Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za obračun vremenskih razgraničenja

Program za obračun vremenskih razgraničenja • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za obračun vremenskih razgraničenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Koncesionari koji opslužuju stanovništvo i korporativni sektor sklapaju ugovore i sa potrošačima i sa kompanijama koje snabdevaju resurse. Plaćanja od potrošača predstavljaju prihod kompanije, a obračunavaju se plaćanja izvršena za usluge i resurse trećih strana. Da bi povećale svoju profitabilnost, kompanijama je potrebno efikasno računovodstvo vremenskih razgraničenja, što će omogućiti organizovanje stroge kontrole trošenja sredstava i smanjenje troškova pokrića neobračunatih količina potrošnje i potraživanja. Ispravno održavanje zaliha i redovna kontrola od strane zaposlenih u kompaniji nad očitanjima mjernih instrumenata povećavaju lojalnost kupaca i omogućavaju vam da uspostavite otvorene odnose s njima. Vođenje evidencije akumulacija omogućava vam da izbjegnete greške u mjesečnim proračunima i ispravno evidentirate sve mjere potrošnje resursa. Program obračunskog računovodstva za automatizaciju upravljanja je aplikacija obračunskog računovodstva koju nudi kompanija USU, koja je specijalizovana za razvoj softvera za komunalna preduzeća.

Najznačajnija funkcija programa optimizacije automatizacije obračunskog računovodstva je automatizacija obračuna troškova komunalnih usluga. Program automatizacije upravljanja obračunskim računovodstvom počinje formiranjem baze podataka o svim potrošačima na teritoriji koja je poverena kompaniji, u koju se unose podaci za svakog pretplatnika koji služi: ime, adresa i lični račun, lista pruženih usluga, lista brojila , njihove karakteristike, broj stanovnika i druge podatke. Centralizovan i neposredan pristup informacijama potrebnim u obračunima skraćuje vreme pružanja usluga korisnicima, povećava tačnost obračuna i reguliše odnose sa dužnicima.

Svi akti interakcije sa kupcima se čuvaju u bazi podataka; na osnovu ovih podataka, obračunski računovodstveni program narudžbine i nadzora kontrole obrađuje naredne uplate, obračunava iznos koji treba platiti na osnovu očitavanja mjernih uređaja koje daju kontrolori i ostale mjesečne troškove - za održavanje doma, portafon, video nadzor, čišćenje ulaza itd. Program automatizacije obračunskog računovodstva izračunava plaćanja prema razlici u primjenjivim stopama, uključujući preferirane stope. Prilikom obavljanja transakcija poravnanja, program automatizacije obračunskog računovodstva lako identifikuje dugove stanara za određene usluge i potrošnju resursa. Program upravljanja obračunskim računovodstvom procjenjuje iznos duga, njegovu zastarjelost i dodaje kaznu ukupnom obračunskom iznosu.

Program upravljanja za vođenje evidencije obračunske akumulacije grupiše, filtrira i sortira informacije potrošača prema zadatku koji je u toku, izolujući ne samo potraživanja, već i izvršenu pretplatu i na taj način isključujući takvog kupca sa liste čekanja na plaćanje. To vam omogućava da izbjegnete nepotražene fakture prilikom generiranja računa, štedite papir, potrošni materijal za štampač i, što je najvažnije, vrijeme poštarine računa. Program za upravljanje i automatizaciju obračunskog računovodstva mogu koristiti različiti zaposlenici, uključujući kontrolore koji precizno bilježe očitanja brojila u svom području. Pristup programu optimizacije obračunskih naloga je zaštićen - svakom korisniku se dodjeljuje individualna lozinka i može raditi na nivou koji mu je dodijeljen. Potpune informacije se pružaju onima koji su odgovorni za program kontrole kvaliteta obračunskog računovodstva; podaci se redovno prave rezervne kopije.

Program kontrole računovodstvenog osoblja USU-Soft takođe sadrži posebne alate za motivaciju osoblja, jer efektivnost vaših zaposlenih direktno utiče na efikasnost i produktivnost vaše organizacije u celini. Zato možete koristiti posebne instrumente, na primjer, novčani poticaj za najbolje rezultate u produktivnosti. Kako možeš znati ko je najbolji? To je jednostavno. Koristite izvještaje koje računovodstveni program za praćenje osoblja generiše na redovnoj osnovi ili na zahtjev predstavnika uprave sa potrebnim pravima pristupa. Kada trebate pratiti najbolje i najgore rangiranje, možete koristiti ovu nesumnjivo korisnu funkciju naprednog programa za obračun narudžbi i izvještavati o efikasnosti i efektivnosti. Ne treba da brinete - ovaj proces nije komplikovan, barem za zaposlenog. Sve što treba da uradi je da pritisne desno dugme i sačeka nekoliko sekundi na rezultat!

Pored navedenog, program za automatizaciju upravljanja narudžbom i procjenom kvaliteta prati i sve finansijske transakcije. Na taj način znate gde ide vaš novac, gde se troši i da li je to efikasno za razvoj kompanije ili ne. Izuzetno je potrebno paziti na ovaj sektor vašeg ekonomskog razvoja. Inače biste stalno trošili svoj novac na nepotrebne i neefikasne troškove. Dobra vest je da je USU-Soft program automatizacije za optimizacijsku analizu i uspostavljanje efikasnosti u stanju da uvede strogu kontrolu nad ovim važnim aspektom aktivnosti vaše organizacije. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu proizvoda koji nudimo, kontaktirajte nas na bilo koji način koji Vama odgovara.