Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo za vaspitače

Računovodstvo za vaspitače • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo za vaspitače
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Ako su školska evidencija važna za nastavnike i učenike, nastavnicima je potrebna samo za sebe. Odgovornost za postignuća prosvjetnog radnika rezultira značajnim povećanjem plata, socijalnih davanja i dobre penzije. Naša kompanija razvila je računski računovodstveni softver - USU-Soft, uz pomoć kojeg edukatori efikasno prate svoj profesionalni uspjeh. Obračun postignuća nastavnika uz pomoć programa nudi mnoge prednosti. Ko će u Odjeljenju za obrazovanje znati da je ovaj ili onaj prosvjetni radnik dobio sertifikat za neka važna postignuća i neophodne aktivnosti? Možda će im jednog dana, slučajno, neko reći... A to nije u redu! A pomoćnik za kompjutersko računovodstvo to direktno prijavljuje Odjeljenju i Ministarstvu prosvjete! Sva vaša postignuća, čak i ona najmanja, poznata su po režiranju i visokim šefovima. Ovo nije hvalisanje: normalno je izvještavati o svojim rezultatima kao i doći do istih uspjeha!

Računovodstveni program za edukatore je pouzdan i vjeran pomoćnik savremenog edukatora koji ne gubi vrijeme na papirnato računovodstvo, već koristi najnovija dostignuća i tehnologije kako bi poboljšao efikasnost svog rada, oslobađajući se rutine. Računovodstvena aplikacija USU-Soft objedinjuje najnoviju tehnologiju elektroničkog upravljanja. Interfejs računovodstvenog programa je jednostavan i jasan, a početak rada traje samo nekoliko minuta. Obračun postignuća vaspitača (ili vaspitača) vodi se 24 sata dnevno (uzima se u obzir razlika u vremenskoj zoni), a vlasnik računovodstvene aplikacije uvijek prima izvještaje. Robot trenutno broji i vidi sve što se događa na internetu, čitajući podatke sa raznih elektronskih medija, društvenih mreža i administrativnih stranica. Zahtjev za dobivanje nagrade bilježi se računovodstvenim softverom i odmah se saopštava vama i vašim neposrednim nadređenima. Čak i početnik edukator može postati vlasnik računovodstvenog programa: naše cijene su umjerene. Uglavnom, uprava škole (stručna škola, fakultet, tehnička škola itd.) vodi evidenciju o uspjesima prosvjetnih radnika. Ali ne treba da brinete – u svakom slučaju, sistem ne

Prijavite uspjeh edukatora višoj organizaciji, a da o tome ne obavijestite svoju organizaciju. Direktor mora biti svjestan postignuća svojih zaposlenih. Računarski računovodstveni asistent ima mnogo alata za nastavnika da izvještava o postignućima. Ali također je dobro pomoći da se postignu ta postignuća! Jednostavno: ako pedagog ima više vremena za podučavanje, uspješniji je od onoga koji piše izvještaje na papiru. Robot će, na primjer, odmah kreirati raspored časova (jednostavno izračunava sve opcije i pronalazi optimalno rješenje) i unaprijed vas obavještava SMS-om o važnom sastanku ili lekciji (radi kao lični sekretar).

Računovodstvena aplikacija ima bogatu bazu podataka sa svim podacima o studentima i još mnogo toga. U doba visoke tehnologije neprihvatljiv je luksuz zanemariti te tehnologije. Ako na vašem računaru (u vašoj školi) nije implementiran računovodstveni program edukatora, vaš suparnik će ga instalirati, a on ili ona, a ne vi, biće Veliki edukator! Ne govorimo o lovu na mjesta: morate poštovati svoj rad i slobodno pričajte o tome. Naš računovodstveni softver koriste nastavnici u četrdesetak regija Ruske Federacije iu inostranstvu - povratne informacije naših kupaca možete pronaći na našoj web stranici. Računovodstveni program za edukatore (USU-Soft) vodi računovodstvenu evidenciju: obračunava plate i bonuse, priprema sve računovodstvene dokumente i šalje ih primaocu e-poštom. Računovodstveni softver podržava Viber komunikaciju i online plaćanja na Qiwi e-novčanik. Računarski program ima mnogo prednosti i teško je pisati o svemu u jednom članku - pozovite nas ili kontaktirajte naše stručnjake na način koji vam odgovara i saznajte više o tome kako postati najbolji edukator u svojoj zemlji!

Upravljanje obrazovnom institucijom ili centrom za obuku omogućava automatizaciju rada sa studentima (klijentima). Ovaj softver koriste svi kursevi jezika, edukativni kursevi ili obrazovni centri. Program za edukatore je takođe sposoban da vodi evidenciju po vizit kartama koristeći barkod (barkod) čitače. Menadžment obrazovnog centra može uslužiti kupce i kada plaćaju određeni kurs za određeni vremenski period i kada plaćaju kupljeni broj časova. Računovodstveni sistem može pratiti i gotovinska i bezgotovinska plaćanja. A po želji menadžera, može da generiše konsolidovane finansijske izveštaje, koji će pokazati najprofitabilnije kurseve, profesore koji generišu prihode, kao i slabosti organizacije. Program kurseva jezika i edukativnih kurseva uključuje planiranje nastave (planiranje obuke), što će vam omogućiti da vodite evidenciju o zapošljavanju fakulteta. Softver preko lokalne mreže može koristiti više korisnika u isto vrijeme, a svaki nastavnik može vidjeti i svoj raspored za bilo koji dan. Upravljanje učenjem postaje neverovatno lako. Računovodstveni softver može automatski izračunati platu fakulteta. Također se može dopuniti bilo kojom drugom potrebnom funkcionalnošću! Automatizacija kurseva i bilo koje organizacije obuke nije samo vrlo zgodna, brza i efikasna; takođe je pokazatelj nivoa institucije, formirajući stav kupaca i mišljenje kompanija saradnica. Besplatni softver za vaš centar za obuku ili obrazovnu instituciju možete preuzeti kao demo verziju tako što ćete nam napisati zahtjev putem e-pošte.