Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za popunjavanje računa

Program za popunjavanje računa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za popunjavanje računa
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za punjenje računa USU-Soft je kompjuterski program dizajniran za snimanje i optimizaciju rada javnih i privatnih institucija koje se bave pružanjem različitih vrsta usluga stanovništvu ili komercijalizacijom energetskih resursa. Računovodstveni i upravljački program za popunjavanje računa namijenjen je za korištenje u različitim subjektima koji se bave snabdijevanjem energetskim resursima, a koji su namjenjeni zbrinjavanju smeća, pružanju telekomunikacijskih usluga, koncesionarima vode, stambenim i komunalnim uslugama, mrežama grijanja, kotlarnicama i druge institucije koje pružaju usluge stanovništvu. Svaki korisnik može kreirati sopstveni nalog, zaštićen korisničkim imenom i lozinkom, omogućavajući pristup sistemu za popunjavanje računa sa sopstvenim imenom, čime se daje individualna prava pristupa informacijama svakog zaposlenog. Računovodstveni i upravljački program za popunjavanje računa olakšava praćenje plaćanja, automatsko akumuliranje kazni za neplatiše, rad sa i bez brojila potrošene energije, na osnovu stopa potrošnje. Osim toga, program za popunjavanje računa ima funkciju kreiranja masovnih SMS obavijesti i slanja poruka određenim pretplatnicima u istom automatskom načinu rada, čuvanja povijesti plaćanja, generiranja izvještaja o usklađivanju za određeni vremenski period i za bilo kojeg klijenta, te mnoge druge korisne funkcije koji znatno pojednostavljuju rad komunalnih preduzeća.

Također u programu za automatizaciju, popunjavanje računa za plaćanje ima funkciju, prema kojoj možete ispisati račun ili ga poslati kupcu u elektronskom formatu u priloženom fajlu. Praktično i lagano sučelje programa za automatizaciju punjenja računa upotpunjeno je prekrasnim dizajnom, u koji su programeri dodali čitavu kolekciju prekrasnih predložaka dizajniranih da rad s naprednim programom za punjenje računa učine još ugodnijim. Velika novost za korisnike bit će i integracija programa punjenja računa sa kamerama za video nadzor - program punjenja računa prikazuje sve važne informacije kao što su detalji o prodaji, podaci o plaćanju i druge važne informacije.

Program za popunjavanje računa uključuje i zgodan rad s različitim naseljima, mikrookrugovima i regijama - funkcionalnost programa omogućava podjelu u nekoliko kategorija, uključujući posebnosti svake grupe, kao što su područje stanovanja, tarife i popis usluga koje se pružaju. Isto tako, možete registrovati listu usluga za koje će se naplaćivati u zavisnosti od broja osoba, količine stambenog prostora ili na pojedinačno ispostavljenom računu. U slučaju promjene tarife, program za popunjavanje računa automatski preračunava iznos uplate, a moguć je i rad sa 'posebnim' tarifnim planovima. Program za popunjavanje računa funkcioniše na način da omogućava generisanje računa samo za kupce koji imaju dugovanja prema uslugama kompanije i ne smeta pretplatnicima koji su izvršili avansnu uplatu.

U isto vrijeme, pretplatnici mogu plaćati usluge putem Qiwi terminala, a to će omogućiti vašem poslovanju da uštedi novac na blagajni. IT takođe štedi vreme svojim klijentima jer ne moraju da stoje u dugim redovima. Uplate prolaze kroz terminale i evidentiraju se u programu punjenja računa. Za menadžment, program za popunjavanje računa omogućava formiranje različitih izvještaja koji omogućavaju direktoru da prati rad kompanije. Postoji mnogo indikatora kvaliteta aktivnosti. Učinak kompanije zavisi od toga koliko ste čvrsto u mogućnosti da klijenta približite sebi. Na primjer, u organizaciji, kupac samo dođe, plati usluge, zakaže sastanak i ode. A u drugom je zamoljen da popuni upitnik, dobio je posebne instrukcije, a zatim poslao SMS obavještenja o važnim informacijama o događajima dilerske organizacije itd. Gdje će se on ili ona najviše vraćati? Drugi, naravno! Sve ove nijanse rada sa klijentom svakako donose pozitivne rezultate. Povećana efikasnost kompanije dostupna je za bilo koju vrstu poslovanja! A naš program za popunjavanje računa će vam sigurno pomoći.

Ručno popunjavanje računa je veoma dug proces. Nije efikasan jer se koristi previše važnih resursa organizacije. Prvo, vrijeme zaposlenih, jer im je potrebno mnogo sati da završe račune. Drugo, finansijska sredstva, jer morate isplatiti plate zaposlenima za težak posao koji obavljaju. I treće, potreba za rješavanjem grešaka koje su neizbježne u vođenju ručnog računovodstva organizacije. Dakle, kao što vidite, automatizacija ima prednosti u mnogim aspektima računovodstva. Stoga se preporučuje korištenje USU-Soft programa za punjenje računa. Ako nemate pojma šta ovi programi znače i kako je s njima potrebno raditi, onda vam nudimo poseban video koji detaljno objašnjava sve posebnosti i karakteristike programa. Nadalje, nudimo demo verziju sa ograničenim brojem funkcija kako biste jasno vidjeli o čemu se radi. Konačno, uvijek smo otvoreni za pitanja i rado ćemo vam reći više o programu!