude. Ovo vam omogućava da ove informacije koristite u pravom trenutku, na primjer, za marketing ili tokom procesa konsultacija, menadžer će već razumjeti s kim razgovara, koje preferencije ima protivnik i moći će vrlo brzo dati informacije.

Baza podataka o objektima nekretnina može se održavati kroz CRM što je moguće detaljnije. Možete kreirati svoju kartu za svaki objekt. Ovoj kartici možete priložiti informacije o objektu, na primjer: fotografije ili pravni dokumenti.

Svaka nekretnina može imati svoju istoriju iznajmljivanja. Dostupni izvještaji u USU mogu pokazati koje su nekretnine posebno popularne, a koje uopće nisu tražene.

CRM za iznajmljivanje nekretnina može se koristiti za održavanje obračuna. Sve zavisi od formata koji se primenjuje u vašem poslu: iznajmljivanje na sat, dan, mesec. Na osnovu toga će se generisati podaci. Proračuni se mogu izvršiti automatski.

SRM za računovodstvo najma nekretnina

CRM za računovodstvo iznajmljivanja nekretnina može čak, uz odgovarajuća podešavanja, poslati potvrdu putem e-pošte ili to učiniti za sve klijente na veliko.

U procesu aktivnosti neizbježno može nastati situacija kašnjenja. Kako se to ne bi dogodilo, program se može podesiti da pruža podsjetnike u ovoj oblasti. Osim toga, u softveru možete izračunati i iznos kazni na osnovu vaših kvota.

SRM za računovodstvo zakupa nekretnina može se koristiti u gotovo svakoj zemlji, ako imate filijale, možete voditi evidenciju o njima, dok generišete opšte podatke za analizu.

Program pomaže u održavanju kontakta sa protivnicima i kreiranju mailing lista, uzimajući u obzir savremene standarde. Kada ste integrisani sa telefonijom, možete izvršiti automatske glasovne poruke i odmah identifikovati svog protivnika kada zovete kancelariju. Ovaj pristup povećava lojalnost.

USU se može koristiti za upravljanje finansijama: kontrolu dugova, obaveza prema drugim licima, vođenje kase i tekućeg računa, skladište, upravljanje platnim spiskom itd.

Našim klijentima nudimo ne samo da vode evidenciju, već i da se urone u duboku analitiku procesa kako bi razumjeli razvoj kompanije, njene prednosti i slabosti. Ovo je velika pomoć za modernog vođu.

Spremni smo da vam ponudimo mnogo više i ova recenzija pokriva samo ivicu mogućnosti programa. Da biste dobili potpunije razumijevanje kako softver radi, pozivamo vas da nas kontaktirate ili podnesete zahtjev putem web stranice za prezentaciju.

Pruža vam se mogućnost da preuzmete besplatnu probnu verziju. USU - pravilno upravljajte svojom nekretninom za iznajmljivanje.