Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za komunalije

Program za komunalije • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za komunalije
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Teško je potcijeniti potrebu za komunalnim i stambenim uslugama za građane. Oni kontrolišu stanje stambenog fonda i stvaraju pogodno životno okruženje za ljude kojima se raspodeljuju resursi. Ne možemo zamisliti svoj život bez ovih komunalnih usluga. Postoji ideja da ako nešto nije vidljivo, to može značiti da je urađeno efikasno i na vrijeme. Međutim, u stvarnom životu, ovo područje također predstavlja neke prepreke u automatizaciji i postupcima upravljanja. Činjenica je da se organizacije koje pružaju komunalne usluge često kontroliraju na staromodan način ručno na papiru ili uz pomoć prošlih neefikasnih programa.

Ovo užasno razumijevanje današnje realnosti čini kvalitetu kontrole u takvim kompanijama veoma lošim. Međutim, mnoge stvari u ovoj sferi poslovanja zavise od rokova isporuke usluga. Savršeno rešenje sa ovako teškim varijablama bilo bi uvođenje posebnog komunalnog programa u preduzeću za kontrolu komunalnih usluga. Zapravo, postoji takav uslužni program kao što je USU-Soft podešavanje narudžbi i program za praćenje kvaliteta. Pogledajmo njegove karakteristike i detaljno razmotrimo funkcionalnost. Naš tim je stekao dovoljno samopouzdanja u instaliranju naprednih uslužnih programa i drugih programa. Osiguravamo da komunalno računovodstvo bude što produktivnije. Informaciono-računovodstveni program automatizacije i optimizacije zadataka automatizuje rad komunalnog preduzeća sa svih strana rada, obezbeđuje kontrolu i nadzor. Zašto biste trebali obratiti pažnju na program računovodstva i upravljanja za automatizaciju komunalnih preduzeća koji nudimo za korištenje? Ovo se može jasno izraziti sljedećim riječima. Uveli smo automatizaciju u mnoge organizacije širom svijeta. Uspjeh naše aplikacije je u tome što ima mnogo svojstava zbog kojih je vrlo tražena. Aplikacija se može prilagoditi bilo kojoj organizaciji. On pronalazi načine da pojednostavi svaku operaciju. Osim toga, daje izvještaje o svim aktivnostima organizacije. Osim toga, naš program računovodstvenih uslužnih programa za kontrolu upravljanja ističe se jednostavnošću korištenja. Namijenjen je jednostavnim korisnicima, koji ne posjeduju kompjuterske vještine (program nije namijenjen samo finansijskim stručnjacima i računovođama, već i redovnim radnicima). Struktura je svima razumljiva.

Bilo koji resurs ili dokument može se pretražiti za nekoliko sekundi. Program za automatizaciju nadzora i kontrole osoblja USU-Soft nudi brz i jednostavan alat za obradu bilo kojeg broja pretplatnika. Možete navesti sve informacije koje su vam potrebne u svom radu. Program za uspostavljanje automatizacije komunalnih usluga obavlja upravljanje svim pruženim komunalnim uslugama. To mogu biti i komunalije i stambeno-komunalne usluge. Redoslijed komunalnog preduzeća utvrđuje se korištenjem posebnih izvještajnih dokumenata koji se nalaze u komunalnom programu upravljanja stambenim i komunalnim uslugama. Upravljanje komunalnim uslugama zahtijeva manje radne snage, jer se većina analiza završi za nekoliko sekundi u programu za automatizaciju i optimizaciju procesa postavljanja narudžbi. Također možemo napraviti bilo koje dodatno izvješćivanje ili dodati funkciju po narudžbi.

Kvalitet u procesu rada mora biti u svim aspektima. Na primjer, kada govorimo o stambeno-komunalnoj organizaciji, sljedeći dijelovi njihove svakodnevne aktivnosti moraju biti automatizirani i optimizirani za postizanje kvaliteta: prikupljanje i analiza podataka, interakcija sa pretplatnicima, generiranje računa i resursa i kontrola osoblja. Razgovarajmo o svakom od ovih aspekata detaljno. Srž postojanja ovakve organizacije raspodjele resursa stanovništvu uvijek prati pravilno prikupljanje podataka i adekvatan obračun pokazatelja brojila u skladu sa tarifama i drugim uslovima. Kada ovaj proces nije automatizovan, onda se ne može govoriti o kvalitetu i tačnosti procesa rada. Interakcija sa pretplatnicima je jednako važna kao što su oni vezani za naplatu vaše organizacije. Na kraju krajeva, vi radite ono što radite za te ljude, tako da je potrebno biti u kontaktu sa njima i pomoći u svemu što je potrebno u okviru usluga. Program za automatizaciju računovodstva USU-Soft može osigurati da imate kompletan skup informacija o pretplatnicima u bazi podataka, tako da ih možete kontaktirati na najpogodniji način i imati pristup njihovoj historiji interakcija.

Nakon prijema podataka sa mjernih uređaja potrebno je sačiniti račune i poslati ih kupcima. Napredni program USU-Soft je alat koji to može učiniti zahvaljujući funkcijama koje ima. Kada znate sve o svojoj kompaniji, uključujući i količinu resursa, tada kontrolišete nepredviđene situacije i ne plašite se neočekivanih događaja! Program vam daje priliku da kontrolišete resurse u skladištima, što je dobro iz gore navedenih razloga. Posljednja stvar je kadrovsko računovodstvo. Zaposleni su izvor troškova kao i prihoda. Da biste ovdje imali osjetljivu ravnotežu, morate biti sigurni da rade ispravno. Program beleži i čuva sve radnje izvršene u sistemu i omogućava vam da vidite efikasnost svakog pojedinačnog radnika. Iskustvo koje smo stekli godinama uspješnog rada nam omogućava da s ponosom govorimo o naprednom programu i tvrdimo da je to jedna od najboljih aplikacija te vrste! Kvalitet je USU-Soft!