Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun komunalnih usluga

Program za obračun komunalnih usluga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun komunalnih usluga
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Sistem obračuna komunalnih usluga USU-Soft rješava problem pravilnog mjesečnog obračuna vaših usluga. Softver koji naplaćuje obračun društvenih usluga sastoji se od mnogih komponenti. Da bi se stvorili ugodni uslovi za život, raspon usluga koje se pružaju stanovništvu uključuje dugu listu radova usmjerenih na poboljšanje stambenih zgrada i susjednih teritorija, kao i jednako dugu listu resursa koje stanovnici troše svake sekunde. Svaka usluga, svaki resurs ima svoje indikatore i metode za obračun komunalnih naknada, u zavisnosti od uslova života, stopa potrošnje i utvrđenih tarifa. Uz sve to, svaki vlasnik ima ličnu listu opreme instalirane u stanu, koja se također mora uzeti u obzir pri obračunu komunalnih usluga. U opisanoj situaciji pomoć može pružiti samo softver za proračun društvenih usluga kompanije USU. Aplikacija za obračun komunalnih usluga nudi različite cjenovne opcije, ovisno o tome da li postoji opće stambeno brojilo, da li postoje brojila u stanovima, kolika je površina koju zauzimaju stanari i koliko ljudi ima. Slažem se - gotovo je nemoguće precizno uzeti u obzir sve ove faktore odjednom, čak i za cijeli tim stručnjaka.

Računovodstveni i upravljački program za obračun komunalnih računa samostalno će obaviti ovaj posao. Program za automatizaciju i optimizaciju obračuna komunalnih računa radi sa informacionim sistemom učitanim na radnom računaru. Računovodstveni i upravljački program za kalkulacije i postavljanje naloga lako je instalirati sami. Nekoliko stručnjaka može raditi na tome istovremeno. Daju im se lične lozinke koje ograničavaju njihov pristup službenim informacijama izvan područja njihovog djelovanja. Na programu za automatizaciju i optimizaciju plaćanja komunalnih računa možete raditi lokalno i na daljinu.

Korisničko sučelje i vizualni raspored informacija omogućavaju čak i ne baš sigurnim korisnicima da vode evidenciju. Cjelokupni sadržaj programa za automatizaciju i optimizaciju kontrole kvaliteta i upravljanja analizama dostupan je menadžmentu preduzeća. Računovodstveni program za obračun društvenih usluga ima fleksibilnu konfiguraciju i omogućava vam da instalirate dodatne usluge za rješavanje novih problema koji se javljaju tokom vremena. Informacijski sistem, koji je osnova programa za naprednu automatizaciju nadzora osoblja i analize kvaliteta, je zbirka podataka - svih informacija o pretplatnicima koji žive na teritoriji podređenom preduzeću: naziv, područje stanovanja , broj stanovnika, kontakti, popis usluga, popis mjernih uređaja i njihov opis. Također su naznačene karakteristike stambene zgrade i popis zajedničkog stanovanja i zajedničke opreme, budući da program za računovodstvo i upravljanje obračunom komunalnih usluga mora uzeti u obzir sve nijanse u izračunavanju troškova potrošnje resursa.

Potrošnja resursa zavisi od mnogih uslova. Program za automatizaciju i optimizaciju obračuna društveno korisnih usluga automatski vrši proračune za sve pretplatnike kompanije nekoliko sekundi na početku izvještajnog perioda. Po unošenju očitavanja mjernih instrumenata, program automatizacije i kontrole uspostavljanja efikasnosti i kadrovskog nadzora odmah preračunava prihode uzimajući u obzir nove i stare vrijednosti, stope potrošnje i razliku u tarifama. Ako je pretplatnik u dugovima, program obračuna društveno korisnog rada automatski naplaćuje kaznu proporcionalnu dugu i zastari. Obračuni koji proizilaze iz programa formatirani su u uplatnicama i štampani samo za one koji su dužni izvršiti sljedeću uplatu ili izmiriti dug. Program za obračun društveno korisnog rada spremno pruža informacije o svim datim parametrima i efikasno se bori protiv dužnika.

Svi zaposleni u organizaciji mogu raditi po rasporedu proizvodnje. Osim toga, svakom zaposleniku se mogu dodijeliti prava pristupa tako da može vidjeti samo podatke koji su mu potrebni. Ovo je zgodno u smislu povjerljivosti i upravljanja učinkom. Ako zaposleni ne vidi nešto nepotrebno u svom poslu, mnogo je lakše fokusirati se i razumjeti program upravljanja optimizacijom kontrole i uspostaviti efikasnost. Ovo dramatično povećava efikasnost profesionalne aktivnosti! Kontrola onoga što zaposleni rade je važan faktor u postojanju svake organizacije koja se bavi radom u zajednici i obračunom rezervisanja i plaćanja, kao i u mnogim drugim organizacijama različitih profila rada.

Računovodstveni i upravljački program naručivanja i kontrole kvaliteta bavi se i izvještavanjem o efikasnosti zaposlenih. Napredni i inteligentan sistem zna koje faktore treba analizirati da bi sastavio ove izvještaje. Čovjek radi ovu vrstu posla mnogo duže od kompjutera, jer treba da se odmori, predahne, jede i koncentriše. Ništa od ovoga nije potrebno za kompjuterski softver. Osim toga, uvijek je fokusiran i ne dozvoljava da se događaju greške i da imaju strašne posljedice.