Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za knjigovodstvo lijekova

Program za knjigovodstvo lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za knjigovodstvo lijekova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Novi kompjuterski program za obračun lijekova u apoteci bit će odličan pomoćnik farmaceutu. Kao prvo, automatizirani program je dobar jer značajno rasterećuje radni dan zaposlenika, nekoliko puta smanjuje opterećenje proizvodnje i štedi zaposleniku mnogo vremena i truda. Poseban program za automatizaciju sve se više koristi u svakom poslu. Ovo nije iznenađujuće. Prvo, elektronski asistent je uvijek pri ruci da vam kaže gdje trebate ići i da vam da savjet. Drugo, ove aplikacije mogu samostalno obavljati analitičke i računske računovodstvene operacije. Zaposlenik treba samo da unese ispravne početne podatke da bi program radio. Računovodstveni program sve dalje poslove obavlja samostalno. Treće, kompjuterska aplikacija je uvijek 100% tačna. Koliko god da je vaš vrhunski zaposlenik divan, čovjek nažalost još uvijek nije uspio nadmašiti umjetnu inteligenciju. Program računovodstva lijekova siguran je korak ka aktivnom i intenzivnom razvoju ljekarne. Šta je ovo program?

Popis lijekova ili zaliha bilo kojeg drugog proizvoda nije lak zadatak. Zaposlenik treba uzeti u obzir mnoge različite nijanse i faktore, uzeti u obzir sve detalje koji prate proces. To je zaista težak posao, posebno kada sve radiš sam. Potrebno je izvršiti mnoge složene računovodstvene računske operacije, razne analitike, konačne rezultate je potrebno uporediti i ponovo analizirati. Drugim riječima, riječ je o prilično teškom mentalnom radu koji zahtijeva maksimalnu koncentraciju pažnje i veliku odgovornost. Nikada ne treba zaboraviti na ljudski faktor. Čak je i najiskusniji zaposlenik sposoban napraviti neke greške - iako beznačajne - koje u budućnosti mogu dovesti do vrlo tužnih posljedica. U savremenom svijetu takvi su zadaci, po pravilu, povjereni posebnim automatiziranim sistemima, koji su također usmjereni na rješavanje takvih problema. Program je u stanju brzo i precizno izvršiti sve računovodstvene i računske operacije, oduševljavajući korisnika konačnim rezultatima. Prilično je praktičan, racionalan i udoban. Slažem se da se svi resursi moraju mudro koristiti, uključujući i ljudske radne resurse. Dok je program zauzet izvođenjem sljedeće analitičke operacije, podređeni je u mogućnosti da posveti više pažnje svojim neposrednim obavezama, što pozitivno utiče na razvoj organizacije u budućnosti.

Želimo da skrenemo vašu pažnju na novi proizvod naših visoko kvalifikovanih stručnjaka - softverski sistem USU. Ovaj kompjuterski program je savršen za svaki posao i lijekovi nisu izuzetak na ovoj listi. Program kompanije USU Software radi ispravno i neometano, a odlikuje ga i poseban kvalitet, o čemu svjedoče brojne pozitivne kritike naših zadovoljnih kupaca. Posebno za vašu udobnost kreirana je besplatna probna verzija računovodstvenog programa, koja savršeno otkriva funkcionalni skup aplikacije, njene dodatne mogućnosti i opcije. Također možete proučiti princip rada programa i uvjeriti se u njegovu nevjerovatnu jednostavnost. USU Software postaje odličan asistent za vas u svim vašim nastojanjima!

Korištenje našeg novog softvera za računovodstvo ljekarničkih lijekova vrlo je jednostavno i jednostavno. Svaki zaposleni ga savršeno savlada za samo nekoliko dana. Program se bavi ne samo računovodstvom lijekova, već i primarnim računovodstvom. Uz naš program puno je lakše i ugodnije rješavati svakodnevne proizvodne zadatke. Lijekovi koji se čuvaju u skladištu su pod stalnim nadzorom USU Software programa 24 sata dnevno. Uvijek možete ući u opću mrežu i saznati kako je u ljekarni. Program za obračun lijekova iz USU Software-a ima iznenađujuće skromne sistemske parametre koji vam omogućavaju da ga preuzmete i instalirate na bilo koji uređaj. Program pomno prati lijekove. Program strogo kontroliše kvantitativni sastav i kvalitet svakog lijeka, kao i rok trajanja lijekova i indikacije koje se koriste. Softverski sistem USU razlikuje se po tome što svojim korisnicima ne naplaćuje mjesečnu pretplatu. Za kupovinu programa i instalaciju potrebno je samo jednom platiti. Razvoj računovodstva automatski generiše i dostavlja različite izveštaje i druge papire menadžmentu. Vrijedi napomenuti da program samostalno priprema dokumentaciju u standardnom obliku. Ovo štedi puno vremena i truda osoblja. U svakom trenutku možete preuzeti novi šablon papirologije kojeg se program aktivno pridržava u daljem formiranju dokumenata i izvještaja. Desktop aplikacija pomaže u kreiranju novog, produktivnijeg i efektivnijeg radnog rasporeda prema timu, primjenjujući individualni pristup svakom zaposleniku. Računovodstveni program za lijekove omogućava rješavanje važnih proizvodnih problema na daljinu. Potrebno je samo da se povežete na zajedničku mrežu da biste rešili sve sporove bez napuštanja kuće. Razvoj automatski analizira tržište dobavljača, što vam omogućava da odaberete samo najpouzdanije i najkvalitetnije poslovne partnere za saradnju. Program pravi pravovremenu analizu profitabilnosti vašeg poslovanja kako biste znali na šta treba obratiti posebnu pažnju, šta treba razvijati, a šta je, naprotiv, bolje potpuno isključiti.

Prilikom instaliranja računarskog programa USU Software, naši zaposlenici Vam održavaju detaljno uvodno predavanje, gdje detaljno objašnjavaju sve nijanse korištenja računovodstvenog programa i njegove funkcionalnosti.

USU Software se s pravom može smatrati najisplativijom i najracionalnijom investicijom za uspješnu budućnost i aktivan razvoj vaše farmaceutske kompanije. Uvjerite se sami preuzimanjem naše nove ekskluzivne aplikacije.