Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za veterinarsku apoteku

Program za veterinarsku apoteku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za veterinarsku apoteku
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Poseban automatizovani program za veterinarsku apoteku strukturira i raspoređuje potrebne radne informacije određenim redosledom, što pomaže da se organizuje i prilagodi radni proces, dovede u red stvari u ustanovi i u velikoj meri optimizuje radni dan. Lijekovi koji se čuvaju u ljekarni (kako konvencionalni tako i veterinarski) zahtijevaju individualni pristup. Teško je zapamtiti detaljne informacije o svakom od lijekova: u kojim slučajevima se propisuje, sastav lijeka, proizvođač, cijena. Kada klijent posjeti apotekarsku organizaciju, zaposlenik treba što brže i detaljnije odgovoriti na pitanje koje ga zanima. U takvim slučajevima, poseban kompjuterski program koji se koristi u farmaciji može biti odličan pomoćnik. Zaposlenik ljekarne samo treba da unese ključne riječi željene fraze, naziv lijeka ili druge podatke o njemu, jer kompjuter odmah, u nekoliko sekundi, prikazuje detaljne informacije o zahtjevu za pretragu. Sigurno znate da li postoji takav lijek u veterinarskom skladištu, koje su njegove indikacije za upotrebu, a na sva pitanja posjetitelja možete lako odgovoriti.

Međutim, vrijedi zapamtiti da bi program veterinarske ljekarne trebao biti idealan za vašu tvrtku. Danas je vrlo lako pronaći proizvod ne tako visokog kvaliteta na koji programeri nisu posvetili dovoljno pažnje. Program često ne radi i stalno ga treba ispravljati. Širina izbora sistema na tržištu nikako ne znači njihovu jednostavnost i lakoću. Da, niko od menadžera ne želi još jednom trošiti sredstva kompanije na nekvalitetan proizvod. Pa kako se nosite sa ovom situacijom? Kako ne pogriješiti u odabiru?

Predlažemo vam da koristite naše usluge i kupite USU Software sistem, koji postaje vaš odan prijatelj i drug od povjerenja u svim radnim odnosima. Korisnici mogu donijeti važne odluke u kratkom vremenu, optimizirati rad farmaceutske organizacije i uspješno ga razvijati. Veterinarski program koji se koristi u apoteci mora raditi jasno, redovno i ujednačeno. Naši programeri stvorili su zaista jedinstven i visokokvalitetan proizvod koji vas s vremena na vrijeme oduševljava pozitivnim rezultatima. Naši stručnjaci primjenjuju individualni pristup svakom klijentu, prilagođavajući aplikaciju kako Vama najviše odgovara. Postavke i parametri se prilagođavaju svakom klijentu, što garantuje praktično i udobno korištenje programa. O izuzetnom kvalitetu našeg ljekarničkog programa svjedoče brojne recenzije sretnih i zadovoljnih kupaca koje možete pažljivo pročitati na našoj službenoj stranici. USU Software je mali priručnik koji je uvijek pri ruci za stručnjaka. Pohranjuje samo nove i relevantne informacije, koje se redovno ažuriraju. Veterinarski softver značajno poboljšava kvalitet usluga koje pruža farmaceutska kompanija.

Program možete sami testirati u akciji. Za to smo objavili probnu verziju programa na našoj službenoj web stranici, čije je korištenje potpuno besplatno. Pomaže vam da testirate aplikaciju ljekarne na djelu, procijenite i proučite njenu funkcionalnost i saznate više o opcijama i dodatnim funkcijama. USU Software vas ne ostavlja ravnodušnim, vidjet ćete.

Veterinarska apoteka je pomno praćena programom, koji odmah bilježi i najmanje promjene. Uvijek ćete biti svjesni događaja koji se dešavaju u organizaciji. Program je vrlo jednostavan i zgodan za korištenje. Ne morate imati duboko poznavanje tehnologije da biste je savladali. To je razumljivo za svakog korisnika. Program koji koristite ima najskromnije radne parametre koji vam omogućavaju da ga lako instalirate na bilo koji računarski uređaj. Apotekarski program prati i veterinarsko skladište, kontrolišući dostupnost nekih lijekova. Veterinarski program korisnicima ne naplaćuje mjesečnu pretplatu. To je jedna od njegovih glavnih razlika od ostalih analoga. Plaćate samo jednom, koristeći program na neograničeno vrijeme. Program koji koristite prati finansijski položaj veterinarske kompanije, fiksirajući sve troškove i prihode, što omogućava racionalno korišćenje njenih resursa.

Ako iznenada imate bilo kakva pitanja u vezi sa programom koji se koristi, naši stručnjaci će vam uvijek pružiti kvalifikovanu pomoć i podršku, detaljno objašnjavajući sve točke. U ljekarničkom programu koristite strukture i sortirate podatke određenim redoslijedom, što značajno smanjuje vrijeme utrošeno na traženje određenih podataka. Veterinarski program redovno dostavlja menadžmentu sve potrebne izvještaje i drugu dokumentaciju odmah iu standardnom formatu, čime se štedi mnogo vremena. Softver prati stanje veterinarskog skladišta i pamti koje lijekove treba zamijeniti, koje kupiti, a koje potpuno eliminirati. Program podržava nekoliko različitih vrsta valuta odjednom, što je prilično praktično i zgodno kada radite sa stranim kompanijama. Aplikacija skenira i organizira svu dokumentaciju, stavljajući je u elektroničku pohranu. Program koji se koristi u veterinarskoj apoteci ima neograničenu bazu korisnika, koja čuva informacije onoliko dugo koliko je potrebno. Jednostavno ne možete 'ostati bez prostora'. Softver veterinarske ljekarne radi u realnom vremenu, tako da se u svakom trenutku možete povezati na mrežu i znati kako posluje.

USU softver je isplativa investicija koja garantuje dobar razvoj Vaše kompanije. Ugodni rezultati neće dugo čekati.