Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za kontrolu lijekova

Program za kontrolu lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za kontrolu lijekova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Program kontrole droga je dio Softverskog sistema USU, čiji je glavni zadatak da organizira efikasnu kontrolu nabavke i skladištenja lijekova, poštujući uslove u kojima se različiti lijekovi moraju držati. Budući da neki od njih sadrže psihotropne supstance, jake otrove ili mogu biti narkotici. Stoga, kontrolu ovih lijekova treba organizovati uzimajući u obzir njihova svojstva iu skladu sa zvaničnim zahtjevima za njihovo evidentiranje i skladištenje.

Sve ove nijanse su zabilježene u programu kontrole droga, kao iu svim ostalim - zadatak programa je da bilježi sve operacije. Zahvaljujući kontroli svega što se dešava u apoteci, menadžment uvek ima ažurne i ažurne informacije, čak i sa daljinskim pristupom. Postoji nekoliko različitih tipova kontrole droga – svi su prisutni u programu, svaki radi na svom 'polju' i dopunjuje ostalo svojim rezultatima. Prilikom odgovora na bilo koji zahtjev, program kontrole droga provjerava informacije o svim sadržajima koji su u njemu predstavljeni i daje kompetentan odgovor, trošeći djelić sekunde na 'inspekciju' - to je njegova uobičajena brzina u svakoj operaciji

Na primjer, program može obračunati količinu svakog artikla u skladištu i pod izvještajem, koji lijekovi su najtraženiji, koji cjenovni segment se najaktivnije prodaje, koji proizvodi su nelikvidni, a koji su već podstandardni. U slučaju lanca ljekarni, program za praćenje lijekova prikazuje ove podatke za svaki odjel – prosječni prihod, obim prodaje, učestalost prodaje itd. Osim toga, program odgovara na pitanje o svim troškovima koje je svaki affiliate napravio u periodu i pokazuje kako se ti troškovi mijenjaju tokom vremena – da li se povećavaju, smanjuju ili ne. Program kontrole lijekova pokazuje evoluciju potražnje potrošača tokom vremena za različitim nazivima i ovisno o sezoni, ukazuje na najpouzdanijeg dobavljača, uzimajući u obzir lojalnost cijena i pogodnost isporuke, poštovanje rokova, biranje aktivnijih kupaca. On ih može podržati i davanjem ličnih cjenovnika, radnih listova kojih može biti koliko god želite - program bira upravo ono što vam treba.

Program kontrole lijekova obavlja mnoge funkcije automatski, rasterećuje osoblje mnogih svakodnevnih procedura, umjesto da mu dodaje samo jednu odgovornost - blagovremeno označavanje u radnoj evidenciji spremnost obavljenog posla u okviru nadležnosti i ovlaštenja. Časopisi imaju elektronski format, izgled i pravilo unosa podataka, pa popunjavanje ne oduzima puno vremena, ne samo zato što je glavni cilj programa kontrole lijekova minimiziranje troškova ljekarne, uključujući i privremene. Pravovremeno vođenje dnevnika osigurava ispravan obračun plaća u komadu za vlasnike - program kontrole droga samostalno vrši sve obračune, u slučaju naknade - prema obima posla evidentiranim u dnevnicima, stoga je osoblje zainteresirano da vaše obrte evidentira odmah nakon što izvrši su završeni, jer se nezaboravno ne plaća.

Takođe treba napomenuti da u programu kontrole lijekova svaki zaposleni ima svoje obrasce za evidentiranje svojih aktivnosti, pri čemu je svaki lično odgovoran za kvalitet i rokove izvršenja, čime se povećava svijest o radu. Za odvajanje radnih zona uvode lične prijave i lozinke koje ih štite, koje ograničavaju pristup tuđim podacima i otvaraju samo službene informacije neophodne za kvalitetno obavljanje njihovih dužnosti i zadataka. Zaštita povjerljivosti servisnih informacija u softveru za kontrolu lijekova je osigurana sistemom pristupnih kodova, sigurnost je zagarantovana redovnim rezervnim kopijama koje se obavljaju prema unaprijed utvrđenom rasporedu. Odgovornost za ovaj rad je ugrađeni planer zadataka - automatska funkcija koja aktivira rad koji se pokreće automatski u određeno vrijeme.

