Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun računa

Program za obračun računa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun računa
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Moderna stvarnost tjera koncesionare da optimiziraju svoje aktivnosti, osiguravajući transparentnost i udobnost u opsluživanju stanovništva. Za to se koristi specijalizovani program za obračun prihoda, uključujući i program za obračun prihoda od najma. Uzima sve u obzir, ima širok spektar funkcionalnih mogućnosti: kreiranje baze podataka pretplatnika, automatska naplata, masovna obavještenja itd. Kompanija USU specijalizovana je za lansiranje softvera za kontrolu komunalnih usluga. Naši stručnjaci upoznati su sa svim suptilnostima i nijansama ove vrste aktivnosti. Oni razvijaju upravo proizvod koji vam je potreban. Program obračuna prihoda nema dodatnih opcija, onih koje vam nisu potrebne. Softver za proračun je vrlo jednostavan za korištenje, a korisnik koji nema visok nivo poznavanja rada na računaru može se nositi s njim. Obračuni su automatizirani; Plaćanja se primaju u bilo kom prikladnom obliku. Program za obračun prihoda može generirati izvještaje itd. Osim toga, korisnik ima pristup analitičkim informacijama. Program obračuna prihoda od rente omogućava vam da izgradite aktivnosti projekta za naredne sedmice i mjesece, definirate specifične zadatke za zaposlenike i pratite njihovo izvršavanje u realnom vremenu. Sa svim podacima u ruci možete uočiti slabe pozicije Vaše kompanije, blagovremeno ispraviti nedostatke i podići kvalitet usluga na potpuno drugačiji nivo. Možete raditi sa određenim pretplatnikom ili ih podijeliti u grupe prema glavnim parametrima: tarife, dugovi i adrese. Program za obračun prihoda od komunalnih usluga činiće se pogodnim ne samo za vas i vaše zaposlenike, već i za potrošače. Ukoliko osoba kasni sa plaćanjem stanarine, program za obračun prihoda automatski šalje obaveštenje e-mailom, SMS-om ili Viberom. Svi predlošci i uzorci dokumentacije izvještaja uključeni su u bazu podataka programa. Lako odštampajte račun, akt, fakturu ili obaveštenje.

Ako ne postoji obrazac s kojim ste navikli raditi, možete ga dodati. Samo stupite u kontakt sa stručnjacima u USU-Soft. Program za obračun prihoda od najma uključuje mnoge varijable koje je prilično teško kontrolisati. Ne radi se samo o diferenciranim tarifama; Treba imati na umu olakšice i subvencije, normative ili broj stanovnika u stanu, kazne i mnoge druge karakteristike. Ako osoba lako pogriješi u odredbama, kompjuter jednostavno ne može sebi priuštiti takav previd. Svrha automatizacije nije lišiti čovjeka posla i zamijeniti ga, već ga usmjeriti na vrstu djelatnosti u kojoj ljudski faktor igra odlučujuću ulogu. Demo verzija nudi besplatan program za obračun računa za najam. Možete ga preuzeti s web stranice USU, ocijeniti izgled i performanse te niz funkcionalnih karakteristika. Kratak video obilazak opcionog programa obračuna prihoda je također prikazan na našoj web stranici. Razvojni tim USU se ozbiljno odnosi prema svojim poslovima, tako da smo izuzetno pažljivi prema željama kupaca. Ako vam je potrebna određena tabela, predložak dokumenta, pomoć ili nešto drugo, programeri to lako mogu dodati svom softveru.

Program za obračun prihoda je jednostavan za korištenje. Možda ste već čuli ovu izjavu čitajući o raznim programima za obračun prihoda i njihovim karakteristikama. Pa, htjeli smo detaljno objasniti šta to zapravo znači kada govorimo o našem programu za obračun prihoda. Prvo, softver je napravljen za ljude i od strane ljudi. To je tautologija, ali to je istina kojom se ponosimo. Mislimo na dobrobit organizacije i njenih zaposlenih koji će koristiti funkcije programa za obračun prihoda. Doslovno sebe zamišljamo kao vaše zaposlenike i pitamo se “Kako će ova funkcija koristiti meni i mojoj organizaciji?”. Vjerujemo da je ovaj pristup ključ za izradu programa za obračun prihoda koji će biti zgodni za korisnike - za ljude. Nismo sigurni da li su to drugi programeri uključeni u proizvodnju sličnih programa za obračun plaćanja. U svakom slučaju, želimo jamčiti da nećete trpjeti bilo kakve neugodnosti vezane za jednostavnost korištenja i hvatanja.

Program za kalkulaciju vam takođe pomaže da štampate račune. zašto su ti potrebni? Pa, ovo je papirna lista na kojoj su stavljene potrebne informacije o količini utrošenih sredstava, kao i iznosu plaćanja koje treba izvršiti i drugim važnim informacijama. Većina potrošača radije čuva račune u slučaju da dođe do bilo kakvog nesporazuma sa organizacijom koja pruža usluge stanovanja i društvene djelatnosti. Mogu postojati situacije u kojima organizacija tvrdi da potrošač nije platio, dok potrošač tvrdi suprotno. Pa, jedini način da se to dokaže je da nemate dokaze, a računi su savršeni u tom pogledu. Inače, ovakvi problemi između organizacije i potrošača nastaju samo kada ne postoji adekvatan i pouzdan računovodstveni i upravljački obračunski program. USU-Soft neće dozvoliti da se dogode greške i da uvuku organizaciju u sukob sa kupcima!