Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za apoteke

Program za apoteke • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za apoteke
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program za ljekarne koji je razvio tim USU Software uzima u obzir sve nijanse industrije. Program ispunjava sve zahtjeve savremene informacione tehnologije. Program za ljekarne možete preuzeti apsolutno besplatno u probnoj verziji na web stranici naše kompanije.

Program profesionalnih apoteka treba koristiti na najracionalniji način. Ako odaberete naš sistem, neće vam trebati nikakve posebne vještine da biste ga savladali. Ima vrlo jednostavno i korisničko sučelje. Naš tim stručnjaka u potpunosti prati instalaciju programa i vrši održavanje uz detaljna objašnjenja svih problema. Takođe u velikoj meri pojednostavljuje radni tok. Program za pretraživanje lijekova omogućava vam da brzo pronađete nazive željenih proizvoda čak iu vrlo velikoj bazi podataka. Program ljekarni možete preuzeti i na našoj web stranici. Klikom na besplatni program za preuzimanje ljekarni dobićete demo verziju sistema.

Savremeni apotekarski program mora biti jednostavan i koncizan, sa širokim spektrom alata i visokim performansama, tek tada će sistem postati dobar pomoćnik u vođenju poslovanja. Apotekarski kompjuterski program ima širok spektar funkcionalnosti. Program ljekarničkih analoga pomaže vam da pronađete alternativne opcije proizvoda. Osim toga, program pretraživanja lijekova u ljekarnama pomaže u pronalaženju distributera potrebnih lijekova s najpovoljnijom cjenovnom politikom. Besplatni apotekarski program omogućava korisnicima da iskuse efikasnost našeg softvera u praksi.

Apotekarski programi čine tok posla brzim i efikasnim, podižući ljestvicu pružanja usluga i disciplinujući radnike. Osim što je operativni alat, program upravljanja farmaceutskom proizvodnjom pojednostavljuje i sistematizuje procese, što doprinosi uspjehu Vaše kompanije. Korisnici mogu preuzeti program ljekarni na našoj web stranici, koji također sadrži sve informacije o našim razvojima, recenzije kupaca i kontakt informacije putem kojih nas ljudi mogu kontaktirati i postaviti pitanja koja ih zanimaju.

Automatizirani program za ljekarne značajno štedi vrijeme obrade.

Freeware iz ljekarni ima funkciju automatskog popunjavanja, uklanjajući informacije iz direktorija sistema, koji su prethodno popunjeni. Aplikacija čuva cjelokupnu radnu povijest svake narudžbe i kupca. Kompjuterski program u apotekama prati vreme obavljanja zadataka. Program za pretraživanje lijekova ima širok skup alata za rad s informacijskom bazom i prikladnim navigacijskim sistemom. Program Apoteke pojednostavljuje radni tok. Također ima višekorisnički način rada s različitim pravima pristupa među radnicima. Aplikacija za automatizaciju pruža obilje upravljanja dokumentima. Apotekarski programi također mogu generirati interne izvještaje prema određenim kriterijima. Sortiranje i grupisanje podataka pomaže u optimizaciji obrade informacija. Aplikacija za pretraživanje lijekova omogućava vam da konvertujete podatke baze podataka u druge elektronske formate, obrađujući čak i velike količine informacija. Program za pretraživanje ljekarni ima funkciju automatskog slanja putem SMS-a ili e-pošte. Njegovo jednostavno i praktično sučelje pojednostavljuje rad. Apotekarski program možete besplatno preuzeti sa naše web stranice u probnoj opciji, dok punu verziju možete preuzeti kontaktiranjem na broj ili e-mail.

Program za automatizaciju ljekarne pomaže u poboljšanju poslovnih procesa.

Za pravna lica koja imaju apotekarske organizacije izuzetno je važno voditi računa o ekonomskim rezultatima upravljanja. Otkriveni finansijski rezultat se uglavnom koristi za potrebe poreskog računovodstva, a od velikog je značaja i za potrebe interne revizije. Bez pravilnog obračuna finansijskog rezultata nije moguće vršiti interne analitičke studije, planiranje i predviđanje glavnih ekonomskih pokazatelja lanca ljekarni. Konačni finansijski rezultat je povećanje ili smanjenje kapitala organizacije u procesu finansijskih i ekonomskih aktivnosti izvještajnog perioda, koji se iskazuje u obliku ukupnog dobiti ili gubitka. Dakle, povećanje ili smanjenje kapitalizacije određuje se odnosom prihoda i rashoda u izvještajnom periodu. Odnosno, ako su prihodi preduzeća veći od rashoda, finansijski rezultat se iskazuje u obliku dobiti, u suprotnom se finansijski rezultat evidentira kao gubitak. Treba napomenuti da se, za potrebe pouzdanog obračuna finansijskog rezultata, posebna pažnja poklanja strukturiranju prihoda i rashoda privrednih subjekata. Troškovi organizacije koja posjeduje apoteke također se dijele na troškove sa redovnim aktivnostima i druge troškove. Troškovi redovnog poslovanja ovih pravnih lica vezani su za izradu ekstempornih recepata, prodaju industrijski proizvedenih lijekova i primjenu povlaštenih odredbi za lijekove. Ostali rashodi ovih kompanija vezani su za troškove distribucije po vrsti djelatnosti, kao što je stvaranje ostalih prihoda. Prihodi od osnovne djelatnosti kompanije su krajnji rezultat ciklusa poslovanja farmaceutskih kompanija. Primanje sredstava od proizvođača sa proizvodnim pravima i apoteka za gotove dozne oblike je povezano sa procesom implementacije. Dakle, uz blagovremeno ispunjenje uslova, sredstva koja kompanija dobije od kupaca i kupaca smatraju se prihodima. Ako jedan od uslova nije ispunjen, u obzir se uzimaju obaveze organizacije za iznos poslovne transakcije, a na kraju izvještajnog perioda ovaj iznos se mora uključiti u obavezu bilansa stanja.

Sve ovo zvuči komplicirano i neshvatljivo, ali koristeći USU Software ljekarnički program, iznenadit ćete se koliko će svi procesi biti pojednostavljeni i automatizirani.