Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun komunalnih plaćanja

Program za obračun komunalnih plaćanja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun komunalnih plaćanja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo komunalnih usluga i program upravljanja plaćanjem je jedinstven i inovativan razvoj koji omogućava računovodstvo različitih vrsta naknada i plaćanja. Računovodstvo i sistem upravljanja obračunom komunalnih plaćanja podržava funkciju plaćanja gotovinom ili bankovnim transferom. Ako ste sklopili ugovor sa bankom, tada ćete dobiti elektronski izvod koji sadrži podatke o svim pretplatnicima koji su izvršili plaćanje za određeni period. Softver za obračun komunalnih plaćanja može ove bankovne izvode staviti u bazu podataka za dalju obradu. Ako ste prije kupovine našeg programa za računovodstvo i upravljanje koristili program Excel, tada je obračunavanje komunalnih plaćanja bilo mnogo sporije od korištenja programa kontrole kvaliteta automatizacije USU. Međutim, možete uvesti sve tabele kreirane pomoću Excel aplikacije u bazu podataka našeg programa kontrole kvaliteta automatizacije obračuna komunalnih usluga. Kliknite na dugme za preuzimanje obračuna komunalnih plaćanja i preuzmite naš univerzalni program za praćenje osoblja i analizu kvaliteta.

Licencu možete platiti na bilo koji način koji Vama odgovara: ne gotovinom ili u našoj kancelariji. Kada kupite licenciranu verziju računovodstvenog i upravljačkog programa za obračun komunalnih plaćanja, na poklon dobijate dva sata tehničke podrške i obuke osoblja. Osim toga, instalacija na personalnom računaru je besplatna. Ako vam je potreban program za automatizaciju obračuna komunalnih usluga, možete besplatno preuzeti demo verziju našeg visokokvalitetnog naprednog programa. Uz njegovu pomoć moći ćete procijeniti gotovo sve šire funkcionalnosti ovog modernog alata, pogodnog za svako javno preduzeće ili upravljačku organizaciju. Program za analizu efikasnosti i optimizaciju plaćanja komunalnih usluga može obraditi gotovo neograničen broj pretplatnika. Ljudski faktor u ovom slučaju je gotovo potpuno isključen, jer se svi proračuni i rutinske radnje izvode u softveru u automatskom načinu rada.

Funkcija koja će svakako zadovoljiti korisnike koji su navikli da koriste excel aplikaciju je to što se komunalna plaćanja program obračunavaju brzo, automatski i kroz tabele. Ako preuzmete obračun komunalnih plaćanja, onda pomoću ovog programa za obračun komunalnih plaćanja možete brzo pratiti dugove pretplatnika za svaku kategoriju usluga posebno. Možete voditi evidenciju o snabdijevanju toplom i hladnom vodom, otpadnim vodama, grijanju, telefoniji, internet uslugama, odvozu smeća, servisiranju i svim ostalim komunalnim uslugama. Kada vam je potreban moderan program za obračun komunalnih plaćanja, bolje je besplatno preuzeti aplikaciju USU. Uz njegovu pomoć možete upravljati prilozima na individualni lični račun, koji automatski generiše sam sistem. Osim toga, softver pomno prati operatere - zaposlenike kompanije. Sve vaše radnje su registrovane u sistemu i postoji detaljan izveštaj o radnjama svakog zaposlenog. Danas gotovo svi sektori nacionalne ekonomije koriste automatizaciju. Ni javna gazdinstva ne bi trebalo da ignorišu ovaj trend. Uslužni program za kontrolu plaćanja pomaže vam da automatizaciju poslovanja podignete na potpuno novi nivo. Tako možete značajno smanjiti troškove održavanja ogromnog tima zaposlenih koji su morali ručno obavljati sve rutinske zadatke obračuna i plaćanja. Naš sistem preuzima sve te odgovornosti i izvršava ih za nekoliko sekundi i na najvišem nivou tačnosti, baš kao Excel, ali mnogo bolje.

Jedan od najvažnijih kriterijuma za uspeh u savremenom tržišnom natjecanju je da ne pustite svoje klijente da odu vašim rivalima. U ovom slučaju, to više nije problem za menadžere korisničke podrške. Ako kupci odlaze, to je ozbiljnije; to može biti problem cijele organizacije. Stoga treba obratiti pažnju na to kako se radi sa klijentima. Možda dugo opslužujete sve kupce; čak i ako nema reda, kupac će možda morati dugo čekati. A kupac ne voli da čeka!

Može postojati nekoliko razloga zašto tjerate klijente da čekaju: vaša reakcija na zahtjev je preduga, vrijeme obrade dokumenta je sporo, isporuka usluga nikada nije na vrijeme itd. U tom slučaju prvo morate ocijeniti učinak zaposlenika. Svaki zaposleni. I onda dobijete ocjenu efikasnosti institucije. Ako procjena nije dobra i pokazuje mnoge nedostatke, potreban je automatizirani informacioni sistem. To je poslovni softver koji može obaviti sve duge, složene, rutinske poslove desetine puta brže od osobe. Na primjer, program za obračun komunalnih usluga ispunjava potrebne dokumente za nekoliko sekundi i omogućava da se odmah ispisu. Automatizacija obrade podataka odmah uklanja pitanje 'zašto kupci odlaze'. Drugi važan kriterijum je efikasnost organizacije. To je kada imate puno kupaca i oni vam ne dozvoljavaju, ali je organizaciji teško raditi s velikom količinom informacija. Ako trebate više raditi, onda su vam potrebni samo profesionalni programi. Program za proračun USU-Soft pogodan je za bilo koju profesiju.