Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za farmaceute

Program za farmaceute • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za farmaceute
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Posao farmaceuta ne podrazumijeva jednostavnu trgovinu na malo, budući da lijekovi imaju svoje nijanse kao glavni proizvod, potrebno je ispuniti specifične zahtjeve. Ako postoji program za farmaceute, procesi su mnogo lakši. Uobičajena standardna platforma za automatizaciju komercijalnog poslovanja ne radi u slučaju farmaceuta. Farmaceuti imaju funkcije koje pokrivaju širok raspon artikala, a važno je pravilno rukovati dozama lijekova, pratiti datume isteka i stanja zaliha u skladištu. To je povrh korisničkog servisa, što očigledno oduzima dosta vremena. Ako ranije nije bilo alternative poboljšanju i pojednostavljenju radnih zadataka, moderne tehnologije pružaju mnoge mogućnosti automatizacije, ostaje samo odabrati najprikladniji program za specifične zahtjeve. Tržište razvoja informacija je raznoliko, ali trebali biste usredotočiti svoje napore na pronalaženje platforme koja ima funkcionalnost specifične za ljekarne koja može pomoći farmaceutima u njihovim svakodnevnim zadacima. Ali to nije sve, program mora biti jednostavan za korištenje i učenje čak i za neiskusnog korisnika PC-a, a cijena mora biti pristupačna i za male ljekarne i za velike lance. Naši stručnjaci razumiju potrebe poslovanja u oblasti prodaje lijekova i uspjeli su kreirati program koji ispunjava navedene zahtjeve - softverski sistem USU. Ima prilično fleksibilno sučelje, meni opcija je osmišljen do najsitnijih detalja, tako da novi korisnik može intuitivno razumjeti njegovu svrhu i nakon kratke obuke preći na posao.

Program se sastoji od nekoliko modula, od kojih je svaki odgovoran za posebne zadatke skladištenja i obrade podataka, aktivne prodaje i pripreme različite dokumentacije, analize i izlaza statistike. Na početku, nakon implementacije USU Software programa, popunjava se rubrika 'Reference', kreira se i baza podataka zaposlenih, dobavljača i kupaca. Formira se lista prodatih proizvoda sa potrebnim podacima o proizvođačima, kategorijama lijekova, rokovima trajanja i dr. Farmaceuti će ubuduće moći da koriste elektronsku bazu podataka za brzu pretragu bilo koje informacije, jednostavnim unošenjem nekoliko znakova u odgovarajući red. Poseban odeljak posvećen je poslovima skladišta, gde farmaceuti mogu da izdaju elektronske račune, obeležavaju i štampaju cenovnike (kada su integrisani sa štampačem), registruju nove serije, prate šarže i šarže, datume isteka, ispravan i brz prenos na prodaju. Takođe, koristeći funkcionalnost ovog modula, korisnici mogu lako izračunati broj stanja i njihov obim u finansijskom smislu. Glavna pomoć u radu farmaceuta je modul za upravljanje prodajom, koji pomaže u automatizaciji svih procesa, dokumentacije i otpisa lijekova sa stanja skladišta. Tako korisnik može provjeriti datum isteka u programu USU Software, provjeriti opis i, ako je potrebno, pronaći analoge. Po pravilu, na kraju izvještajnog perioda potrebno je dostaviti izvještaje o prodaji, ovo pitanje se rješava u nekoliko ključeva. Osim toga, farmaceuti mogu koristiti algoritme programa kako bi utvrdili nestašicu određenih lijekova i napravili narudžbu na osnovu primljenih informacija. Program ima alate za optimizaciju interakcije između tačaka mreže ljekarni i dobavljača, nakon čega slijedi analiza podataka o prodaji u kontekstu nekih lijekova. Sve postavke funkcionalnosti programa za farmaceute mogu se konfigurirati za specifične zadatke korisnika, uzimajući u obzir nijanse poslovanja.