Komercijalizacija lijekova regulisana je više smjernica i obrazaca i zahtijeva formiranje obaveznih redovnih izvještaja inspekcijskim organima, kojima se utvrđuje njihova kontrola nad apotekom i provođenje brojnih postupaka kontrole lijekova. Program kontrole droga automatski generiše sve izvještaje, radeći slobodno sa podacima unesenim u njega i obrascima koji su u njemu uključeni posebno za ovaj rad. Uz to, svi obrasci imaju ažuran službeni format, a dokumenti se pripremaju u skladu sa svim propisima i na vrijeme zahvaljujući planeru zadataka. Pored izvještavanja kontrolnim tijelima, program generiše cjelokupni tok dokumenata u ljekarni, uključujući računovodstvene izvještaje, standardne ugovore i fakture.

Princip programa kontrole droga je prikupljanje i obrada podataka o korisnicima iz lične evidencije, kompilacija generalizovanih indikatora za karakterizaciju procesa. Program može raditi na nekoliko jezika odjednom i obavljati međusobna obračuna u nekoliko valuta, za svaku jezičnu verziju postoje predlošci službenih dokumenata. Program registruje potražnju za lijekovima koji nisu u asortimanu, nudeći rješavanje pitanja njihovog dodavanja kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe kupaca. Sistem omogućava pohranjivanje svih podataka akumuliranih prije automatizacije, automatski ih prebacujući u novi format putem funkcije uvoza odmah sa postavljanjem na lokacije. Funkcija uvoza je zgodna kada se registruju isporuke sa velikim brojem artikala - sadržaj elektronskih dokumenata dobavljača postaje račun.

Program pruža korisnicima vremenski raspored, omogućavajući menadžmentu da uspostavi kontrolu nad osobljem, vremenom i kvalitetom svakog nastupa. Na kraju perioda, program generiše izveštaj o učinku tima na osnovu ovih planova, koji ukazuje na odstupanje između planiranog i obavljenog posla.

Aplikacija promptno odgovara na zahtjev za tekućim stanjem gotovine u svakoj blagajni i na bilo kojem bankovnom računu, potvrđujući vrijednosti kroz pripremu evidencije o finansijskim transakcijama. Sažetak finansija na kraju perioda daje pregled po troškovima, prikazuje izvore prihoda, identifikuje režijske troškove i procjenjuje odstupanje od činjenice do plana. Program podržava integraciju sa elektronskom opremom, što menja format operacija - povećava njihov kvalitet i brzinu izvođenja, dodaje nove mogućnosti. Za brzu pretragu i izdavanje droga koristite čitač bar kodova, za njihovo praktično skladištenje - štampač etiketa za označavanje zaliha prema uslovima pritvora. Terminal za prikupljanje podataka mijenja format zaliha - osoblje se slobodno kreće po skladištu, mjeri zalihe i provjerava rezultujući zbroj kod računovodstva u elektronskom formatu. Prisustvo video kamera omogućava vam da organizujete video kontrolu nad gotovinskim transakcijama - video titlovi na ekranu pružaju sve informacije o transakciji, uključujući i iznos transakcije. Program omogućava brzu pretragu analoga traženih lijekova, ako se ne nalaze u depozitu, za pomoć pri njihovoj upotrebi, konsultacije. Obračun skladišta se vrši u trenutnom režimu rada po satu - prodani lijekovi se automatski preuzimaju iz skladišta po prijemu potvrde plaćanja i prenosu u program. Program odmah odgovara na zahtjev za trenutnim stanjem zaliha u bilo kojem skladištu i, nakon izvještaja, odmah vas obavještava da se zalihe približavaju kritičnom minimumu.