Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun komunalnih usluga

Program za obračun komunalnih usluga • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun komunalnih usluga
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Svakog mjeseca mnogi stanovnici svih gradova plaćaju komunalne usluge - grijanje, vodosnabdijevanje, plin, struju i druge, ovisno o setu usluga koje se pružaju u mjestu stanovanja. I svakog mjeseca puno vremena i ljudskih resursa se troši na obračun rezervi i primanje isplata. Ali postoji zgodno i jednostavno rješenje - samo trebate preuzeti programe društvenih usluga za automatske obračune. Postoji, naravno, besplatni program komunalnih usluga, a možete pokušati besplatno preuzeti program za naplatu komunalnih usluga, ali su rizici da dobijete takav besplatan proizvod, koji će samo dodatno zbuniti situaciju, vrlo veliki. Kada je program za upravljanje obračunom usluga u zajednici besplatan za preuzimanje, primamljivo je, zar ne? Ali u ovom slučaju nitko nije odgovoran za kvalitetu proizvoda. Takođe, njegovom instalacijom možete ozbiljno oštetiti svoj softver unošenjem virusa u računar. Programi društvenog rada koje nudi USU nisu besplatni, ali su definitivno zdravi i čvrsti, dizajnirani i testirani u mnogim kompanijama i imaju odlične pozitivne kritike.

Program za automatizaciju upravljanja je vrlo jednostavan za korištenje; praksa je dokazala svoju efikasnost i brz obrt. Da ne spominjemo dodatni bonus u vidu pozitivne slike organizacije društvenih usluga i pogodnosti za stanovništvo. Sve doplate i plaćanja se automatski obračunavaju za svakog pretplatnika, o čemu se podaci mogu ručno unijeti u bazu podataka ili preuzeti uvozom iz drugih izvora. U programu za upravljanje akumulacijom komunalnih usluga potrebno je jednom preuzeti tarife za sve usluge koje se pružaju stanovništvu, a ostali obračuni akumulacije će se vršiti gotovo trenutno sa određenom redovnošću i optimalnom tačnošću. Program besplatnih komunalnih računa ne može se čak ni porediti sa programom obračuna društvenog rada koji su razvili visokokvalifikovani programeri.

Ako uštedite malo vremena i uzmete slobodu preuzimanja besplatnog programa naplate društvenog rada, imat ćete trajnu glavobolju. Uzmimo tako jednostavan dokument kao čin pomirenja s potrošačem, koji nam omogućava da riješimo sva kontroverzna i problematična pitanja. U slučaju da odaberete opciju besplatnog preuzimanja programa za akumuliranje komunalnih usluga, čin usaglašavanja za svakog vlasnika mora obaviti računovođa u programu 1C. Nakon toga, potrebno je da povežete primljene iznose sa očitanjima brojila iz različitih baza podataka svakog dobavljača (postrojenja za prečišćavanje vode i kanalizacije, mreže za distribuciju toplote, opskrbe energijom i električnom energijom i drugo) i pokušate saznati u kom periodu je došlo do neslaganja i za koji razlog - da li je došlo do neisplate od strane kupca, ili da je došlo do greške u postupku unosa očitanja brojila od strane operatera, ili iz nekog drugog razloga.

A akrualni kalkulacije programa društveno korisnih usluga će pružiti priliku, pritiskom na dugme, da se generiše i preuzme izveštaj o pomirenju za bilo koji period za svakog stanovnika. Svi podaci su u programu obračunavanja društveno-korisnih usluga i stoga vam neće biti teško razumjeti problem i jasno objasniti situaciju potrošaču. Nemojte slijediti besplatni program obračuna društvenog rada; dobiti kvalitet po razumnoj cijeni. To je ključ neometanog, savjesnog rada, poštovanja i povjerenja od strane kupaca i partnera.

Ponekad se šef organizacije može suočiti s problemom nepoznavanja svojih zaposlenika, njihove motivacije i produktivnosti na poslu. Ovo može postati ozbiljniji problem kada se šef organizacije suoči sa potrebom povećanja produktivnosti i efikasnosti kompanije. Pa šta da radimo? Naravno, nema govora o organizovanju posebnih sastanaka sa zaposlenima kako bi ih bolje upoznali. Ovo će biti korisno samo za izgradnju odnosa zasnovanog na povjerenju i pouzdanosti. Naravno, neće im pomoći da znaju kako rade svoj posao. U tom slučaju isprobajte USU-Soft program za automatizaciju upravljanja računovodstvom i društvenim uslugama. Način na koji radi sigurno će zadovoljiti vaše potrebe. Dovoljno je samo pročitati poseban izvještaj koji je generirao program obračuna društvenog rada i jasno ćete vidjeti ko radi jako dobro, a ko nije toliko koristan za kompaniju i treba promijeniti svoj odnos prema poslu.

Dizajn programa pružanja usluga u zajednici sugeriše brz proces učenja za savladavanje sistema komunalnih usluga i plaćanja. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, možete koristiti majstorsku klasu rada u programu Community Accumulations and Calculations, tokom koje naši stručnjaci detaljno objašnjavaju kako da koristite sistem i razgovaraju o načinima da on radi sa najvišim stepenom efikasnosti. . Kada imate poteškoća u sferi rada programa, slobodno zatražite tehničku podršku i dobijete savjet kako da otklonite greške i zloupotrebu. Struktura sistema se može uporediti sa paukovom mrežom. Svaki lanac u prekrasnoj mreži povezan je sa prethodnim dijelom sistema. Svako kretanje ili promjena u jednom dijelu rezultira pomicanjem i promjenom podataka u drugom. Ovo sprečava netačan unos podataka i greške zaposlenih.