Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za lijekove

Program za lijekove • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za lijekove
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Da biste preuzeli besplatni program za obračun lijekova, preporučujemo da posjetite web stranicu usu.kz, gdje se nalazi demo verzija programa softverskog sistema USU. Program automatizuje obračun lekova, povećavajući njegovu efikasnost, i automatski prati lekove i njihovo kretanje od trenutka kada stignu u skladište i pre nego što se predaju direktnom potrošaču. U principu, nemoguće je besplatno preuzeti takav program, budući da je program za automatizaciju vrlo skup proizvod, njegov trošak je određen funkcijama paketa i usluga koje samostalno obavljaju posao, uključujući računovodstvo lijekova. Ali programeri često nude preuzimanje besplatne demo verzije koja će omogućiti klijentu da procijeni buduće prednosti programa za automatizaciju računovodstva lijekova.

Preuzimanjem besplatnih demo snimaka dobijate pristup funkcionalnosti programa, iako ograničen u broju operacija, ali u svakom slučaju, čak i u skraćenom formatu, program pokazuje svoje glavne mogućnosti u upravljanju lijekovima. Prvo, preuzimanjem demo programa (besplatno!), korisnici mogu uživati u prednostima zasebnog pristupa informacijama o uslugama i postavkama koje proizlaze iz toga. Svaki korisnik (zaposlenik) postaje lično odgovoran za svoj rad u okviru svojih dužnosti, pri čemu se sve radnje koje obavlja zaposleni evidentiraju u elektronskim dokumentima i samim tim transparentne za menadžment, što je važno za sve.

Mnoge droge sadrže psihotropne supstance, jake otrove, narkotike i zahtevaju posebnu registraciju u zdravstvenoj ustanovi u kojoj su primljene. Računovodstveni program označava podatke korisnika njihovim ličnim prijavama kada se unose u elektronske formulare. Tako je u njemu uvijek vidljivo koji se od njih točno odnosio na lijekove prilikom izvođenja određene operacije i u kojoj fazi kretanja od trenutka porođaja do pacijentkinje. Nakon preuzimanja besplatnog demo programa, odmah znate da je vaša prva radnja da budućem korisniku dodijelite individualnu zaštitu prijavom i lozinkom, koji određuju obim vaše kompetencije u automatiziranom sistemu prema odgovornostima i ovlaštenjima. Zaštita povjerljivosti uslužnih podataka, uključujući lijekove, je odgovornost programa, njegova sigurnost je zagarantovana sigurnosnom kopijom koja se obavlja redovno i tačno.

Preuzimanjem besplatnog demo programa korisnici mogu uživati u radu ugrađenog planera zadataka, u čije nadležnosti spada i pokretanje rada koji se automatski obavlja prema sastavljenom rasporedu. Na primjer, automatizirani sistem, koji se ne može besplatno preuzeti, samostalno priprema cijeli tok posla. Prilično je obimna u registraciji lijekova, jer uključuje sve vrste obavijesti, uključujući i one potrebne za regulatorna i računovodstvena tijela. Planer zadataka osigurava da svaki dokument bude spreman do roka.

Preuzimanje gotovih dokumenata je jednostavno - za to program ima ugrađenu funkciju izvoza. Automatski pretvara dokument u bilo koji specificirani format, ali u isto vrijeme čuva originalni format vrijednosti. Za sastavljanje dokumentacije u program je uključen skup predložaka, ali ih je nemoguće preuzeti, pogotovo besplatno, jer obrasce generira program koristeći format koji je naveden u predlošcima. Osim toga, svi obrasci imaju potrebne detalje i logo.

Čim lijekovi stignu u skladište, moraju se kapitalizirati - program sam pravi fakturu, ali za to je potrebno naznačiti koji je lijek došao i u kojoj količini. Šta ako ima previše stavki? Koristite funkciju uvoza, čiji je zadatak prijenos neograničene količine podataka iz vanjskih elektroničkih dokumenata. Na primjer, fakture od dobavljača, koje on preuzima u djeliću sekunde i samostalno raspoređuje sve iznose na mjestima koja su im određena. Ni ovu funkciju ne možete preuzeti - ona je dio programa, uz besplatnu demo verziju koja je dostupna za testiranje.

