Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun komunalnih usluga

Program za obračun komunalnih usluga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun komunalnih usluga
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Naš softver će učiniti upravljanje uslužnim programima lakim i bez muke! Uključuje godine iskustva u radu sa raznim komunalnim preduzećima. A naše cijene će sigurno sve oduševiti! Računovodstvo komunalnih usluga počinje sastavljanjem liste pruženih usluga. U svakoj kompaniji može biti drugačije. To mogu biti komunalije i usluge upravljanja domom. Program ličnih usluga može se naplatiti na troškove održavanja stambenog prostora, lifta i ostalog. Tu je i obračun kazni za neplatiše. Računovodstveni program preduzeća može uzeti u obzir različite kamatne stope. Osim toga, računovodstveni program za obračun penala može uzeti u obzir različite datume, do kojih se kazna ne naplaćuje pretplatnicima. Novčana kazna se naplaćuje programom upravljačkog i kontrolnog računovodstva komunalnog preduzeća na veliko i moguće je naplatiti samo jednom. Uslužni program za kontrolu računovodstva ima mogućnost generiranja vlastitih računa. Svaki račun ima lični račun pretplatnika, koji se također može prikazati u obliku bar koda. Računovodstvo i upravljanje komunalnim računima program prati svaku uplatu i dug. Sa našim softverom za upravljanje komunalnim uslugama i automatizacijom zajamčeno je da imate red i kontrolu u svojoj organizaciji!

Računovodstveni program dilera ima mnogo jedinstvenih izvještaja koji odražavaju sve interne i eksterne aktivnosti programa. Jednostavno je teško zamisliti koliko detalja naš program kontrole i upravljačkog računovodstva može uočiti, održati i analizirati. A ovi mali detalji omogućavaju sistemu da napravi potpunu sliku od malih zagonetki koje se obično ne primjećuju prilikom ručne računovodstvene i administrativne kontrole organizacije. Na primjer, softver može napraviti zasebne izvještaje o efikasnosti vaših zaposlenih. To je pojedinačni izvještaj za svaku osobu uključenu u radne aktivnosti vaše organizacije. Važno je striktno kontrolisati način rada svake osobe kako ne bi dozvolili lijenost i nemaran odnos na poslu. Nadalje, znajući da je sve vaše djelovanje kontrolirano, praćeno i evaluirano, niko neće zanemariti i zanemariti zadatke koje mora izvršiti. Postoji i svojevrsni izvještaj koji prikuplja informacije od svih zaposlenih i upoređuje ih prema određenim kriterijima skrivenim u algoritmima sistema. Nakon toga možete čak i odštampati listu najboljih zaposlenih kako biste pokazali da znate ko najbolje radi i da ih poštujete. Osim toga, imate priliku povećati produktivnost ostalih radnika, posebno ako unesete novčanu nagradu za to što ste prvi na ovoj listi zaposlenih. Ovo su vremenski testirani alati koji daju brze rezultate zahvaljujući privlačnosti metodama motivacije zaposlenih. Posjedovanje ovih metoda je znak da se organizacija kreće na pravi put razvoja.

Osim funkcionalnosti sistema, sa ponosom vas obavještavamo da smo dodali i neke aspekte motivacije i stimulacije tima kako bismo prikazali bolje rezultate u dizajnu programa upravljačkog računovodstva i kontrole komunalnih usluga. Mnogi se ne slažu da bi programeri trebali gubiti vrijeme i energiju stvarajući različite teme kako bi ih mogli ponuditi klijentu. Neki vjeruju da je to samo još jedan način da se sistem proda po najvišoj mogućoj cijeni. Međutim, sigurni smo da ovi ljudi nisu u pravu. Odlučili smo da obratimo pažnju na ovaj aspekt i razvili smo više od 50 dizajna. To ne znači naplatu više novca za sistem. Proučavali smo mnoge radove istaknutih naučnika koji su ispitivali faktore koji utiču na produktivnost radnika tokom radnog vremena. Utvrđeno je da je okruženje među glavnim faktorima koji doprinose povećanju efektivnosti obavljanja poslova i doprinosi stvaranju boljeg stava zaposlenih prema onome što rade. To nam je zvučalo neverovatno. Stoga smo odlučili da ovo znanje implementiramo u program kontrole i upravljačkog računovodstva. Želimo da svaki korisnik odabere temu koja odgovara njegovom unutrašnjem stanju, raspoloženju, željama i snovima. Kao rezultat toga, sami radnici stvaraju pravu atmosferu i osjećaju se bolje u ispunjavanju svojih dužnosti. USU-Soft komunalna računovodstvena aplikacija misli na svaki detalj!

Osim toga, naš računovodstveni program za zastupnike nije samo računovodstvo. Takođe se radi o upravljanju i uspostavljanju reda. Za razliku od mnogih drugih računovodstvenih programa koji se fokusiraju na finansijsku kontrolu, odlučili smo kombinovati mnoge faktore specifičnosti aktivnosti bilo koje organizacije i kreirali program automatizacije komunalnih usluga koji može kontrolisati tokove gotovine, osoblje, red, efektivnost, motivaciju osoblja, bazu podataka kupaca, bazu podataka dobavljača. , itd. Dakle, kupovinom našeg sistema, prvo dobijate kompleksan i svestran program koji pomaže u uspostavljanju reda i kontrole svih aspekata aktivnosti vaše organizacije. Pratimo sve novosti u svijetu novih tehnologija i novodizajniranih IT proizvoda, kao i doprinosimo procesu kreiranja naprednih tehnologija kako bismo našim kupcima pružili samo najkvalitetnije programe za automatizaciju i naručivanje. Možete vjerovati našoj odgovornosti i brižnom odnosu prema svakom kupcu.