Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu proizvodnje u apoteci

Program za kontrolu proizvodnje u apoteci • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu proizvodnje u apoteci
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole proizvodnje ljekarne pomaže zaposlenima u praćenju usklađenosti sa svim utvrđenim zdravstvenim i sigurnosnim standardima. U medicinskim ustanovama i njihovim strukturnim odjeljenjima ovaj aspekt je najvažniji i najznačajniji, jer je u tim organizacijama osoblje odgovorno za život i zdravlje ljudi. Stoga je u objektima i proizvodnim prostorima neophodno poštovati idealne uslove čistoće i druge sanitarne standarde utvrđene zakonom. Poseban kompjuterski program za kontrolu proizvodnje u ljekarni može biti odličan pomoćnik u rješavanju ovih problema. Automatizirani program neprimjetno obrađuje sve vrste narudžbi, čime se olakšava opterećenje osoblja.

Među prilično velikim asortimanom različitih modernih programa, preporučujemo vam da skrenete pažnju na razvoj naših vodećih stručnjaka - softverskog sistema USU. Ovaj kompjuterski program je savršen za svaku organizaciju. Farmacija nije izuzetak. Aplikacija je prilično jednostavna i laka za učenje. Prosječan korisnik računara može to podnijeti. Svaki zaposlenik ljekarne može savršeno savladati program za nekoliko dana. Unatoč nemogućoj jednostavnosti, program ima širok raspon funkcija i opcija. Program je svestran i sposoban za paralelno izvođenje nekoliko određenih operacija, što štedi puno radnog vremena. Treba napomenuti da program uvijek obrađuje narudžbe 100% precizno i korektno. Kontrola proizvodnje je jedna od direktnih odgovornosti našeg sistema. U elektronskoj bazi podataka striktno su propisani određeni standardi kojih se ustanova mora pridržavati. Program redovno procjenjuje poziciju organizacije u odnosu na propisane smjernice i osigurava da se striktno pridržava. Osim toga, posebnim programom kontrole proizvodnje u ljekarni redovno se vrši inventura i analiza apotekarskog skladišta. Korisnici uvijek znaju za kvalitativni i kvantitativni sastav lijekova dostupnih u ljekarni. Korisnik ima pristup detaljnim informacijama o sastavu svakog lijeka, njegovom dobavljaču, roku trajanja lijeka, kao i indikacijama za upotrebu i raspored. Posebno je zgodno da su sve informacije sadržane u jednom mediju. Potrebno je samo da unesete ključne riječi za materijal koji tražite u traku za pretraživanje da biste u roku od nekoliko sekundi primili sažetke detaljnih informacija na ekranu vašeg monitora. Ušteda vremena i truda pozitivno utiče na razvoj i rad vaše farmaceutske organizacije.

Za praktičnost korisnika, naši programeri su kreirali posebnu besplatnu probnu verziju programa, koja savršeno prikazuje dodatne mogućnosti programa, njegov funkcionalni skup, a također vam omogućava da se upoznate s principima razvoja. Opipljive promjene u radu vaše farmaceutske kompanije primijetit ćete nekoliko dana nakon početka aktivnog korištenja sistema. Garantujemo da će vas rezultati ugodno iznenaditi.

Korištenje našeg novog programa kontrole proizvodnje ljekarne je lako i jednostavno. Svaki zaposlenik to može savladati, po mogućnosti za samo nekoliko dana. Naš program kontrole apotekarske proizvodnje kontroliše pojedinačne strukturne delove apoteke i celokupnu organizaciju u celini, što će omogućiti potpuniju analizu i evaluaciju preduzeća. Program za kontrolu proizvodnje razlikuje se od softvera USU po skromnim sistemskim parametrima, koji vam omogućavaju da lako preuzmete i instalirate program na bilo koji računarski uređaj. Apotekarski proizvodni program automatski generira i šalje razne izvještaje i druge dokumente upravi, čime se štedi puno vremena i truda osoblja. Treba napomenuti da ljekarnički program samostalno stvara dokumentaciju o strogo utvrđenom standardnom projektu. Korisnici uvijek mogu preuzeti novi predložak za izradu dokumenata i izvještaja kojih se naš program aktivno pridržava u budućem radu.

Program razvijen za kontrolu proizvodnje u ljekarni omogućava rješavanje važnih problema vezanih za rad na daljinu. Sve što trebate učiniti je pridružiti se mreži kako biste riješili sve industrijske sporove dok ste kod kuće. Računarska aplikacija USU Software za kontrolu proizvodnje razlikuje se od ostalih sistema po tome što svojim korisnicima ne naplaćuje mjesečnu pretplatu. Samo platite kupovinu uz instalaciju programa. Program kontrole ljekarne vodi kompletno početno računovodstvo, automatski unoseći izmjene u jedinstvenu digitalnu bazu podataka. Kontrola sistema striktno prati da li se u organizaciji poštuju svi utvrđeni zdravstveni standardi. Kompjuterizovani program za kontrolu proizvodnje redovno vrši inventuru apoteke, prati stanje lekova u magacinu apoteke – i kvantitativno i kvalitativno. Osim toga, saznat ćete o roku trajanja svakog od lijekova i indikacijama za upotrebu, te indikacijama ovog ili onog lijeka. Program automatski vrši kompletnu analizu tržišta, birajući najpouzdanije dobavljače za vašu instituciju. Korisnici rade samo sa najboljim kompanijama. Aplikacija za kontrolu proizvodnje ljekarne pomaže u kreiranju novog rasporeda rada za osoblje, primjenjujući individualizirani pristup svakom zaposleniku. Kao rezultat, ovo stvara najproduktivniji i najefikasniji raspored rada. USU Software pomno prati aktivnosti osoblja ljekarne tokom mjeseca. U konačnici, to omogućava da se svim zaposlenicima ljekarne naplati poštena i zaslužena naknada.

USU Software je pravi korak za aktivan razvoj vašeg ljekarničkog poslovanja. Pozitivne promjene neće dugo čekati. Ne vjerujete mi? Koristite probnu verziju programa i uvjerite se da su naše riječi tačne!