Kroz naš razvoj, zgodno je održavati centraliziranu bazu podataka regulatornih, referentnih i računovodstvenih informacija. Ovakav način organizovanja aktivnosti omogućava konfigurisanje fleksibilnog modela za sve procese, sa jednim centrom za donošenje važnih upravljačkih odluka. Algoritmi za razmjenu informacija u softverskom programu USU konfigurišu se tokom implementacije i naknadno se izvršavaju prema određenom rasporedu. Da biste pojednostavili proceduru određivanja cijena, možete zamisliti mehanizam izračuna, dijeleći formule prema grupi lijekova i segmentu cijena. Za lijekove koji se izdaju samo na recept i preferirane lijekove organiziran je poseban registar, što farmaceutu štedi mnogo vremena. Osim toga, možete konfigurirati kontrolu lijekova iz različitih razloga, kao što su uvjeti skladištenja, pojedinačni aktivni sastojci u sastavu, roba koja pripada obaveznom asortimanu. Pitanje roka trajanja prije automatizacije bilo je prilično teško, farmaceuti su morali voditi evidenciju u bilježnicama, što je označavalo rok skladištenja za narednu godinu. Ova procedura je uključivala sastavljanje liste i ručno rangiranje primljenih pozicija, što, naravno, nije trajalo sat vremena. Sa našim programom možete zaboraviti na ove rutinske operacije, u svakom trenutku možete dobiti listu lijekova koje je potrebno prodati prije određenog vremena. Program automatski analizira stanja zaliha, izračunava potrebu za robom i pravovremeno formira aplikaciju za dobavljače. Korisnik samo treba provjeriti novi obrazac i poslati ga.

U apotekama je potrebno blagovremeno čuvati i prezentovati sertifikate za ceo asortiman, kao potvrdu kvaliteta kupcima koji sumnjaju ili inspekcijskim organima. U programu možete kreirati grafičku bazu podataka certifikata. Farmaceuti više ne moraju tražiti kopiju depozita, lako je ispisati traženi obrazac iz menija softvera. Odlukom za USU softverski sistem kao glavni alat za automatizaciju farmaceutskog poslovanja, dobijate gotovu platformu sa moćnim funkcionalnostima za efikasno upravljanje, poboljšanje kvaliteta korisničke usluge, organizovanje pravovremenog snabdevanja svih punktova sa potrebnim obimom nazivnog asortimana. . Kao rezultat implementacije konfiguracije programa USU Software, prihod će se povećati, troškovi će se smanjiti!

Program pomaže u stvaranju optimalnih uslova za održavanje potrebne količine skladišnih zaliha, obavještavajući korisnike o završetku određene pozicije, automatski formirajući aplikaciju. U programu je moguće voditi računovodstvo, funkcije pomažu u obračunima sa dobavljačima, u obračunu plata zaposlenih, u formiranju dokumentarnih izvještaja.

Farmaceuti mogu uspostaviti brz, kvalitetan rad sa posjetiteljima, povećavajući ukupni nivo lojalnosti. Koristeći opcije aplikacije USU Software, možete lako i jednostavno kreirati jedinstveni informacioni prostor za produktivnu interakciju osoblja, upravljanje podružnicama i razmjenu dokumenata. Softverski program prati cijene robe i ne dozvoljava vam da pređete granice koje postavljaju standardi prilikom utvrđivanja troškova. Izgradite fleksibilan model za donošenje važnih upravljačkih odluka od strane administracije, centralizirajući računovodstvene i referentne informacije u elektronskoj bazi podataka. Program radi u višekorisničkom režimu, što znači da svi korisnici mogu raditi istovremeno bez gubitka brzine internih operacija. Farmaceuti mogu koristiti procentualni metod u obračunu cijene lijekova tako što unaprijed konfigurišu parametre i vrijednosti.

Softverski program USU postavlja programe popusta, algoritme za davanje bonusa i popusta.

Finansijska analiza je pojednostavljena na minimum, da bi se odredio dnevni profit, međutim, kao i svaki drugi indikator u nekoliko trenutaka, postavljanjem odgovarajućih parametara. Formiranje cjenovnika može se odvijati individualnim pristupom, uz podjelu kategorija, na primjer, za penzionere se koristi poseban dokument. Program može pratiti duplikate i ostatke, sprječavajući ih da se pojave u narudžbama za nabavku novih serija lijekova. Kontekstualno pretraživanje olakšava pronalaženje informacija, a rezultate je lako sortirati, filtrirati i grupirati. Konfiguracija programa ima fleksibilan sistem konfiguracije funkcionalnosti, prilagođavajući se potrebama određene organizacije. Farmaceuti će cijeniti mogućnost automatskog prikaza analitičkih izvještaja uz minimalno utrošeno vrijeme. Program može istovremeno obraditi neograničenu količinu informacija, izvršiti mnogo operacija, bez gubitka ukupne performanse. Naši stručnjaci mogu kreirati međunarodnu verziju aplikacije promjenom jezika menija i internih postavki.

Da biste saznali o ostalim prednostima našeg razvoja, predlažemo da proučite prezentaciju ili pogledate video pregled!