Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM dnevni najam

CRM dnevni najam • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM dnevni najam
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje CRM programa za dnevni najam

Besplatno preuzimanje CRM programa za dnevni najam

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za dnevni najam

 • Univerzalni računovodstveni sistem se može koristiti za registraciju dnevnih zakupnina;
 • istem može koristiti različite vrste kolaterala;
 • RM vam omogućava da kreirate baze podataka o objektima za iznajmljivanje;
 • rilikom pružanja posredničkih usluga možete registrirati njihovu evidenciju;
 • RM vam pomaže da lako komunicirate sa klijentima;
 • znosi zakupnine se obračunavaju automatski na osnovu prethodno unesenog cjenika;
 • otrebne kategorije u programu mogu biti istaknute bojom;
 • rogram može automatski generirati dokumentaciju za klijenta;
 • roblematični klijenti se mogu identifikovati u sistemu;
 • oftver pomaže u kontroli duga;
 • okretanje automatskih obavještenja će smanjiti opterećenje u smislu kontrolnih funkcija;
 • nalitika će pomoći u određivanju najpopularnijih nekretnina;
 • robna verzija programa je dostupna za preuzimanje;
 • oftver se može prilagoditi procesima;
 • niverzalni računovodstveni sistem ima očigledne prednosti za vaše poslovanje.

CRM dnevni najam

Često najam poprima format dnevnog najma, što je posebno relevantno u industriji nekretnina. Za uspjeh vašeg poslovanja preporučuje se korištenje CRM-a za dnevno iznajmljivanje, tada možete lako kontrolirati ovaj proces i ne propustiti važne detalje.

CRM dnevni rental je razvio USU, u ovoj recenziji vas pozivamo da se upoznate sa glavnim karakteristikama softvera.

CRM za dnevni najam

CRM za dnevni najam USU pomaže u efikasnom upravljanju odnosima s klijentima. Ovo je vrlo važno, na primjer, za ispravne rezervacije, kalkulacije i druge operativne aktivnosti.

CRM za dnevne iznajmljivanje olakšava upravljanje procesom rezervacije. Da biste to učinili, u CRM-u se odabire objekt za iznajmljivanje, a zatim se pregledava kalendar rezervacija za njega. U suštini, ove informacije mogu biti dostupne korisniku za sve objekte.

Možete pratiti trenutno i buduće vrijeme rezervacije po objektu. Sve je to dostupno na jednom ekranu, lako se možete kretati od objekta do objekta, sakriti nepotrebne podatke i dodati potrebne.

Kada se nove akcije uvedu u radni prostor, statusi se automatski ažuriraju. U USU, ova vrsta informacija može biti istaknuta u boji.

Druga važna komponenta procesa je upravljanje kupcima. Proces uključuje rad sa bazom podataka. U CRM-u iz USU-a možete pohranjivati informacije, mijenjati ih po potrebi (na primjer, kada klijent promijeni broj telefona) i održavati potpunu historiju postavki rezervacija nekretnina.

Možete postaviti svoj CRM za automatska obavještenja, na primjer u kontekstu potvrda rezervacije, predstojeće prijave ili odjave ili novih ponuda.

SRM za obračun dnevnih zakupnina

SRM za računovodstvo dnevnog najma pomaže u održavanju finansijskog računovodstva. Na primjer, softver može računati i upravljati isplatama i povratima.

USU može djelovati kao računovodstveni program može automatski izračunati troškove narudžbi, izdati avans i plaćanje usluga. Preko softvera možete održavati kasu, tekući račun i automatski pripremati potrebnu dokumentaciju. Softver može generirati različite vrste izvještaja, na primjer, one koji se odnose na prihode ili rashode ili održavanje nekretnina.

SRM za obračun dnevnih zakupnina od USU omogućava upravljanje objektima. Na primjer, u programu možete voditi evidenciju o svim objektima. Štaviše, možete registrovati detaljne informacije o njima u karticama objekata.

Također možete pratiti dostupnost nekretnina za najam po satu. USU ne dozvoljava duple rezervacije.

Svaka nekretnina za dnevni najam zahtijeva održavanje: čišćenje, potrošni materijal, popravke i tako dalje. Sve se to može odraziti i na računovodstvo i na kraju izračunati likvidnost dnevnih zakupnina.

Ako vlasnik kompanije odluči izdvojiti novac za marketing, onda je važno pratiti njegovu učinkovitost. Preko CRM-a iz USU možete upravljati ovim procesom. Programi lojalnosti mogu se pokrenuti i putem CRM-a.

Kroz program možete započeti slanje poruka i raznih vrsta obavijesti. Mogu biti povezani s podsjetnicima o plaćanju, odjavi, prijavi i tako dalje. Zavisi od vaših potreba. Predlažemo korištenje raznih alata u ove svrhe.

Pogledajmo sada CRM analitiku. Menadžer može koristiti izvještaje za analizu aktivnosti. Izvještaj “novac” će pokazati dostupnost sredstava na računima i u kasi. Možete generirati izvještaje usaglašavanja za klijente. Oni će pokazati iznos duga, periode, pružene usluge itd. Za svaku kategoriju nekretnina možete vidjeti grafikone povrata. Možete čak odrediti i dobit primljenu za pojedinačni objekt.

Analitika oglašavanja će pokazati gdje korisnici usluga najčešće saznaju za vas. Izvještaji zaposlenih će vam pokazati najbolje izvođače u vašem timu. Svi izvještaji se generišu za bilo koji vremenski period. Možete analizirati bilo koji dan, mjesec ili drugi izvještajni period.

U ovom pregledu predstavili smo mali dio operacija koje servisira sistem. Za detaljnije razumijevanje, naravno, potrebne su detaljnije konsultacije. Pošaljite svoj zahtjev odmah i mi ćemo vas kontaktirati. To se može učiniti putem web stranice, telefona ili messenger-a. USU – lako upravljajte dnevnim iznajmljivanjem.