Sam automatizovani sistem vodi evidenciju o lekovima, a potrebne su mu primarne i aktuelne informacije od korisnika kako bi se formirali indikatori koji što preciznije karakterišu procese rada. Dakle, zahteva od korisnika popunjavanje ličnih elektronskih formulara, a ova procedura nije besplatna – što se napredak beleži u dnevniku, to je veća mesečna naknada po komadu. Ovo prisiljava osoblje da aktivno vodi svoje radne dnevnike. Takav dnevnik je također nemoguće preuzeti, štoviše, dostupan je samo vlasniku i menadžmentu koji utvrđuju svoju kontrolu nad istinitošću podataka.

U teoriji, nema ničeg besplatnog u vezi sa automatizovanim sistemom - svaka radna operacija ima svoju vrednost, koja se dobija izračunom koji uzima u obzir norme i standarde sektora koji su navedeni u informacijskoj i referentnoj bazi, koja se takođe ne može preuzeti. besplatno čak iu besplatnoj demo verziji. Preporučujemo da preuzmete besplatni program za obračun lijekova s web stranice usu.kz - i upoznate se sa svim mogućnostima automatizacije lijekova.

Automatizovani program obavlja više vrsta računovodstva, uključujući finansijsko, statističko, menadžersko, magacinsko i obezbeđuje njegovo održavanje u aktuelnom vremenu.

Po prijemu potvrde o prenosu lekova pacijentu, zadati iznos se automatski zadužuje sa skladišta - podaci o stanju gotovine se uvek ažuriraju. Ako neki artikal ponestane, odgovorni to unaprijed obavještavaju uz narudžbu priloženu uz sljedeću kupovinu s izračunatom količinom. Akumulirana statistika vam omogućava da organizujete kupovinu na osnovu obrta resursa u periodu, što vam omogućava da izbegnete troškove kupovine i skladištite viškove. Organizacija je uvijek pažljiva na stanje gotovine na bilo kojoj gotovini i bankovnim računima - program automatski generiše evidenciju svih finansijskih transakcija na njima. Sažetak sa analizom novčanih tokova omogućava vam da pronađete neproizvodne troškove i procenite izvodljivost pojedinačnih rashodnih stavki, da proučite dinamiku varijacija troškova. Integracija sa digitalnom opremom omogućava rad u sistemu zajedno sa bar kod čitačem, terminalom za prikupljanje podataka, štampačem etiketa, elektronskom vagom. Integracija sa digitalnom opremom poboljšava kvalitet skladišnih operacija uključujući nabavku, izdavanje, označavanje zaliha, inventarizaciju - vaši rezultati se čuvaju. Osim toga, integracija sa digitalnom opremom omogućava i rad sa poreskim službenikom, terminalom za elektronska plaćanja, čime se poboljšava kvalitet trgovinskog poslovanja, usluge. Automatski program (preuzimanje sa usu.kz) radi na različitim jezicima - mogu se odabrati u postavkama, svaka jezična verzija ima svoje predloške za dokumente i tekstove. Lična evidencija korisnika podliježe redovnom pregledu menadžmenta radi procjene tačnosti podataka – funkcija revizije, isticanje ažuriranja, ubrzava proceduru.

U toku rada apotekarske mreže formira se sopstvena informaciona mreža koja omogućava pristup svim informacijama sa udaljenog odeljenja, uslov za njen rad je prisustvo interneta.

Sistem garantuje preciznost izračunatih pokazatelja, pouzdanost informacija, brzinu njihove obrade, to je delić sekunde, tako da govore u realnom vremenu.

Program promptno predlaže listu analoga lijekova koji nedostaju, priznaje da izdavanje lijekova u dijelovima, ako je pakovanje djeljivo, ima funkciju odgođene potražnje. Ako govorimo o implementaciji, apoteka dobija izveštaj o datim popustima kupcima sa naznakom izgubljene koristi u ukupnom iznosu troškova, samih ljudi i njihove opravdanosti.