Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za iznajmljivanje automobila

CRM za iznajmljivanje automobila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za iznajmljivanje automobila
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje CRM programa za iznajmljivanje automobila

Besplatno preuzimanje CRM programa za iznajmljivanje automobila

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za iznajmljivanje automobila

 • Univerzalni računovodstveni sistem će pomoći u upravljanju osnovnim procesima iznajmljivanja;
 • SRM-u možete voditi evidenciju o iznajmljivanju: automobila, odjeće, alata itd.;
 • roz softver možete brzo upravljati procesima;
 • ićete u mogućnosti da obrađujete transakcije tačno i ispravno;
 • reko SRM softvera možete uzeti u obzir depozite i uplate unaprijed;
 • omoću softvera možete držati sve troškove pod kontrolom;
 • rogram pomaže u održavanju baza podataka;
 • ožete registrovati usluge po satu ili danu (mogu se obezbediti i druge opcije);
 • bračunski algoritmi će raditi automatski;
 • ve transakcije mogu biti potkrijepljene dokumentima;
 • rogram može evidentirati vrstu kolaterala i njegov povrat;
 • CRM sistemu možete označiti rezervaciju određenih pozicija;
 • softveru možete jasno pratiti vrijeme i dostupnost predmeta za iznajmljivanje na željeni datum;
 • ožete registrovati pretplate i pratiti dužnike;
 • mplementirana analitika će pomoći u poboljšanju poslovanja.

CRM za iznajmljivanje automobila

CRM za iznajmljivanje automobila – šta je to i zašto može postati koristan alat za vaše poslovanje?

CRM za rent-a-car je specijalno razvijeno softversko rešenje za obavljanje poslova klijenata, sa adaptacijom za rent-a-car. Svrha implementacije ovakvog rješenja je optimizacija interakcije sa korisnicima usluga, kao i poboljšanje kvaliteta usluge i kompanije u cjelini.

U ovom članku ćemo vam reći o modernom CRM-u za iznajmljivanje automobila, koji je razvio USU.

Program iznajmljivanja automobila

Program za iznajmljivanje automobila USU moderan je i jednostavan za korištenje. Može se koristiti i za jedno mjesto za iznajmljivanje automobila i za cijelu mrežu. U ovom slučaju moguće je objediniti računovodstvo u jednu cjelinu.

Pogledajmo glavni prozor programa napravljen je što je više moguće za operativni rad korisnika. Na lijevoj strani možete vidjeti popis objekata za iznajmljivanje ili iznajmljivanje. To mogu biti razne nekretnine, oprema, odjeća i tako dalje.

Za svaki predmet za iznajmljivanje možete odabrati sliku, što će vam pomoći da se brzo krećete po radnom prostoru. Naziv objekta može sadržavati bar kod, to može biti relevantno ako koristite posebnu opremu tokom procesa iznajmljivanja.

Objekti iznajmljivanja u programu rent-a-car mogu se podijeliti u kategorije, svakoj kategoriji se može dodijeliti vlastita boja. Na primjer, bojom možete istaknuti različite marke automobila. Možete pronaći predmet za iznajmljivanje po različitim kategorijama: bar kod, model, naziv, dostupnost itd.

CRM iznajmljivanje automobila

Na vrhu prozora, gdje idu dani, možete vidjeti najma za bilo koje datume mogu se prikazati samo radno vrijeme.

Pogledajmo primjer davanja naloga za iznajmljivanje u CRM rent-a-car-u od USU-a. Recimo da trebate iznajmiti auto na određeno vrijeme, da biste to učinili potrebno je da odete u kalendar i kliknete na odabrani datum, kao i na vrijeme, zatim se otvara dugme za dodavanje narudžbe, kliknite na dugme sa elipsa, izaberite klijenta iz baze podataka (ako ga nema, možete ga odmah dodati)

Pravog klijenta možete brzo pronaći telefonom ili prvim slovima imena ili prezimena. Kada se doda klijent, potrebno ga je odabrati, ostali podaci se popunjavaju automatski. Rezervacija se može izvršiti na dan, količina je jedna, možete navesti novac kao depozit, sve se radi brzo i jednostavno, možete naručiti dok klijent razgovara sa vama na telefon.

Ako su potrebne druge usluge, lako se mogu dodati u narudžbu. Iznos koji se plaća i iznos depozita se obračunavaju automatski, uzimajući u obzir primijenjeni cjenik. Glavne kategorije narudžbi su označene bojom.

CRM za iznajmljivanje automobila ne dozvoljava preklapanje za iznajmljivanje. Ovo smanjuje napetost u interakciji s klijentima.

Računovodstveni softver za iznajmljivanje automobila

Ako se uz iznajmljivanje bavite i prodajom, u ovim poslovima će vam pomoći USU program računovodstva rent-a-car. Računovodstveni softver za iznajmljivanje automobila može se konfigurirati da automatski ispisuje račune i drugu dokumentaciju.

Fleksibilne karakteristike sistema olakšavaju upravljanje operacijama. Na primjer, klijent je nazvao i zatražio da se rezervacija pomjeri za neko drugo vrijeme. Da biste to učinili, potrebno je da pronađete željenu narudžbu po broju telefona ili imenu kupca. Zatim koristite miš da premjestite narudžbu na traženo vrijeme, osim ako, naravno, još niko nije uzeo ovo vrijeme.

Preko sistema možete pratiti sve narudžbe. U programu su potrebne okolnosti istaknute bojom, na primjer, rezervacija je istaknuta plavom bojom, narudžba postaje zelena kada se roba izda i tako dalje. Ukoliko dođe do problema tokom procesa naručivanja, mogu se koristiti svetlije boje.

SRM za iznajmljivanje automobila

Ako je automobil trebalo da bude vraćen, a još nije vraćen, SRM za rent-a-car će to svakako pokazati. Možete čak koristiti pretragu za prikaz samo problematičnih naloga. Naša kompanija može pružiti opcije SMS obavještenja, na primjer, da vas podsjeti na povrat.

Ako je potrebno, CRM za rent-a-car može automatski izvršiti podsjetnike. Ako postoji dug za iznajmljivanje ili je klijent problematičan, tada program može identificirati njegove narudžbe pomoću znaka uzvika. To će vam pomoći da pravilno izgradite interakciju i, na primjer, radite s njim samo uz punu uplatu. Možete koristiti moćnu analitiku da odredite profitabilnost vaših procesa.

Imamo mnogo više za ponuditi i možete preuzeti besplatnu probnu verziju. USU - efikasno upravljajte iznajmljivanjem automobila.