Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za komunalno preduzeće

Program za komunalno preduzeće • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za komunalno preduzeće
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Najupornija asocijacija na stambeno-komunalnu industriju je haos: neuredni računi, pogrešni računi i beskrajna preračunavanja. U kompjutersko doba, ovaj posao se mijenja; stereotip postaje stvar prošlosti. Moderni programi za kontrolu dilera omogućavaju vam da organizirate sve na policama, odnosno u mape, kako biste optimizirali listu pretplatnika, da biste doveli stvari u red u računovodstvenom odjelu. U tom cilju kreiraju se programi kontrole za preduzeća javnih usluga u oblasti stambenih i komunalnih usluga. Za njihovo korištenje nije potrebna duga obuka. Čelnici raznih stambenih zajednica, zadruga i drugih zajednica u ovoj sferi napomenuli su da korištenje ovog softvera uvelike olakšava upravljanje organizacijom i čini ovaj proces transparentnijim. Preduzeće USU nudi program upravljanja računovodstvom i kontrolom za komunalno preduzeće. Šta je tako jedinstveno u vezi sa softverom? Napravili smo ga posebno za komunalnu industriju i nudimo obuku. Nećete morati da plaćate za funkcije koje ne koristite.

Naši stručnjaci konfiguriraju radne alate; Vaš procenjeni program računovodstva i upravljanja kontrolom komunalnih i stambenih usluga u preduzeću je individualan. Program za optimizaciju automatizacije upravljanja komunalnim uslugama može koristiti više stručnjaka istovremeno, tako da je pogodan za velike organizacije kao što su vodovod i kanalizacija, sistem grijanja, kotlarnice, energetska, gasna preduzeća, jedinična komunalna preduzeća i drugi učesnici na tržištu koji rade u ovoj oblasti. Kako bi bili sigurni da vaši zaposlenici nemaju problema s prelaskom na novi format rada, naš program upravljanja i računovodstva komunalnih inženjera provodi obuku u stambeno-komunalnim programima.

Uvođenje ovog sistema povećava produktivnost rada bez većih troškova; obuka je uključena u cenu. Navođenje i kontrola također su mogući na daljinu, jer je internetska veza dovoljna za pristup s bilo kojeg mjesta u svijetu. Ne postoji geolokacija. Uslužni kontrolni program može se instalirati na bilo koji osobni računar s instaliranim Windowsom, uključujući laptop. Naš program kontrole poslovanja u oblasti stambenih i javnih usluga pohranjuje podatke o svim operacijama koje obavlja svaki korisnik. Ovaj faktor podstiče disciplinu i povećava odgovornost stručnjaka. Svaki od njih će imati svoje korisničko ime i lozinku. Pristup informacijama konfiguriše se prema odgovornostima na radnom mestu, a na osnovu toga se formira program predobuke za kontrolu kompanije. Fokusiramo se na multifunkcionalnost. To znači da se ne radi samo o programu stambeno-komunalnog računovodstva. Obračunava troškove i prihode računovodstva. Liste pretplatnika nisu ograničene brojem registrovanih ljudi. Ovdje ih možete sortirati u željene kategorije tako što ćete napraviti posebne liste.

Dodavanje se vrši automatski, bez unosa dodatnih podataka (ako je tarifa fiksna i ne mijenja se iz mjeseca u mjesec), a nakon navođenja očitanja brojila. Upisuju se prema podacima samih pretplatnika ili kontrolora, zaposlenih u računovodstvenim službama koji su prošli odgovarajuću obuku. Potvrde o plaćanju se automatski generišu i štampaju. Osim toga, možete prilagoditi kreiranje bilo kojeg drugog dokumenta koji se koristi u ovoj oblasti. Ovo, na primjer, može biti izvještaj za svako tromjesečje. Stambeno-komunalni program pod kontrolom kompanije sažima sve podatke za dato razdoblje i objedinjuje ih u jedan dokument. Vi odlučujete kako će dokument izgledati. Format i dizajn su prilagođeni potrebama svake pojedinačne proizvodnje.

Također možete promijeniti jezik. Čelnici unitarnih opštinskih preduzeća, u kojima je već instaliran naš program upravljanja poslovanjem, kažu da se prelazak na novi način rada odvija brzo i bez prekida, obuka je organizovana na odgovarajućem nivou. Iako je prvi impuls bio da se na netu potraži nešto poput '1c uslužnog programa za početnike', sada je jasno da se čak i ovaj sveobuhvatni program upravljanja poslovanjem može koristiti bez dugotrajne obuke. Uslužni program je međufunkcionalni uslužni program. Možete besplatno pogledati poseban video na internetu i uvjeriti se u sve njegove prednosti preuzimanjem besplatne demo verzije sa web stranice USU. Imajte na umu da su neke opcije u demo verziji našeg proizvoda ograničene. Za savjet kontaktirajte naše zaposlenike. Kompetentni stručnjaci u svojoj oblasti, rado će vas informisati o proizvodu i provesti obuku za radnike na terenu.

Postoji mnogo programa za komunalna preduzeća. Većina njih, međutim, ima značajan nedostatak - napravljeni su za vođenje finansijskog računovodstva poslovnih aktivnosti. USU-Soft je, međutim, mnogo više od toga. Napravili smo napredni sistem koji kontroliše računovodstvo, upravljanje i olakšava optimizaciju, automatizaciju, uspostavljanje efikasnosti, kontrolu kvaliteta, praćenje osoblja i tako dalje. To je zaista napredan sistem koji omogućava nadzor i kontrolu svih aktivnosti kompanije. Odaberite nas, odaberite kvalitet!