Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za iznajmljivanje automobila

CRM za iznajmljivanje automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za iznajmljivanje automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje CRM softvera za iznajmljivanje automobila

Besplatno preuzimanje CRM softvera za iznajmljivanje automobila

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje automobila

 • USU može obavljati funkcije CRM-a za iznajmljivanje automobila;
 • ožete unijeti bilo koji broj automobila u sistem i voditi evidenciju o njima;
 • aza podataka imovine može imati svoje kategorije, na primjer: marka automobila, godina proizvodnje, zemlja proizvodnje i tako dalje;
 • a svako sredstvo u programu možete voditi evidenciju: troškove održavanja, amortizaciju i tako dalje;
 • a svakog klijenta u programu možete kreirati poseban slučaj i priložiti mu istoriju interakcije;
 • programu možete kreirati rasporede rezervacija automobila;
 • nformacije o zauzetosti nekretnine za iznajmljivanje biće koncentrisane na jednom mestu;
 • oftver će vam pomoći da pratite svoj dug;
 • ontrola povrata automobila pomoći će u sprječavanju zlonamjernih radnji od strane kupaca;
 • bazi podataka možete istaknuti problematične klijente uzvičnikom;
 • istem može odražavati troškove kompanije i pratiti troškove po stavkama;
 • reko softvera možete pokrenuti obavijesti, uključujući i u automatskom načinu rada;
 • reko softvera možete procijeniti rezultate primijenjenih marketinških koraka;
 • risustvo moderne analitike pomoći će da se identificiraju slabosti i ispravi ih;
 • od nas možete dobiti mnoge druge prilike, saznajte više o njima odmah.

CRM za iznajmljivanje automobila

Iznajmljivanje automobila može donijeti dobar prihod njegovom vlasniku, posebno u slučajevima kada je vozni park popunjen premium automobilima. Za pravilno poslovanje veoma je važno evidentirati prihode i rashode kompanije.

CRM za rent a car od USU vam može pomoći u tome. Ovaj program ima za cilj da pojednostavi računovodstvo i podrži efektivne interakcije sa klijentima. CRM za iznajmljivanje automobila ima svoje karakteristike i karakteristike, u ovom pregledu ćemo ih otkriti.

CRM za iznajmljivanje automobila

CRM za rent-a-car ima moderne i jednostavne funkcije. Radni prostor je dizajniran na način da korisnik ima brz pristup informacijama i lako upravlja procesima. Možete raditi sa servisiranjem narudžbi, rezervacijama, registracijom usluga, upravljanjem imovinom i još mnogo toga.

CRM za rent-a-car može pomoći da se opslužuju potpuno različiti poslovni subjekti: početnici, oni sa srednjim prometom, oni sa stabilnim poslovanjem koje se širi na druge regije. Istovremeno, biramo funkcionalnost na osnovu potreba, a naknada za softverske mogućnosti je srazmerna funkcijama koje čine softver.

Pogledajmo sada karakteristike softvera. Prvo želimo da vam skrenemo pažnju na glavni prozor softvera. Objekti za iznajmljivanje nalaze se na lijevoj strani prozora. To mogu biti ne samo automobili, već i druge kategorije za iznajmljivanje.

U softveru, za svaki element možete odabrati sliku i kreirati opis. U pravilu se ovaj proces provodi od samog početka prilikom popunjavanja kartica za objekat za iznajmljivanje. Čemu služe slike? Za efikasan rad korisnika. On može lako brzo identificirati željeni objekt, na primjer, vrhunski automobil, crni i tako dalje.

Takođe, radi efikasnosti, prilikom registracije objekata za iznajmljivanje možete im dodijeliti kategorije i odgovarajuću boju. Na primjer, ako identifikujete raspon modela ili automobil po boji prema zemlji proizvodnje, korisnik može još brže pronaći automobil koji traži.

CRM iznajmljivanje automobila

CRM iznajmljivanje automobila omogućava zaposleniku da vidi podatke o iznajmljenim automobilima i satima korištenja. Prilikom narudžbine potrebno je da se pomerite u oblast kalendara, izaberete datum i željeno vreme i, ako je mesto slobodno, dodate porudžbinu. Takođe, u ovom slučaju morate dodati kupca u narudžbu, možete pronaći njegove podatke u sistemu ili dodati novog.

CRM za iznajmljivanje automobila vam pomaže da brzo potražite klijenta. To se može učiniti telefonom ili prvim znakovima imena. Ostali podaci o klijentu se unose automatski.

Rezervacije se mogu izvršiti po satu ili danu. Kolateral može biti novac ili dokumenti. Jasan obrazac za narudžbu omogućava vam da se brzo konsultujete i popunite potrebne podatke. Kada se cjenovnik unese u softver, automatski se izračunava iznos narudžbe.

SRM za iznajmljivanje automobila

SRM za iznajmljivanje automobila pomaže da se pravilno registrirate bez ikakvih preklapanja, što je vrlo važno kako biste izbjegli neugodne i konfliktne situacije. Ako imate povezane procese u svom poslu, na primjer, prodajete srodne proizvode ili usluge, program može lako obraditi podatke.

Nakon narudžbe i uplate, možete odštampati automatski generisane dokumente. Postoje situacije kada se planovi vašeg klijenta promijene i on traži da se narudžba ponovo zakaže. U tom slučaju morate pronaći trenutnu narudžbu i promijeniti vrijeme u njoj (ako je moguće).

SRM za rent-a-car olakšava rad korisniku zahvaljujući mogućnosti isticanja različitih statusa narudžbi u boji. U programu možete posebnom bojom istaknuti rezervacije, obrađene zahtjeve i tako dalje.

U toku poslovanja mogu nastati problemi, na primjer, klijent ne vrati automobil na vrijeme ili dođe do kašnjenja u plaćanju. CRM će vas sigurno obavijestiti o tome, na primjer, narudžba može biti označena određenom bojom, a problemski nalozi se mogu lako pratiti u softveru.

Kada se integrirate s raznim uslugama putem USU-a, možete automatski slati obavijesti, na primjer, o potrebi plaćanja ili povrata automobila. Druge mogućnosti su takođe važne za operacije iznajmljivanja, kao što su analitika i drugi računovodstveni procesi. Spremni smo da vam ispričamo više o njima u ličnoj prezentaciji.